1
apr
Seneste opdatering: 1/4-16 kl. 1357
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige medvirkede i DR Debatten. Se det hele her, hvad jeg vil overveje. Historikeren Henrik Jensen nægtede at medvirke i Debatten under cikusdomptør Clement Kjærsgaard, og det er præcist sagt og begrundet. Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er. Hvad fantasten Rasmus Brygger foretager sig i panelet, kan jeg ikke lige indse. Ligeledes orgasmeeksperten Lea Korsgaard.

Støvrings mørke fremtidsvision

Politikerne vil gøre mange ting, men det meste vil være uden virkning over for denne skingren af frosten. For igen vil de tøve med at gøre det ene fornødne: Lukke grænserne, undlade at give statsborgerskab til ekstremister, udvise kriminelle udlændinge, tildele længere straffe til voldsmænd, udtræde af Flygtninge- og Statsløsekonventionen og flytte al asylbehandling til nærområder. Sådan vil landet ligge, som en kapital af frygt og forbandelse, der er sat på renters rente, en højkonjunktur af afmagt og destruktion. Det er som mødet med undergangens »Imperia« i Sophus Claussens berømte digt, Jordmassens Dronning, om hvem det hedder, at hun er »urstærk som Kulden, der blunder i Bjergenes Skød, mørk og ubøjelig«. Den vesteuropæiske vinter (+ længere version: Dystopia)

Vil vores børns fremtid blive sĂĄdan? Eftersom at det er den kurs, vi er pĂĄ, og eftersom at alt, alt for fĂĄ taler imod det og vil forebygge det, sĂĄ bliver den formentlig sĂĄdan. Med en del held først i vore børnebørns tid. – Nogle videoklip fra fremtiden, der allerede er  her

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

SĂĄ mange politikere, bevægelser, opinionsdannere, partier m. m. har spildt vores kostbare tid med “grænsekontrol”. Det har vi sĂĄ nu under en eller anden form, og det giver os sĂĄ lidt flere asylansøgninger, end vi ellers ville fĂĄ. Sammen med Sveriges grænselukning.
Uden asylstop er “kontrol” under enhver form imidlertid alt mellem ligegyldig og kontraproduktiv.
A S Y L S T O P
– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Asylstop. Netop.

– – –

Lenn
Lenn
5 years ago

Det er altsammen meget fine floskler, men hvem stĂĄr frem og fortæller, at MANGE af de indvandrende okkupanter kommer for at røve, voldtage og dræbe europæerne, ogsĂĄ kaldet Kuffar?? HvĂ©m stĂĄr frem og siger, at grupper af muslimer truer Vesten med en ‘dirty bomb’ (en atombombe i en storby)?? HvĂ©m fortæller, at Erdogan drømmer hede drømme om kalifatet, at han behandler halshuggere fra den muslimske forbryderbande isis pĂĄ tyrkiske hospitaler, at han grinende stopper EU-penge i lommen, mens han sender hundredetusinder af sĂĄkaldte ‘flygtninge’ til Europa – for at destabilisere os?? Dermed bliver overtagelsen legende let, formoder han og millioner… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  Lenn

Hvad er det DF kan beslutte? Hvor har DF mandat til at lukke af for asylbehandlingen ? Hvilke handlinger er det DF undlader, og som stopper asylstrømmen? DFs 37 mandater kan intet gøre – udover af stille ultimative krav, som mange altid foreslĂĄr som den eneste handling. Vil et valg medføre en ændring? Nej PT vil det medføre en ny S-regering. Er vi da nærmere en lukning af asylstrømmen? Nej, sĂĄ længe det store flertal har deponeret asylpolitikken hos Angela Merkel, er det hende, der bestemmer vores politik.

Lenn
Lenn
5 years ago

Problemet er, at DF ikke engang vil have lukket for ‘flygtninge’strømmen; de vil højst have den formindsket, ikke nødvendigvis stoppet helt. De forlanger ikke, at grænserne lukkes, og jo, vi har mulighed for at bestemme selv, men Løkke har givet dirigentstaven videre til Merkel. DF siger heller ikke tydeligt og klart, at vi Danskere er truet pĂĄ sikkerheden, fordi der kommer isis-terrorister ind i Europa. Under Fogh-regeringen kunne DF ellers nok stille op og komme med krav, sĂĄ Venstre mĂĄtte ofte lade Pia K. fĂĄ sin vilje. HvornĂĄr forsøger DF at fĂĄ noget igennem i disse dage? Jeg ser ikke… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Britta og I andre: DF har pladret om “grænsekontrol” – noget, der pĂĄviseligt er kontraproduktivt, selvom de nu gudhjælpemig giver samme, uvirksomme “grænsekontrol” ansvaret for det generelle fald i asylansøgninger (som bl. a. skyldes, at østlandene efterhĂĄnden effektivt har lukket af for den videre færd mod nord). Læs lige her i transskription, hvad Marie Krarup sagde, inden Sverige selv tog affære og lukkede deres grænse ved at kræve, at vi i Danmark frasorterer og beholder migranter uden papirer: Marie Krarup, som anerkender, at grænsekontrol vil føre til flere asylanter: – Det er da fuldstændigt hamrende umoralsk bare at sige, at… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Støvring har i dag skrevet en udvidet version af denne klumme. Tilsidst linker han til en masse artikler, der underbygger hans dystre spådomme:
http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/04/01/dystopia/

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Han har helt ret i sine fremtids’spĂĄdomme’. Mange af de ting, han nævner, er virkelighed i fx Sverige, Tyskland og Storbritannien. NĂĄr man importerer lovløse voldsorgaster, som kun har respekt for ekstremstraf, fx dødsstraf, og de kommer til et lovløst (og hovedløst) samfund som det europæiske, hvor folk har formĂĄet at omgĂĄs hinanden pĂĄ ret fredelig vĂ­s i mange ĂĄr, sĂĄ gĂĄr det helt galt. Derfor er jeg for ekstremstraf, for ekstrem ondskab bør møde det ultimative ‘svar’.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er.

Det er overhovedet ikke betryggende. DF er landsforraedere.

invernes
invernes
5 years ago

Hiv djevelpakket ut av Europa !