4
apr
Seneste opdatering: 9/4-16 kl. 0235
137 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med Louise Arbour + Simon Schama vs Nigel Farage + Mark Steyn. Hele debatten er på C-Span, 1. t 29minutter

Syrian warns Europe about the migration invasion

‚ÄúYou Europeans Cannot Differentiate Between Good and Evil‚Ķ For This Mistake You Will All Pay‚ÄĚ

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

137 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MollyM
MollyM
4 years ago

Hvor er antisemitisme dog tr√¶ttende ;( – og uv√¶rdigt ….

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago

Den beste m√•ten √• bekjempe islamsk fundametalisme p√• er √• betingelsesl√łst overgi seg. Hvor mange uskyldige m√• d√ł f√łr man forst√•r noe s√• enkelt?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Den bedste og eneste måde at bekæmpe fundamentalisme, af enhver art på, er vel at udrydde den.
Men det kan f√łre til skruen uden ende.
Fundamentalistisk set.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Marhabba2

At overgivelse er lig bekæmpelse, forekommer det mig du hævder.
Kunne du udbygge det?
På forhånd tak.

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Obama, Stoltenberg og vestlige inkompetente, korrupte ledere for√łvrig, som har bidratt til √• skape ragnarokk og mayhem i nordAfrika og midt-√łsten, Syria spesielt, later til √• enes om at IS vokser seg sterkere p√• motstand. Om man teppebomber IS, deres HQ og treningsleire, blir de bare sterkere. Det de frykter mest er √• bli oversett, totalt ignorert og overlatt til seg selv. Som Kanada’s Justin Trudeau sa: “If you kill your enemies, they win.” S√• kanskje om du overgir deg, da vinner du!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Men, du kan også lade være, formoder jeg.
Hver har vel sit.

gentagelse
Med baser under havet, med mineudl√¶gning, med rigtig mange sm√•ub√•de, andre forberedelser og andet materiel, masser af antiluftskyts og tusindevis af offervillige tropper, samt villighed til flere hundredertusinde, ja millioner danskes d√łd kunne bes√¶ttelsen i teorien v√¶re forsinket.
Var der sænket skibe og omkommet tusindvis tyske havde vi med hvad det kostede, i det mindste- vist en flig af flaget.
Overgivelse eksisterer ikke.
Dette er Danmark.
http://www.uriasposten.net/archives/65222

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago
Reply to  Peter Buch

islams jihadister gj√łr alt de kan for √• vinne, vestlige politiske ledere gj√łr alt de kan for √• tape. Ikke gj√łr det s√• vanskelig n√• da. Det er bare √• overgi seg. S√• har du vunnet!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Krig er fred. Overgivelse sejr.
Or well.

Marhabba2
Marhabba2
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Nettopp. Kulturell marxisme, islam og politisk korrekthet er den nye tre-enigheten. Ned med kirken! Opp er ned og sant er usant, fienden har ikke lengre noe språk kontekst kan forstås i. Seieren er nær! Overgi eder! Og seire!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Marhabba2

Den omvendte sejr i nederlag.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Gentagelse af min kommentar fra bunden af http://snaphanen.dk/2016/04/02/were-being-softened-up-for-an-islamic-sharia-state/ Det var en overraskelse at l√¶se om Peter Munk, der st√•r bag debatten i Canada, var p√• Kasztner-toget. http://www.thestar.com/busines… http://www.truetorahjews.org/k… slut p√• gentagelsen Der er med min ringe indsigt og lidt studier, dels som historiestuderende, (officelt indskrevet 1984 aktiv til 1991, m√•tte opgive indskrivningen ved min forladen postv√¶senet 2003), dels som andre internet-beskuende, p√•faldende af mange ellers velorienterede mennesker ofte overser, at der er koldblodige magtkampe blandt j√łder, s√•danne burde vel v√¶re v√¶re forventeligt, men synes for mange v√¶re en stor overraskelse, n√•r det bel√¶gges med diverse udsagn og beskrivelser af forl√łb… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago

Ad The Monk Debates: hvilken fremragende debat! Jeg har egentlig aldrig v√¶ret specielt vild med Nigel Farage, men denne debat har f√•et mig til at √¶ndre synspunkt. Super begavet debatt√łr, han har argumenterne p√• plads, han taler med v√¶rdighed og pondus, jeg kan lide ham ;))) Tak fordi du lagde dette link ud, Snaphane!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Jag undrar vad den judiske migrationsförespråkande herrn säger om Israel Рthe jewish state Рoch dess behandling av palestinierna. Där upphör väl bagatelliserandet av den muslimska faran med jihadism och sexuella övergrepp mot icke muslimska kvinnor. Han är ju helt överens med sin feministiska kollega om att riva alla hinder för migration av muslimer, för det rör sig ju om 95% sådana och de flesta vapenföra unga män. Dessa Gutmenschen förråder alla de kvinnor som utsatts för övergrepp av muslimer från MENA.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Der findes ikke noget der hedder palæstinensere. Det er arabere Рog de har land nok..!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Og de skal s√•dan set ikke have mere land ūüėČ

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Ja, det ender med vi skal have sikkerhedspolitik som i Israel.

Lenn
Lenn
4 years ago

Men det er danskerne for dumme og for ‘inkluderende’ til at ville indse…

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Det f√•r vi veta h√§r, och den hycklande st√•ndpunkten ska inte f√∂rringas. Faktum √§r att den hade h√∂rt hemma i debatten. “He makes it clear that he is a committed Zionist, who believes 100 percent in a Jewish state, but not one that excludes Palestinians from having their homeland too. Nor is he keen on any Jewish state that makes Arabs live as refugees in their own country. ‚ÄėI believe that the occupation must end. And if it doesn‚Äôt, it will end Israel‚Äô ‚ÄúI am passionately invested in the survival of Israel and everything Israel represents. But I am extremely… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Han er ikke √¶gte zionist, den venstrefl√łjser, hvis han har s√•danne holdninger. En j√łdisk stat kan kun overleve, hvis de ikke f√•r en to-statsl√łsning og aldrig deler Jerusalem. Hvorfor skulle man give terrorister fra √Ügypten, Libanon og Libyen en hel stat? Som bel√łnning for hvad, exactly? Ingenting. Terrorister skal fordrives, og det burde alle lande g√łre (det vil give ret god plads i Europa ogs√•).
Israel b√łr smide alle muslimer ud af Israel, og de b√łr udvide bos√¶ttelserne og erobre hele Israel igen.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Lenn

Jag skider i om han er en √§gte zionist, eller whatnot. Det st√•r i alla fall helt klart att han vill se en “jewish state”, en “palestinian state”, men totalt saknar empati f√∂r en dansk stat, en svensk stat eller en tysk stat. Det brukar kallas f√∂r “dubbelmoral” (/double standards). Han gr√§t sig blodig √∂ver att Europa ska ta imod de flygtinger fra Syrien og allerstedes, imens Israel inte har n√•gen s√•dan skyld. Dette er ikke et argument for antisemitisme, men det ER ett argument mot individuelle j√∂der der spiller p√• to planhalver. Det ska ikke accepteres. Att f√∂rnegte dette… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Og så må nogen si til meg, din dansk-svensk er ubegribelig. Skriv på svensk isted. Jeg forstår.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Overhovedet ikke – den er charmerende og kalder smilet frem pga. de lidt alternative udtryk, men vi forst√•r jo alligevel fint, hvad du mener ūüôā

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Lenn

Som det nu ser ud s√• vil jeg arbejde i CPH det nermeste halvt √•r. Det ska bli riktigt smukt att komme tillbage till Dronningens By. Min dansk er lidt “unpolished” men det ska vi nok finde ud af.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

KBH

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Lufthavnens internationale betegning er CPH. Mer kritik? ūüėČ

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Du er velkommen. Der er et par sm√•ting der mere, eller bedre, end andre afsl√łrer hvor folk kommer fra, eller har deres vinkel p√• verden. Det kan v√¶re i brugen af forkortelser eller andet. En del kender som jeg godt forkortelsen for lufthavnen. Jeg havde foretrukket du i en ytring som: “Som det nu ser ud…til Dronningens By. Mit dansk…” o.s.v. havde skrevet- lufthavnen. Hver har vel sit, og jeg en nedrig tilb√łjelighed til at foretr√¶kke bestemte formuleringer, ogs√• fra andres side. Som kan ses i eksemplet her og i flere andre kommentarer. Det ser ud til, jeg kommer til… Read more »

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Mange tak for den konstruktive kritik, men jeg kommer ikke at arbejde i Lufthavnen, uden på en dansk privat bevegelse.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

En bevægelse, bliver selv bevæget.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Eh.. Bevegelse burde jo vare forretning. Nej, jag m√• holde op. ūüôā

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning
Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Men f√∂r b√∂velen! Kan inte en enda av er debatt√∂rer bara erk√§nna att Simon Schama √§gnar sig √•t hutl√∂s dubbelmoral? Det handlar inte ett skit om antisemitiska konspirationsteorier, bara ett kallt konstaterande att vissa f√∂rljer en logik i Israel och en annan i deras v√§rdl√§nder. Hur vanligt detta √§r kan jag inte s√§ga, men envar individ med denna dubbelmoral m√•ste exponeras, utan h√§nsyn taget till Goodwin’s lag?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Jeg tror nok, der er nogle kommentatorer der er enig i tilstedeværelse af dobbeltmoral og selvmodsigelser hos Schama, modparten sider på flæsket i debatten, hvis jeg endnu kan udtrykke mig sådan, men som jeg, vil de ikke ytre det- i den sammenhæng du opsætter.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Fine, Peter. Men varf√∂r inte? Vad √§r fel i mina formuleringar? Jag sprider inga antisemitiska konspirationsteorier. Jag p√•pekar bara en intressekonflikt hos en individ som ingen v√•gar tala om. Andra v√§rldskriget tog slut f√∂r √∂ver 70 √•r sedan. Ingen nu levande m√§nniska har n√•got ansvar f√∂r vad som skedde d√•. √Ąnd√• har vissa judar sedan dess f√•tt bre ut sin dubbelmoral utan motargument, med grunden i Holocaust-guilt. Jag k√∂per inte det. Jag har lika lite ansvar f√∂r nazisterna som det svarta slaveriet i USA. Varenda bleeding heart-liberal jew som kr√§ver en nedmontering av V√§stv√§rlden, men samtidigt f√∂respr√•kar en “judisk stat”,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Et krav kan v√¶re det er slut med flygtninge, der ikke oversv√łmmes, vulkaner eller al det.
Tilbage til naturen.
Men det er nok mig.
Naturligvis.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Jag r√§knade inte med att min kommentar skulle bli uppskattad. D√§remot hoppas jag att den skulle bli l√§st. ūüôā

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Opskattet. Har du nu været i Sverige igen?
På på derude.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

” the occupation must end. And if it doesn‚Äôt, it will end Israel”
Hmmm, karln måste ha en kristallkula!

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Ja, tydligen. Men några planer på att förvandla Israel till ett mångkulturellt lyckorike, syns heller inte till.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Ge mig namnet på ett:-) Israel ligger i täten vad det gäller lyckliga länder men det visste du kanske inte. Res dit, du kommer inte att ångra dig!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Enig! Jeg har v√¶ret i Israel mange gange og har altid f√łlt mig velkommen. Jeg elsker det land!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Der bor faktisk masser af arabere i Israel, er det ikke ca. 1 million? Tror det

Anna from Sweden
4 years ago

En debatt mellan två judiska kosmopoliter och två västerlänningar. Simon Schama avslöjade sig när han så tydligt ville markera avstånd mellan sig som jude och Nigel Farage som ansåg att vi måste värna vårt judeo-kristna arv.
Nigel farage och Mark Steyn är förankrade i den västerländska kulturen. Deras motståndare känner inte samma lojalitet med väst. De har sin lojalitet och identitet på annat håll. Det gör inte dem något om västvärlden korrumperas.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  snaphanen

Tak for de ord! Jeg bliver s√• hamrende tr√¶t af den evige sm√•-antisemitisme, der igen og igen skinner igennem … og, nej, jeg er ikke j√łde, bare et ganske almindeligt ordentlig menneske, hvis afd√łde far hjalp danske j√łder med at gemme sig og siden flygte, med stor fare for sit eget liv

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  snaphanen

Den undrer bestemt ogs√• mig – og jeg forst√•r den for√łvrigt heller ikke. Hvor kommer den fra og hvad bunder den i? Du har ret, m√•ske skulle man dykke lidt ned i dette emne, svensk historie kan m√•ske give et fingerpeg. Vi kender den (heldigvis) ikke i DK – det er endda sj√¶ldent, man her st√łder p√• den endnu mere radikale antisemitisme

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

Den antij√łdiske opfattelse finder man i omr√•der, hvor der er eller har v√¶ret store grupper af j√łdiske samfund, dvs. i et b√¶lte fra de baltiske stater over Polen til ned i Ukraine. Da Rusland og senere Katharina den Store (og den russiske ortodokse kirke, som heller ikke √łnskede katolikker i kerne-Rusland) ikke √łnskede j√łder i Rusland, blev de sendt det s√•kaldte Pale, hvor de kunne leve under egne love. En ny som feks Vilnius havde omkring 40% j√łder omkring 1920, Warsawa havde nogenlunde det procentandel. Den f√łrste andel af j√łder assimilerede sig i feks. Polen, medens de n√¶ste b√łlger ikke… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tak for din udredning. Ja, du nok ret – s√•dan h√¶nger det formodentlig sammen. Danske j√łder har v√¶ret utroligt gode til at assimilere sig i vores samfund, vi har aldrig nogensinde haft “ballade” med dem, de er fuldgyldige medborgere,i√łvrigt meget danske – ikke en kat kan have ondt af, at de s√• ogs√• har bevaret deres egen j√łdiske kultur, de har jo aldrig pr√łvet at overbevise os om, at det danske samfund skal omkalfatres i deres billede. Jeg har stor sympati for danske j√łder og det vedbliver jeg med at have

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

Marselis og Gl√ľckstadt for at n√¶vne to der gav lidt ballade. Ikke entydigt fordi de var j√łder, men de gav un√¶gteligt lidt ballade.
http://denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Ved_afgrundens_rand/Den_pantsatte_krone/MarselisOgBerns
https://da.wikipedia.org/wiki/Emil_Gl%C3%BCckstadt

Aldrig nogensinde ballade er lidt overdrevet.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Alts√•, hvad er st√łrst: et tordenskrald eller Rundet√•rn? Jeg refererede til nutidens terrorisme og s√• blegner deres eskapader un√¶gteligt!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

De var alvorlige i samtiden.
At sk√¶re i b√łrn har desuden, set herfra, intet med kultur at g√łre.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Potentielle b√łrnemishandlere, hele bundtet.
Hver og en.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

http://denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Ved_afgrundens_rand/Den_pantsatte_krone/Kongens_uskiftede_bo Resultatet blev bundl√łs statsg√¶ld. udsnit for at ja, give det s√łgte v√¶gt… Men det var ikke kun de overnationale handelskapitalistiske firmaer, der sad p√• oms√¶tningen med den danske krone. K√łbenhavnske stork√łbm√¶nd som Henrik M√ľller, Rasmus Jensen Hellekande, Johan Braem og Jacob Madsen fik ogs√• deres smukke andel af den. Resultatet blev bundl√łs statsg√¶ld. Og n√•r kongen ikke kunne betale, m√•tte han anvise sine kreditorer dele af toldindt√¶gterne, bruge sit korn fra lenene som betaling eller ligefrem udl√¶gge krongods. Dermed mistede staten v√¶sentlige indt√¶gtskilder, og det bet√łd naturligvis, at den fik endnu sv√¶rere ved at skaffe penge. En skrue uden… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Takk. J√łdene er jo da som alle andre folk, som “minoritet” ogs√• potensielt utgj√łr en liten mafia. Jeg har sett det i dagens Russland: ofte sl√•r vestlige medier opp “russisk fremmedhat” som tema. I realiteten, forteller mer grundige rapporter, gjelder evt. hat direkte kriminell virksomhet knyttet til bestemte etniske folkegrupper, innenfor dagens Russland eller det tidligere Sovjet, som holder tett sammen i Russlands store byer, og har b√•de lovlig business, kultursenter, skoler, kirker – og utstrakt kriminell virksomhet. I russiske kriminalfilmer skildres dette med den st√łrste selvf√łlgelighet. Man har russisk mafia – og ulike mafiaer eller kriminelle organisasjonser, tilh√łrende de… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Breidablikk

N√•, s√• det mener du? Kuri√łst …

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  MollyM

Hvis det s√• bare var et svensk f√¶nomen. Men man st√łder desv√¶rre ogs√• p√• det mange andre steder nu for tiden.
Hele indvandrersituationen er nu blevet s√• bet√¶ndt og r√•dden, at folk leder efter konspirationer alle vegne. S√• nu bliver j√łderne trukket af stalden igen. Og det er der sikkert et voksende antal nye “medborgere” der har det fint med…

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Du har uden tvivl ret, det er ikke bare et f√¶nomen hos vort broderfolk, det ses desv√¶rre ogs√• hos andre. Men, hver eneste gang jeg ser det, opponerer jeg! Jeg fatter gudd√łdemig ikke, hvorfor invandrermodstandere bringer j√łderne ind i debatten, det er totalt ulogisk og det devaluerer deres udsagn – og gavner kun islamisterne! S√•, helt igennem en uhensigtsm√¶ssig praksis!

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

Det er da helt i orden, at henvise til tidligere problemer med j√łdisk migration til Vest-Europa, som f√łlge af feks. progromer i f.eks. den russiske del af Ukraine. J√łdisk migration skabte samme problematik, som den nuv√¶rende muslimske, man modtager mennesker, som ikke kan eller vil integreres pga. religion, som p√•st√•r at de er guds “udvalgte” og som uv√¶gerligt skaber parallelsamfund. I √¶ldre tid var regenterne fuldt ud klar over problemerne med religi√łse parralelsamfund, som uv√¶gerligt skaber samfundsuro. Efter Holocaust er der opst√•et en besynderlig politisk pladderhumanisme, som man ikke har set tidligere. En muslimsk invasion af de dimensioner, som man… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Meget gode innlegg. Les i lenker under om j√łder i Ukraina. Omverdenens reaksjon – hat, fiendskap – er fullt forst√•elig, hvis man skal tro beskrivelsene av de sosiale forhold mellom j√łder og stedsegen befolkning. I Norge har vi i hatt lange skriverier om det “h√łyreekstreme hatet” som truer oss. Akkurat som om det √• reagerer p√• en fientlig sosial omverden med frykt og hat skulle v√¶re noe annet enn rent menneskelig og naturlig. For min egen del har jeg ikke noe mot noen folkegruppe eller religion, bare de ikke trenger seg p√• i v√•rt norr√łne land p√• den ene eller… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

L√¶s Bibelen. J√łderne ER Guds udvalgte folk. De fik stj√•let deres land i √•r 70 og blev fordrevet og taget som slaver. H√¶ndelserne blev forudsagt i Bibelen, ligesom kz-lejrene blev forudsagt, OG staten Israels genoprettelse blev forudsagt for mere end 2.500 √•r siden. Det m√• vel siges at v√¶re lidt mere end en tilf√¶ldighed. J√łderne er mere intelligente end andre folk (dokumenteret), og i Rusland, Polen og flere af disse lande √łstlande m√•tte j√łder ikke eje jord. De blev desuden tvunget til at bo sammen i oprettede kvarterer kun til j√łder, s√• deres parallelsamfund var ikke n√łdvendigvis selvskabte, men p√•tvungne.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Lenn

H√¶vdes v√¶re Guds udvalgte folk, m√• det v√¶re med mindre al kritik er overfl√łdig. Konstateringen af om det er Guds udvalgte folk kan ene Gud vel foretage.
Hvorp√• vi da, for afg√łrelse af om udsagnet er sandt eller ej- er j√łderne Guds udvalgte folk eller ej- med andre ord muligvis – sk√¶ndes om hvem af os der- ser sig som Gud.
Eller den ene rette fortolker af udsagnet.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  snaphanen

Den er mere sindrigt drejet end som s√•, synes jeg. At du ikke tror p√• Gud, beh√łver ikke n√łdvendigvis betyde Gud ikke eksisterer. Og Gud kunne derfor godt have et udvalgt folk, med mindre du- afviser anders synspunkter fordi de ikke er som dit.
Det er ikke så nemt. Set herfra.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Lenn

J√łderne er DERES Guds udvalgte folk, ikke andre folks guder. Bibelens profetier er som den slags er, alle folk og religioner har s√•danne. J√łdernes er hverken bedre eller d√•rligere, end hvad en afrikansk troldmand kan finde p√• for underholdningens skyld eller lokalpolitik. J√łderne fik ikke stj√•let deres land i √•r 70, men fik deres diaspora fordi de – som vanligt – lavede ballade mod landets herrer, her romerne. Samme var sket f√łr, da fik de en rejse til Babylon som tak. Om det var af samme √•rsag de for en periode var i √Ügypten aner jeg ikke. J√łderne er ikke… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg ville foretrække formuleringen:
J√łderne er DERES Guds h√¶vdede udvalgte folk, ikke n√łdvendigvis andres…

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Eftersom du √§r intresserad av historia s√• rekommenderar jag “Abraham’s Children – Race, Identity and the DNA of the chosen People.

“DNA analysis has served to put to rest the crackpot theory that Ashkenazic Jews were all descended from Khazarian converts, an idea especially popular with leftists” according to the author.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Ulrika2

“an idea especially popular with leftists”.
Vist ikke lige der, jeg befinder mig ūüôā
Jeg mener såmænd, at det var i The Times of Israel, Daily Edition, jeg læste, at teorien i dag accepteres.
Jeg kender godt, de af dig anviste DNA analyser, men j√łdedom er som bekendt en religion, ikke en race!

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Lenn

Hur kan man tro på sådana galenskaper som att Gud skulle ha föredragit en folkgrupp framför alla andra folk? Om så vore fallet, vad säger det om Gud? Jo, att han är en dålig familjefar. Självklart finns det inget utvalt folk av Gud. Om så vore fallet, vilket är Djävulens utvalda folk?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Even til at tro på hvad-som-helst er enorm hos mennesker.
Der er tydelige belæg for tilstanden.
Eller er dine omgangsfæller af en særlig art?

Eller hvad er det, der g√łr det sv√¶rt for dig at erkende dette?
Mennesker kan tro på det mest utrolige.

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Jag är etnisk svensk. Besvärar det dig, Peter Buch?

Jag tycker nog att man g√§rna kan f√• tro p√• vad man vill – d√§remot ska man inte f√• lov att ut√∂va sin religion utanf√∂r sin privata bostad. √Ąnnu mindre kr√§va religi√∂sa s√§rregler utifr√•n en trosuppfattning.

För så länge som Guds existens inte kan bevisas vetenskapligt Рså finns det ingen anledning till särbehandling för religiöst troende människor, oavsett religion.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Martin Larsson

Nej, det er fint.
Ingen problemer.
Godnat.

Andre læsere
Der er vel ingen grund til at belemre andre, med ens arbejde som kirketjener og ud√łven religion og alt det…for pokker- manden er svensker og har givet problemer nok…

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Den politiske pladderhumanisme kan med nogle gode bel√¶g h√¶vdes v√¶re p√•viselig fra oldtiden, vil jeg mene, uden jeg her vil lave en st√łrre opremsning af specifikke eksempler.
Dog.
Der er problematikken med om det er bedre magten, eksperterne, de styrende l√¶gger kursen eller folk gives og har magten/sidder p√• magten. Den problematik g√•r langt tilbage i historien og kan vel tolkes som v√¶rende en af de oprindeligt f√łrste.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

Logisk har du ret og, nej, men, jeg tror logik har lidet at g√łre med menneskelige prioriteringer.
Til tider vel. Men ikke s√• entydigt man kunne have h√•bet for forst√•elsen, eller livet…

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  snaphanen

Danmark är väl förskonade från oligarkiska judiska familjer som Bonnier och högprofilerade judar som Helle Klein och Peter Wolodarski? Kanske danska judar har haft en mer diskret profil jämfört med judar bosatta i Sverige?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Vi har faktisk haft en masse dygtige og driftige j√łdiske medborgere gennem tiderne. I snit er deres intelligens vist noget h√łjere end visse andres … ingen n√¶vnt, ingen glemt …

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  MollyM

Genomsnitts-IQ:n i Israel ligger på 85 Рmedan samma ligger på 102 i Sverige. Det innebär väl att svenskar är snäppet smartare än judar?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Ahem – tror du ikke, den gennemsnitlige IQ er faldet lidt i Sverige i de senere √•r? I ligger elendigt i skoleunders√łgelserne (PISA) der findes masser og masser af j√łdiske intellektuelle, forfattere, Nobel-pristagere, etc … men som sagt, mod dumhed og ignorance k√¶mper selv guderne forg√¶ves – I rest my case

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  MollyM

Pisa-undersökningarna gör skillnad på etnicitet Рså det är inte någon nämnvärd försämring bland etniskt svenska skolbarn Рdäremot drar ju pensionsräddarna ner den svenska skolans resultat i avgrunden.

Vem trodde något annat?

Bildning √§r inte en “fix-quick”. I Sverige inf√∂rde vi folkskola redan p√• 1800-talet vilket har bidragit till att svenskar i gemen √§r synnerligen v√§l skolade – oavsett om man bara har vanlig skola eller h√∂gre utbildning med sig i bagaget.

Ett litet tips i all välmening: Om du ska referera till någon undersökning typ Pisa, läs den gärna först.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Som tidligere sagt: du er hinsides al fornuft –

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  MollyM

Inte alls. Jag förhåller mig till fakta medan du blandar äpplen och päron. Har du överhuvudtaget läst Pisa-undersökningarna? Hur presterar etniska svenska skolbarn jämfört med skolbarn av annan etnicitet enligt Pisa-rapporterna?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Svenskere er mestre.
Det ved enhver.

Der er mere og flere kloge j√łder. Men det er nok mig. Arvefjenden og alt det.

stubb
stubb
4 years ago
Reply to  MollyM

Enig. I ethvert forum for saklig debatt av innvandringssp√łrsm√•let dukker opp f√łr eller senere noen dust som vil bare snakke om j√łdene som i hemmelighet styrer verden og finnes ved roten til alle sosiale problemer og bla, bla, bla, bla. Blir s√• & *#¬£ lei av det.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  stubb

Ja, det er den – selvom man ikke er s√• glad for at h√łre det!

Konspirationsteorier er kun for kretinere, efter min mening og hvergang nogen disker op med s√•dan noget, st√•r jeg af – validiteten er pist verschwunden ūüėČ Men jeg elsker s√• sandelig en god debat, med gode velfunderede argumenter

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

https://www.youtube.com/watch?v=Wc6_gsWCQfw
Her er en russisk tv-serie med engelske undertekster – undtagen for sidste afsnit.
Historien bygger p√• virkeligheden og j√łder er ikke fremstillet negativt, men viser udm√¶rket diverse problematikker i Odessa 1920.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mishka_Yaponchik

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

Hvad taler for monopolisering af området kretinere!
Konspirationsteori er sandelig for enhver. En villen fratage andre muligheden for at v√¶re mindst lige s√• gode konspirationsteoretikere som kretinerne er blidt formuleret- d√łmt til fiasko.
En græsk tragedie.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Buch

√ÖNDELIGE kretinere, f√∂rst√•s – s√• er vi vist d√¶kket ind, ikke sandt ? ūüėČ

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

Delvis gentagelse af just kommenteret andetsteds:
Even til at tro på hvad-som-helst er enorm hos mennesker.
Der er tydelige belæg for tilstanden.
Mennesker kan tro på det mest utrolige.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Tænk, det tror jeg på!

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  stubb

Det er irriterende hele tiden med henvisninger til nazismen som rendyrket ondskab. Nazismen var en socialistisk revolution√¶r bev√¶gelse, som intet havde h√łjrepolitik at g√łre, nazismens hovedmodstander var kommunismen, reelt en s√łsterbev√¶gelse med internationalt m√•l, hvor nazismen var national. Det var den tyske middel- og arbejderklasse, som stemte Hitler til magten, ikke h√łjreorienterede. Nazisterne havde deres raceteorier, af ganske samme art som feks. Det radikale Venstre her til lands under minister Steincke i mellemkrigstiden. Der er intet galt i raceteorier og forskning i samme, der er forskelle p√• racer, ganske som sch√¶ferhunde og pekingesere, selv om begge er hunde. Ja, nogle… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hitler blev ikke stemt til magten. Efter tildelen regeringsstyrelsen og brug af Weimarrepublikkens n√łdlove, Rigsdagsbranden og al det, blev den politiske opposition forbudt. Ved de sidste valg f√łr Hitlers regeringsovertagelse havde kommunisterne og socialdemokraterne flertal, de ikke kunne bruge, da de ikke ville samarbejde.

Der var ikke flertal for nazisterne- f√łr de forb√łd alle andre.

Dette er den ekstremt forkortede version, jeg har lagt en eller flere bedre, mere detaljerede på nettet andre steder.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Du har fel. I valet i mars 1933, så fick nationalsocialisterna majoritet tillsammans med koalitionspartnern, det nationalkonservativa DNVP. De vann alltså valet, och efter riksdagsbranden, som bestridligen men förmodligen, var utfört av kommunister, så gav Hindenburg Hitler rätt att skapa ett undantagstillstånd, varefter DNVP upplöstes och införlivades med NSDAP.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Du har ret, jeg tog fejl.

Hitler bruger vist alligevel Weimarforfatningens n√łdparagraffer.
Hitler er udn√¶vnt regeringsleder, en s√•dan kan bruge forfatningen, med loven som baggrund f√łres alle ind i et diktatur. Der var med tysk grundighed for d√¶kningsbidrag love til alt af- hvad som helst.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Precis. Det mest fascinerande med de tyska nazisterna, var just att man gjorde allting “by the book” eller “ordnung”. Faktum √§r att det som ofta beskrivs som Weimars uppl√∂sning, s√§llan handlade om SA som s√∂kte br√•k, utan ungkommunister som s√∂kte br√•k och delvis fick p√• nyllet av SA.

Självaste folkmordet utfördes med preussisk precision utan att inblanda onödiga parter. Det är kanske det som gör Nazityskland unikt. Inte deras brutalitet, men deras lagliga och precisionsdugliga förfining av något så horribelt.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Sk√•ning

Jeg henviser igen til tidligere kommentarer, hvor jeg ikke laver fejltagelsen med hensyn til valg, flertal og begivenhedernes forl√łb som s√•dan.

Dog vil jeg her n√¶vne at obstruktion af politikers adgang til Rigsdagen fra nazisters side, manglende indgriben fra myndigheders side overfor diverse inden nazisterne har flertal og andre h√¶ndelser ikke lige er en baggrund der objektivt b√łr fascinere- medmindre man er positivt indstillet overfor begivenhedernes udvikling. Naturligvis.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Det er jeg selvföldelig ikke. Min point er kun at om kommunisterne fik magten, så kunde det gå lige så grimt.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  MollyM

Jag tror att Anna här ovan, felaktigt antar att Louise Arbour är judinna.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Vi borde sluta med denna floskel “judeo-kristen”. Mycket riktigt retar det upp Simon Schama till protest. Se hur avskydda kristna √§r i Israel, de f√∂rl√∂jligas i TV och p√• gatan spottar man p√• kristna pr√§ster. Och icke ov√§ntat drog Jeanette Bonnier en ful vits om Jesus = blasfemi i SVT. De facto har Koranen och Gamla testamentet m√•nga likheter med mycket v√•ld, hat och en bisarr utvaldhet. Men ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle v√§l tyda GT bokstavstroget som muslimerna √§r f√∂rpliktigade ang√•ende Koranen. Judarna har dessutom sin Talmud som absolut inget har att g√∂ra med kristendomen.

Eva Lande
Eva Lande
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Tyvärr ylar din kommentar som om den vore hämtad från en antijudisk blogg. Anser du också att juden Jesus är en sk floskel? Kristna amerikaner anser sin religion vila på judeokristna grunder. Om kristna vore så avskydda av judar i Israel och blev så bespottade på gatorna så hade de nog flyttat därifrån. Däremot sitter de illa till i muslimska områden vilket ofta sopas under mattan.

Vad vet du om Talmud, har du studerat den?
Eva

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Eva Lande

Eva,

Det gror ett blint hat mot svenskar bland judar i Israel som är oförsonligt. Du kan ju alltid testa mitt påstående genom att outa dig som svensk på en judisk sajt Рtex Pamela Gellers sajt. Där kan du känna hatet omsluta dig Рoch det är judarna som står för hatet mot oss svenskar.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Tja, om israelere har en vis skepsis mod f.eks Malm√∂, s√• forst√•r man dem jo godt ….

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  MollyM

MollyM: Malm√∂ √§r v√§l i det n√§rmast ett problem som familjen Bonnier b√§r en r√§tt stor del av skulden till den uppkomna situationen. Hade Bonnier-media rapporterat sanningen s√• hade inte Malm√∂ blivit det inferno som vi ser i dag. Vanliga svenskar har ju blivit f√∂rr√•dda av den svenska eliten. Naturligtvis √§r situationen densamma bland judar bosatta i Sverige. Som kollektiv har man d√§remot ett ansvar att g√∂ra sin r√∂st h√∂rd och s√§ga emot n√§r eliten g√∂r fel. Det avst√•ndstagande h√∂r jag inte fr√•n judar bosatta i Sverige. Ist√§llet gn√§lls det √∂ver att dom m√•ste flytta √∂ver sundet – men aldrig… Read more »

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
4 years ago
Reply to  Eva Lande

Om jag förstått dig rätt, finns det ingen skillnad mellan judendom och kristendom.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Lucy Lipinska

Det finns stora skillnader men utan judendomen ingen kristendom. NT hämtar sin legitimitet från GT med jämna mellanrum.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Ja, pr√¶cist! S√• er det …

Illwill
4 years ago
Reply to  Ulrika2

“legitimitet”

Du inser att du talar om religion, va? “Legitimitet”, haha! De tre semitiska sekterna, likt samtliga andra religioner och andra varianter av totalit√§ra ideologier, saknar fullst√§ndigt allt som heter legitimitet, f√∂r intelligenta m√§nniskor.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Illwill

Nix, där högg du i sten. Jag intresserar mig mera för den historiska sidan. Du kanske är för intelligent för det:-)

Illwill
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Jag är för intelligent för allt som har med religion att göra, ja, även den historiska bakgrunden. Det finns begränsat med information som en individ kan insupa under en livstid, att slänga bort tid på sagor är förståeligt i låg ålder, men det är bortkastad tid efter man fyllt 5.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Til din info! Israel er meget glad for sine kristne venner, kan jeg godt fort√¶lle dig, og hele Israel skal ikke klandres, hvis nogle ortodokse har opf√łrt sig uordentligt! Der er kristne organisationer, der er totalt blue-listed i Israel og hurtigt kommer igennem security dernede (israelerne ved, at de kan stole p√• dem), og Israel ved udm√¶rket godt, at de kristne (desv√¶rre ikke alle kristne kirker eller retninger, skam m√• d√© f√•!) er deres sande venner. Jeg har insider-viden og deltager i ting, hvor vi samles b√•de j√łder, kristne og ateister og udveksler ideer og synspunkter. Pr√łv du lige at… Read more »

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Lenn

Nu far du med osanning. Det var SVENSKA JUDAR som inte ville att Sverige skulle ta emot danska judar. Inte det svenska folket.

Nu har judarna fått sitt förlovade land Рså det enda rätta vore väl att både judar och muslimer höll sig där dom hör hemma, i Mellanöstern?

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Martin

Det var många svenskar som sympatiserade med Hitlers Tyskland, tom kungen!
Judar har bott i Sverige sen 1700-talet. Långt tidigare än svenskar flyttade till USA. Så du menar att svenskarna borde skickas tillbaka till Sverige och varför inte de svarta till Afrika osv? Hoppas du fattar ironin:-)

Illwill
4 years ago
Reply to  Ulrika2

En liten miss dock: svenskarna i USA √§r √∂nskade. De svarta d√§remot…mm, det √§r nog r√§tt m√•nga i USA som skulle uppskatta om samtliga afrikaner skickades tillbaka till Afrika, och USA hade blivit ett ofantligt mycket b√§ttre och rikare land om s√• skedde. Dock hade deras f√§ngelser st√•tt relativt tomma, men det finns ju m√•nga mexikaner att fylla dem med f√∂rst√•s.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Illwill

Svenskarna i USA är integrerade amerikaner liksom judarna i Sverige är integrerade svenskar. Eller hur?

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Nej, judar är inte integrerade svenskar. Om du lyssnar på judiska företrädare i Sverige så vill de bestämt inte kallas för svenskar. Utan judar. Svenskheten för en jude sitter i det svenska passet när dom ska resa utanför rikets gränser.

Du kan leta upp intervjuer som Granskning Sverige har gjort med en rad judiska företrädare bland annat Joakim Poseners mamma Lena Posener. Med andra ord får du höra det direkt från hästens käft ;o)

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Netop!

Illwill
4 years ago
Reply to  Ulrika2

N√•gra stora skillnader d√§r. 1. “Svensk” √§r baserat p√• etnicitet, nationalitet och kulturell bakgrund (f√∂r de “journalister” som l√§ser h√§r: notera att jag skrev “och”, inte “eller”). 2. “Jude” √§r baserat p√• att man f√∂ljer en viss semitisk sekt. De svenskar vars f√∂rf√§der f√∂r flera generationer sedan flyttade till USA prioriterar USA √∂ver Sverige, och jag √§r villig att gissa att det troligen inte finns ett enda undantag. De judar vars f√∂rf√§der flyttade till Sverige f√∂r flera generationer sedan…d√§r √§r det nog delat, m√•nga prioriterar s√§kert Sverige √∂ver judendom och Israel, men det l√§r finnas r√§tt m√•nga undantag ocks√•. S√•… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Illwill

Jeg kunne fristes til at tro svenske mere blev set som troublemakers end som decideret u√łnskede. Men det nok mig.

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Nej, jag har faktiskt svårt att uppfatta din ironi. Inte för att jag är trög, utan för att du jämför äpplen med päron.

Svenskar som har flyttat till USA har alla acklimitiserat sig och kallar sig inte längre för svenskar på andra sidan Atlanten. Tvärtom ser dom sig som amerikaner. Talar vi om den judiska folkgruppen så tycks det inte spelar någon roll var de bosätter sig. För deras judiska identitet är alltid överordnad värdlandets.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Jag urs√§ktar din okunnighet. Visst, de har s√§kert “acklimitiserat” sig efter n√•gra generationer men en hel del h√§nger fortfarande fast vid svenska seder. Liksom andra folkslag. Helt naturligt. “Smorgasbord” bl a √§r inte ett helt ok√§nt ord i USA och lutherska kyrkor √§r inte ovanliga. Du verkar misunna judar samma r√§ttigheter hur det nu kan komma sig. De har alltid r√§ttat sig efter landets lagar. Varken missionerat eller kr√§vt “sharia” lagar.

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Ulrika2

Jaså? Fast svenskar i exil har aldrig agerat i grupp för att påverka ett land Рeller andra länder för den delen.

Jag tycker väl att det borde vara en självklarhet att ställa kravet att judar skulle ha acklimatiserat sig lika bra som vallonerna gjort de senaste 400 åren.

– √Ąr det f√∂r mycket beg√§rt?

I min värld behandlar man alla lika Рdet gäller förstås valloner såväl som judar som bägge har bott i Sverige under lika många århundranden.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Selv virker du ikke specielt “akklimatiseret”- hvor kommer alt dette had til dine j√łdiske landsm√¶nd dog fra?

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  MollyM

Eftersom judar bosatta i Sverige v√§grar att kalla sig f√∂r “svenskar” ser jag ingen anledning till att k√§nna mer sympati f√∂r dom √§n exempelvis en asiat, latino eller afrikan. Varf√∂r skulle jag?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Suit yourself – min tid er ikke til at argumentere med hard-core j√łdehadere. Jeg har kun foragt til overs for dem … had du bare videre, k√¶re svensker!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Skåning?
Skåning forsvandt.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

M√¶rkv√¶rdigt synspunkt …

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  MollyM

Manden hævder han er svensker.

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Nu syns det alla att du √§r v√§ldigt “slem”. Skriv s√• som Peter Zichau ist√§llet s√• blir du popul√§r.

Peter Zichau
Der findes ikke noget der hedder palæstinensere. Det er arabere Рog de har land nok..!
http://snaphanen.dk/2016/04/04/global-refugee-crisis-debate-nigel-farage-mark-steyn/#comment-2607312406

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  jonny_99

Tack för passningen. Vilket är problemet med att förtydliga vilken grupp som inte ville hjälpa judar bosatta i Danmark att komma till Sverige?

;o)

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Du måste hänvisa till källor när du påstår saker på en sida med så många engagerade själar.

I fruktan för att skapa jordmån för antijudiska opinioner förespråkade de svenska judarna alltsedan 1930-talet en mycket restriktiv invandringspolitik och på rekommendation från både Mosaiska församlingens ordförande Gunnar Josephson och Socialstyrelsens generaldirektör Karl Höjer begränsade regeringen antalet till 20-30 judar; fler än så ansåg varken Josephson eller Höjer tillrådligt.

Anders Isaksson, “Per Albin 4: Landsfadern”

Har du några fler källor?

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Du m√• vel heller tematisere typisk nasjonal folkeidentitet hos vestlige folk, og j√łdisk identitet som – hos mange tonegivende j√łder – ivrer for en multikulturell situasjon hvor de selv som j√łdefolk – s√• kan man iallfall tro – lettere kan finne sin plass. Jeg kan vanskelig forst√• j√łdisk engasjement i antirasistiske organisasjoner i v√•re dager, eller for overnasjonale stater i fortiden, som sovjetstaten.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Debatten i Canada viser tydeligt hvordan de godtroende konventions-dyrkere fuldstændig har tabt enhver forbindelse til virkeligheden. Og Simon Schama ryger helt ud over kanten.
H√łjrefl√łjen sidder i dag p√• al hjernekapacitet. Mark Steyns slutbem√¶rkning siger det hele.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

OT Afsnit 8 “The Day in Question” , sidste afsnit af den sp√¶ndende Stephen King thriller “11.22.63” er oppe nu ūüėČ

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg er ret sikker p√•, at dette afsnit var det sidste ūüėČ

PS Bliv nu ikke forvirret af reklamerne undervejs, som man har glemt
at fjerne fra den version, der linkes til på den oprindelige side ( der findes
tilsyneladende ogs√• andre udgaver via de √łvrige links, der dukker op ).

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg tillader mig, at n√¶vne jeg tror flere end jeg ville s√¶tte pris p√•, du havde en off topic brevkasse/post som hr. M√łller p√• Uriasposten…

Skåning
Skåning
4 years ago

Ett rätt förutsägbart slut, men dock den bästa prestationen av Stephen King till dags dato.

mjolly
mjolly
4 years ago

Hvorfor hjelper Merkel Assad med å begå etnisk rensing egentlig. Ikke mye human hun der.

stubb
stubb
4 years ago
Reply to  mjolly

Hun driver med etnisk rensing i enhver kommune i Tyskland. Når de brune kommer inn, de hvite må flytte ut.