7
apr
Seneste opdatering: 7/4-16 kl. 1601
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uhrskov om Arnstberg og Sandelin

Sverige er forandret til ukendelighed.¬†Hver 3. svensker¬†har nu r√łdder i udlandet, 18 procent er f√łdt i udlandet og midt i √•rhundredet er oprindelige svenskere en minoritet. Den konservative Rasmus Jarlov sagde om det for nylig: “Ingen enkelt generation burde have lov at g√łre s√•dan noget” og man skal nok tilf√łje “uden at sp√łrge befolkningen.” – ‚ÄúDetta √§r f√∂rste g√•ngen i v√§rldshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering‚Äú, sagde en svensk akademiker for ti √•r siden.

Det ses p√• nogle politikere og journalister, at de m√¶rker, der er en abe p√• vej, som de kan risikere at sidde med. N√•r den ankommer, er der ingen ansvarlige at finde, v√¶r vis p√• det: Folkeskolens sammenbrud, boligsektorens sammenbrud, socialv√¶snets sammenbrud, sygehusv√¶snets sammenbrud, lov og orden bryder sammen og asylkaoset 2015 kostar Sverige 600 miljarder skattekronor.¬†Den hjeml√łse abe er p√• vej.

Karl-Olov Arnstberg og Gunnar Sandelin har et indg√•ende kendskab til den svenske udl√¶ndingepolitik, som den har v√¶ret f√łrt og diskuteret siden 1960‚Äôerne.

‚ÄĚDiskuteret‚ÄĚ er s√• meget sagt, idet Sveriges politiske, mediem√¶ssige og kulturelle eliter i hen ved 50 √•r har v√¶ret enige om, at Sverige b√łr have en s√• gener√łs udl√¶ndingepolitik som muligt. Almindelige svenskere er aldrig blevet spurgt.

I deres seneste bog, N√∂tskalet, som bedst kan overs√¶ttes til Sagen i en n√łddeskal, gennemg√•r de p√• knap 180 sider, hvad der har v√¶ret baggrunden for, at Sverige i dag er et land, der m√• im√łdese en stedse alvorligere √łkonomisk kollaps af velf√¶rdsstaten, det svenske folkhemmet.

Allerede nu er situationen s√• alvorlig, at Sverige m√• p√•regne en √łkonomisk deroute, der kan f√• uoverskuelige politiske konsekvenser for stabiliteten i det svenske samfund. To modige svenskere beskriver, hvordan den politisk korrekte elite √łdel√¶gger det svenske velf√¶rdssamfund

Nötskalet.Svensk invandringspolitik och dess konsekvenser

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

“N√∂tskalet, som bedst kan overs√¶ttes til Sagen i en n√łddeskal . . .”

Men er der ikke ogs√• et ordspil? N√∂t betyder okse (j√¶vnf√łr “N√∂tk√∂tt”), hvilket passer fint med oksen p√•
forsiden af bogen, der har fået én på skallen.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  snaphanen

Helt konspirationistisk kunne nogle tro de svenske var indsat, andre- de klart, er- udsat.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Afsat!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  MollyM

Besat! ūüėČ

MollyM
MollyM
4 years ago

Nu nærmer vi os sandheden, he he!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

NEEEJJ!! Inte en Molenbeek i Rom också.