15
apr
Seneste opdatering: 15/4-16 kl. 1059
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 18.01.2014 063745

DANSK SAMLING er nu for alvor ved at komme ud af hullerne mht at indsamle underskrifter til opstilling til n√¶ste valg til Folketinget. Vi har v√¶ret langsomme startere, men som bekendt g√¶lder det om at √łkonomisere med kr√¶fterne, n√•r der skal l√łbes en maraton. Vi skal bruge 20.000 underskrifter ‚Äď vi har heldigvis allerede en del – og du kan skrive under p√• v√¶lgererkl√¶ringen ved at g√• ind p√• dette link: Dansk Samling

Her kan du ogs√• l√¶se om partiet, dets politik og m√¶rkesager. Du beh√łver ikke stemme p√• os ‚Äď selv om vi selvf√łlgelig meget gerne vil have din stemme til n√¶ste Folketingsvalg! ‚Äď men giv os lov til at stille op.

Desværre er proceduren lidt besværlig, men folk, der læser Snaphanen, er for de flestes vedkommende helt på det rene med, at vores position ikke får noget foræret.

Det er meget vigtigt, at du kun skriver under på én vælgererklæring, for man kan kun være stiller for ét parti.

Du vil g√łre Dansk Samling en stor tjeneste ved at dele denne opfordring, s√• vi kan f√• underskrifterne i hus i god tid inden n√¶ste valg. Vil du selv g√łre en aktiv indsats for at indsamle v√¶lgererkl√¶ringer, kan du sende en besked til Dansk Samlings landsekret√¶r: Landssekr@dksamling.dk

Med venlig hilsen

Lone N√łrgaard
Medlem af Hovedstyrelsen

Se også Cherif El-Ajouty, Dansk Samling: Jeg vil ikke være med til at lave om på det kulturelle landskab

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ovnsætter
ovnsætter
5 years ago

Dav Morten,

Det er et smukt flag, I bruger. Hvor har I det fra?

Paul Nilsson
Paul Nilsson
5 years ago

Vilket av f√∂ljande partier vill ha den mest restriktiva asyl- och invandringspolitiken i Danmark? √Ąr det Dansk Folkeparti, Dansk Samling eller Nye Borgerlige? Motivera och rangordna g√§rna (1,2,3).

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja, vi skal have et alternativ til DF, for de er for lade!! Hvis man ser denne video af de nu op til 2.000 migranter, der oversv√łmmer Sicilien hv√©r dag, s√• ser det virkelig – ja, sort ud! Hvordan vil den danske gr√¶nse se ud om blot en m√•ned, n√•r vi har s√• fuldst√¶ndigt uduelige og evnesvage politikere?? Jeg f√•r faktisk kvalme af at se videoen. http://www.barenakedislam.com/2016/04/14/the-black-plague-is-now-infecting-sicily/

Skåning
Skåning
5 years ago

Duger en underskrift fr√•n en sk√•ning? ūüôā

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Ikke for tiden.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Inte ens om jag har ett CPR-nummer? ūüėČ

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Sk√•ning

Det hjælper.
Er du registreret bosat i Danmark, det spiller ind ved valg.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Nye Borgerlige er skarpere end Dansk Samling, og de er n√¶rmere m√•let, ikke mindst fordi de var pr√¶cise i deres udmeldinger under den seneste migrationsb√łlge. En v√¶lgererkl√¶ring for Nye Borgerlige er efter min mening bedre givet ud. Der er en rimelig sandsynlighed for, at de kan g√łre deres indflydelse g√¶ldende, og en rimelig sandsynlighed for, at de finder frem til de rette midler. Dansk Samling spildte chancen for at sige det rigtige, da det br√¶ndte allermest p√•, mens Nye Borgerlige sagde det rigtige hele tiden. Igen og igen. Der var ikke andre politikere i spektret, der evnede det. Hverken i… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  snaphanen

Han kommer bare ikke med skarpt formulerede l√łsninger til tiden, analytisk eller ej. P√• det punkt er Pernille Vermund en lysende stjerne p√• firmamentet. Det tager hende ikke syv lange og syv brede at pege p√• pr√¶cis, hvad der skal til, s√• enhver kan forst√• det. Dansk Samling er f√łrst nu ved at pr√¶cisere, hvad de i grunden mente med “kontrol” … Dansk Folkeparti er endnu v√¶rre: De tager √¶ren for opbremsningen i migrantstr√łmmen, som om Viktor Orb√°n og de √łvrige √łstlande slet ikke fandtes! Katastrofalt … Helt diskvalificerende. Og angstfremkaldende, for de er ene om at repr√¶sentere et danskvenligt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg vil h√¶vde ikke partiorganiserede gamle borgerlige l√¶nge har argumenteret for ikke alene det optimale danskvenlige synspunkt, men de fornuftigste synspunkter for ALLE jordens indbyggere. Angst h√łrer ikke sammen med Folketinget. Eller koblingen fordrer en ganske god fantasi. …der tilr√•des stadigt oprettelse af flere konstant overv√•gede afsp√¶rrede omr√•der, om muligt n√¶r v√¶bnede styrker. En udvidelse af s√•danne sm√• og store omr√•der og en n√łje kontrol af hvem der kommer ind i omr√•derne, s√•vel som ejendomsrets eksistens og territoriers reelle beherskelse kunne v√¶re v√¶sentligere end befolkningstilv√¶kst, navnlig med moderne teknologi… …Nu har jeg med min kommentar af al magt fors√łgt at… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Det korte af det lange er, at de √łvrige regeringsst√łtter enten er f√łderalister eller relativister (liberalister). S√• det b√łr indgyde frygt, at Dansk Folkeparti er ene om at repr√¶sentere et andet standpunkt, men ikke r√•der over tilstr√¶kkelig forstand. Samt, at der oveni er lang tid til n√¶ste valg. I en periode, hvor vi st√•r over for nye b√łlger af kolonister, og er regeret af personer, der nyder den st√łrste magt af alle: Magten til at henvise os andre til at se afm√¶gtigt til, mens de n√¶gter at g√łre noget. D√©t, min herre, er magt!

– – –

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Du nærer for stor angst. Set herfra.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Peter Buch

Din kommentar m√• g√¶lde ‚Äú√łjnene, der ser‚ÄĚ frem for ‚Äúdet sete‚ÄĚ. For det sete ‚Äď det objektive vilk√•r ‚Äď er, at vi er hj√¶lpel√łst afh√¶ngige af tiltag √łst og syd for os. Alts√• af faktorer, vi i bedste fald ingen indflydelse har p√•, i v√¶rste fald modarbejder, s√•som de √łsteurop√¶iske hegn, som vore tillidsfolk p√• tinge l√łgn- og f√łlgagtigt kaldte for ‚Äúineffektive‚ÄĚ eller s√•gar ‚Äúinhumane‚ÄĚ (hvilket er en selvmodsigelse). Hvis det ikke fremkalder nogen rastl√łshed i dig, siger det noget om, at du enten ikke har meget p√• spil, eller at dine sensorer ikke reagerer p√•, at det du har… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Stil for Nye Borgerlige denne gang – og for Dansk Samling n√¶ste gang! S√• kan man efter min bedste overbevisning ikke g√łre det bedre. Vores mest realistiske h√•b er, at Nye Borgerlige kommer i Folketinget, hvorefter de ikke l√¶ngere beh√łver stillere, og hvorfor stillerne derfor ikke l√¶ngere beh√łver at dele sig, men kan koncentrere om at give n√¶ste bev√¶gelse – som til den tid forh√•bentlig er modnedes mere – en hestesko. Det h√•ber jeg, I vil overveje. Selv vil jeg g√łre netop s√•dan

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Unden det beh√łver ende i ekstraparlamentarisme Ekstraparlamentarisme? : Hvorfor? Hvordan? Hvorhen?, 1971. https://da.wikipedia.org/wiki/Niels_Munk_Plum_%28modstandsmand%29 og ganske seen bort fra p√•virken sker ogs√• hos andre end ens venner, er der nu engang andet til end sortsyn.

Jeg beklager.

Passivt grue, jeg ved godt, bestemmer vores skæbne- det er velvalgte udtryk.
En forn√łjelse.
Hver har vel sit.

latmask
latmask
5 years ago

Vi behöver en Svensk Samling! Den skall vara högerpartner till SD så att inte SD driver ännu längre åt vänster.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  latmask

Borgerlig Framtid? Dessv√§rre mycket mer “light” √§n Ny Borgerlige.

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

Jeg kan ikke stemme i Danmark, men jeg kan sende penge..
N√•r f√•r vi “en norsk samling”? Navnet har kanskje fremdeles en smak av Qusling her i landet, men jeg synes den danske idee er god, s√• lykke til!

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  prentesvarten

Det nytter ikke med slikt navn i Norge. Der er mange alternativer. Demokratene er et nytt parti på trappene, verdt å bli kjent med. MEN, de må være djerve nok for å regne med å få velgere, som jeg ser det.

S√łren Ferling
S√łren Ferling
5 years ago
Reply to  jasminum

Sådan mener jeg også det er Рnorske Demokraterne er på linie med DS og NB.

Man kan google ‘stortingskristian’ – han g√łr et stort arbejde for sagen.

invernes
invernes
5 years ago

St√łtter dansk samling ! st√• p√• dansker gj√łr noe for eget land, ikke la det bli √łdelagt som Sverige er.