17
apr
Seneste opdatering: 18/4-16 kl. 1255
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et af de stĂžrste tabuer efter krigen. I Sverige er man raceteoretiker for blot at ville diskutere det, men Sverige har ogsĂ„ den vĂŠrste historie for racehygiejne i Norden, sĂ„ det er sĂŠrlig Ăžmt. Fra 1934 til 1975 tvangssteriliserede de 63 000 mennesker, overvejende kvinder. SĂ„ blev de “feminister” overnight, og “de” var socialdemokraterne, der lĂ„ pĂ„ omkring 50 procent og var altdominerende dengang.

Man er allerede racist, hvis man pÄpeger den forskellige IQ i verdens lande. Man mÄ slet ikke tale om det mÄske fordi de selv er klar over deres egen gigantiske lav IQ indvandring. Helmuth Nyborg har klargjort, at lande med en gennemsnits IQ under 90, ikke har demokrati. Dette gÊlder hele MellemÞsten, der har et gennemsnit pÄ 80, og subsaharans der har et gennemsnit pÄ under 70. Halvdelen af en gennemsnitlig Nobelpristagers.

Han har blandet andet skrevet kronikken “Vi mĂ„ ikke blive som Sverige” og Indvandring giver lav intelligens, og Julia Caesar har skrevet Betydelsen av IQ. Man ser det tydeligt i den svenske skoles drastiske forfald, hvis mange problemer ogsĂ„ skyldes lavt begavede indvandrere. Det bedste er ikke at diskutere det, mener de. AltsĂ„ at demokrati som styreform kan vĂŠre dĂždsdĂžmt i Sverige. Selv i Danmark vil det vĂŠre i fare, hvor indvandring i slutningen af Ă„rhundredet har nedbragt gennemsnits IQ til 90, ifĂžlge Nyborg.

SelvfÞlgelig skal det diskuteres, det har intet med moralsk fordÞmmelse at gÞre. IQ os islam er to stÊrke grunde til, at vi aldrig burde have indtaget disse mennersker, og der findes kun en grund til at vi har gjort det, og det er egenrÄdige politikers enestÄende inkompetence. Europas befolkninger ville aldrig have stemt for det. Ofrene i et eventuelt voldeligt opgÞr om det, vil derfor blive politikerne selv. Det bÞr de indse, jo fÞr desto bedre. Et europÊisk selvmord, som Nyborg mener de vil afstedkomme, er ikke nogen lille sag at have ansvaret for.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkÄning
SkÄning
4 years ago

Det dĂ€r med de hemska svenska tvĂ„ngssteriliseringarna Ă€r förstĂ„s ocksĂ„ ganska rejĂ€lt överdrivet. Det var frĂ„ga om kraftigt efterblivna personer som steriliserades med tvĂ„ng. De sista fallen pĂ„ 70-talet var huvudsakligen personer med Downs syndrom. Downsare var förbjudna att skaffa barn lĂ„ngt efter det. Och man fĂ„r faktiskt frĂ„ga sig vad det förnuftiga ligger i att lĂ„ta mĂ€nniskor som knappt kan ta hand om sig sjĂ€lv, sĂ€tta barn till vĂ€rlden. Övriga fall handlade om att man steriliserade kvinnor efter tvĂ„ barn om de visat sig vara inkapabla att ta hand om dem. Det fanns inte heller nĂ„gra “raskriterier”. Det ger… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Der er ingen tvivl om hvad vej det gĂ„r. Men hvis nogen har gĂ„et sĂ„ langt – og i sĂ„ mange Ă„r – for, at lukke et bestemt tema ned, sĂ„ kan det jo kun betyde, at der mĂ„ ha’ vĂŠret en agenda. Eller at vi har vĂŠret snot dumme. Hvilket jeg, af flere grunde, anser for lidet sandsynligt Jeg er ikke et Ăžjeblik i tvivl om, at Zenia Stampe og andre bĂ„tnakker ikke er klar over, hvilken agenda de er bannerfĂžrer for. De er jo hvide altruister af guds nĂ„de. Men der mĂ„ have vĂŠret en dybere mening med… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Glimrende video med Helmuth Nyborg.
Det bliver spĂŠndende at se, om hans kommende bog bliver lige sĂ„ diskuteret som “Deutschland schafft sich ab” af Sarrazin!
Eller om man forsĂžger at tie den ihjel af politisk korrekthed.