22
apr
Seneste opdatering: 23/4-16 kl. 0110
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Guillaume Faye citerer i videoen Ayaan Hirsi Ali: “Når vi har slået ISIS i Irak og Syrien, fortsætter det som guerilakrig i Europa bagefter.” Det er hvad der er at sige om Folketingets seneste, tåbelige krigsindsats mod et ISIS, der i praksis allerede er slået af russere og amerikanere. Spar danske soldater til den efterfølgende krig i Danmark, som i et vist omfang vil være afledt af denne.

Fra hvornår skal man datere udbrud af borgerkrig i EU? Man kan med en vis grund argumentere for, at den allerede er her.  Med en fordobling af terrorarrestationer på fem år i EU, ser man hvor hurtigt den eskalerer. Lægger man den mere banale muslimske terror til – kaldet kriminalitet – er krigen helt overvældende i gang allerede, men vi vil selvfølgelig skyde den indsigt så længe som muligt, især politikerne der allerede er parat til at løbe i fuld fart fra, hvad de har gjort. EU løber ikke endnu, der er ingen, der kan nå dem. De fremturer.

Det vil være hverdagsterroren, voldtægterne, mordene og samfundsopløsningen, som tilsidst pisser den almindelige europæer af, ikke den spektakulære terror, som får politikere til at gå i arm og synge John Lennon-sange. “De hader os ganske enkelt,” siger  Guillaume Faye. Ikke alle, men fem-ti procent vil være nok til en beskidt og langvarig konflikt. “Politikerne er grænseløst naive,” siger Faye i interviewet.

Når europæerne begynder at svare voldeligt igen med samme mønt, kan det ikke længere skjules, at EU og nationale politikere, har drevet os i krig. Disse er ikke dumme, de taler det ned af alle kræfter, for de ved godt, hvem der skal bære skylden.

EU ville skabe det nye, unationale menneske og evig fred ud fra den fejlagtige analyse, at nationer er hovedårsagen til krig. På halvanden generation frembragte EU i stedet en lurende borgerkrig og det alt, alt for gamle menneske. (videoen med Faye er på fransk uden undertekster, men der vil være nogle, der forstår det.)

In this book, Guillaume Faye, the firebrand of the French New Right, confronts the phenomenon of mass immigration head-on. Rather than talking about ‘immigration’, Faye insists that we must speak of a massive colonisation settlement of the West by peoples from the Global South. This, together with declining birthrates, means that Europeans will soon become a minority in Europe, and their ancient and unique heritage will disappear.

He furthermore demonstrates that the Islamic world is carrying out a hostile takeover both of France and Europe, with ‘youth delinquency’ and terrorism being the first indicators of a coming ethnic civil war as Europe is overwhelmed through its porous borders.

All of these facts are taboo for Europe’s leaders and ‘intellectuals’, who are working to organise Europe’s demise. This is a more serious threat than all the plagues and wars ever experienced by Europe. Likewise, Faye directs criticism at some of his former colleagues in the New Right for failing to grasp the reality of the situation. He calls to prepare for the only meaningful answer to this crisis: the Reconquista.

Guillaume Faye was one of the principal members of the famed French New Right organisation GRECE in the 1970s and ’80s. After departing in 1986 due to his disagreement with its strategy, he had a successful career on French television and radio before returning to the stage of political philosophy as a powerful alternative voice with the publication of Archeofuturism. Since then he has continued to challenge the status quo within the Right in his writings, earning him both the admiration and disdain of his colleagues. Arktos has also published his Archeofuturism (2010), Why We Fight (2011),Convergence of Catastrophes (2012), and Sex and Deviance (2014). Amazon

Den tyske tegner Götz Wiedenroth

13000360_1170327686320566_2587143521257160696_n

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Faye har kommet med svært gode konkrete forslag å få stoppet musliminvasjonen til Europa, og effektiv remigrasjon. Her lenker til tekst (som eksempel) og en video med ulike forslag, mer utførlig (leser fra egne bøker) – uhyre bra!

15 forslag:
http://www.gfaye.com/immigration-les-15-solutions-durgence/

Video
https://www.youtube.com/watch?v=dA7iaghhfCY

Hans blog
http://www.gfaye.com/

Full tekst på en av hans bøker, online
https://archive.org/stream/LaColonisationDeLeurope/guillaume-faye-la-colonisation-de-leurope_djvu.txt

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Interessant at Faye utpeker Russland som “Europas” beste allierte i kampen mot Islam og invasjon, og uttrykker skepsis ovenfor USA. Jeg tror det er korrekt. Russerne er på samme kontinent som oss, og sliter med de samme islamistiske problemene og demografi. Russlands protester mot NATO-eventyr i Libya, og innsats i Syria, er forbilledlig. Men vi må ha mer motstand!

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago

Det vil være hverdagsterroren, voldtægterne, mordene og samfundsopløsningen, som tilsidst pisser den
almindelige europæer af, ikke den spektakulære terror, som får politikere til at gå i arm og synge John Lennon-sange.

Spot on. Det er ikke terroren, der er en trussel mod Europa, det er multikulturen.

Rent faktisk tror jeg at der er et bekymrende stort segment af godhedssegmentet, der synes at terrorangreb mod racistiske, hvide maend er rigtigt fedt, men som nok vil begynde at taenke lidt dybere over sagen, naar de selv bliver overfaldet.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jeg er blevet ramt af den forbandede uskik, at interesserer mig for det amerikanske præsidentvalg. Men kun fordi en mand som Donald Trump er i spil. Og det gør det faktisk ret interessant. Fordi os, som har siddet på snaphanen i ti år, kan godt være lidt stolte. Det er nemlig vores tanker, som vil gøre den mand til den næste præsident for USA. Donald Trump følger nemlig med i hvad der sker. Og, sjovt nok, hænger det her nemlig også vores eget beskidte undertøj op til fuld skue. For idéen med EU var jo netop, at kunne konkurrer med… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Når jeg tænker på Guillaume Faye, leder det altid mine tanker hen på Mogens Glistrup eller Søren Krarup. Glistrup var usandsynlig klog og fremsynet. Men I guder, hvor var han dårlig til at formulerer sine tanker på en spiselig måde. Donald Trump er jo den rene æstetiker i forhold til ham. Og Søren Krarup roterer alt for meget rundt omkring kristendommens og kulturens velsignelser – hvilket er komplet ubrugeligt ordkløveri, hvor vi nu befinder os. Guillaume Faye siger tingene lige ud, uden at komplicerer dem for meget. Men han har en veltalenhed der siger spar to. Det handler om at… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

I guder, hvor var han dårlig til at formulerer sine tanker på en spiselig måde.

Saa! Ikke besmudse Skt. Glistrups minde, han var en fremragende kommunikator, pbuh.

Glistrup mindede paa mange maader om Trump i sin maade at manipulere den offentlige diskurs. Naar en journalist gik til angreb, fordoblede Glistrup indsatsen og gik til modangreb. Efter det beroemte jernbanesaboteur-interview, lugtede mediekommunisterne blod og forsoegte at haenge ham ud som skatteaal. Glistrups modtraek var stolt at vise sin nul-selvangivelse frem paa TV, som var det et borgerligt frihedsbrev.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Du har ret i at han vandt skatteduellen. Men indvandrerproblematikken bestod han altså ikke ligefrem med glans. Og det var den jeg sigtede til.

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Well, det er jo hvordan man ser paa det. Han fik i hvert fald muhamedanerne sat paa dagsordnen.

Om han kunne sige det i dag er et andet spoergsmaal. Det kunne han vel nok, men saa skulle han have livvagter.

invernes
invernes
4 years ago

??????????????.

Pluto
Pluto
4 years ago

Guillaume Faye har selvsagt helt rett i alt han her fremfører. Det foregår en kolonisering av Europa, en okkupasjon av fremmede folkegrupper som ikke hører naturlig til på det europeiske kontinent. Med andre ord en demografisk bombe som vil kunne sprenge våre indoeuropeiske samfunn i filler. Denne alt-ødeleggende fremmedgjørings-prosess som nå pågår kan bli vår alles endelikt om dagens politiske galskap fortsetter. Den folkelige motstanden overfor dagens politisk-korrekte EU-globale system er derfor at betrakte som en patriotisk frigjøringskamp overfor et selvmords-paradigme som er demokratisk-illegitimt ved sitt overnasjonale, ikke-demokratisk-forankrede EU-formynderi. På vegne av våre forfedre, på vegne av oss selv, og… Read more »

GHjo
GHjo
4 years ago

Det er helt klart for ethvert “oppegående” menneske at saken forholder seg nøyaktig slik Guillaume Faye beskriver.Men flerkultur-ideologien har blokkert evnn til logisk ressonnemang og evne til korrekt forståelse av virkeligheten, hos de Europeiske makthavere,bortsett fra noen få i de øst-Europeiske stater,som tidligere var domineret av Sovjetunionen og som enda tidligere gjorde visse negative erfaringer med muslimer og islam
Slik makthaverne i Sovjet og Nazi-tyskland gjorde,kommer også de flerkultur-ideologiske Europeiske ledere til å tviholde på sin ideologis ufeilbarlighet til kollaps og uopprettelig skade har blitt gjort.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x