27
apr
Seneste opdatering: 27/4-16 kl. 0650
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Michael Thestrup

MULTIKULTUR: Fem Ă„rs borgerkrig mellem alawitter og sunnimuslimer i Syrien har forelĂžbig kostet omtrent 250.000 mennesker livet. I 2011 lĂžsrev det kristne Sydsudan sig fra det muslimske Nordsudan efter Ă„relang vĂŠbnet konflikt. I Afrika nĂŠres flere Ă„rtiers konflikter af gamle koloniale grĂŠnsedragninger som ikke flugter med etniske, religiĂžse og kulturelle skel. Generationers stridigheder i Nordirland, Cypern, Libanon, Jordan og Israel/PalĂŠstina fĂžlger ligeledes etnisk-religiĂžse linjer, og i den arabiske verden svinder andelen af kristne dag for dag som fĂžlge af udslettelse og forfĂžlgelse.

I 1990erne faldt det multikulturelle Jugoslavien fra hinanden i en blodrus, multikulturelle Sovjetunionen blev oplĂžst og store russiske mindretal i de tidligere sovjetrepublikker har siden vĂŠret kilde til flere vĂŠbnede konflikter, i blandt andet Ukraine og Georgien. Efter Anden Verdenskrig lĂžsrev det muslimske Pakistan og Bangladesh sig fra det hindudominerede Indien, og efter fĂžrste verdenskrig blev det multikulturelle Osmannerrige fravalgt af ikke-tyrkiske befolkninger gennem blodige befrielseskrige. Serbiske mindretal i Kosovo, Bosnien og Kroatien Ăžnsker at tilslutte sig Serbien, og kurdere har i Ă„rtier kĂŠmpet for lĂžsrivelse fra Tyrkiet, Irak, Iran og Syrien for at kunne danne et etnisk homogent Kurdistan.

PÄ tvÊrs af tider, folkeslag og kontinenter er der sÄledes utallige eksempler pÄ, at multikultur affÞder ufred og fravÊlges af befolkningerne.

Med opblomstringen af parallelsamfund, ghettodannelse, shariarÄd, hadprÊdikanter, antisemitisme, terrorangreb, muhammedkrise, Êresmord, kvindelig omskÊring, tvangsÊgteskaber, genopdragelsesrejser samt sorte gymnasier, skoler og bÞrnehaver peger de seneste 20-30 Ärs danske multikulturelle erfaringer i samme retning.

Men hvorfor anpriser rÞd-radikale politikere og meningsdannere sÄ multikultur sÄ lidenskabeligt, nÄr det gÊlder indvandring til Danmark? IfÞlge Capacent stemmer nÊsten 90 pct. af alle muslimer i Danmark pÄ den rÞd-radikale blok lige som indvandring af velfÊrdskrÊvende mennesker skaber et stort behov for skattefinansierede offentlige arbejdspladser. Desuden er ledigheden hÞj og uddannelsesniveauet lavt blandt de nytilkomne sÄ risikoen for konkurrence om arbejdspladserne er beskeden. Alt i alt en win-win-win situation for rÞd-radikale offentlige ansatte med deres bÞrn pÄ hvide skoler og en lose-lose-lose situation for Danmark i almindelighed og Underdanmark i sÊrdeleshed. Hvad siger det om det rÞd-radikale menneskesyn?.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hareide
Hareide
4 years ago

Dumme svensker.

Verkligheten enligt elever pÄ Södertörns högskola

http://avpixlat.info/2016/04/27/verkligheten-enligt-elever-pa-sodertorns-hogskola/

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Voffo gör di pÄ dette vis?
För att di kan förstÄs.
För att lÄna Sven Stolpes epitet:
RödskÀggen; Àr inte bra pÄ sÀrskilt mycket, inklusive logos, blott patos ÄterstÄr dÄ, passar feminismen som handsken, och islamismen.
Det fredsskadade Sverige Àr vÀrldens bÀsta experimentverkstad för kulturmarxister och deras krÀmare, vÀlfÀrdsindustrins smÄ och stora aktörer vilka transformerat ert broderland till en internationell socialbyrÄ med bÀst-före-datum.

invernes
invernes
4 years ago

Hvordan kan et totalt sinnssykt menneske som Irena Pozar bli sjef for et forlag ? det lurer jeg pÄ, tydelig tegn pÄ at mange kvinner / feminister er totalt idioter rett og slett skadelige .

Bonnierchef lovar bekĂ€mpa “vithet” i Sverige

http://www.friatider.se/bonnierchef-lovar-bek-mpa-vithet-i-sverige

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  invernes

Om det finnes mental Institusjoner i Sverige sÄ tvangsbehandle dette sinnssyke kreaturet Irena Pozar .

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  invernes

….det er jo racisme af vĂŠrste skuffe, og det mod en minoritet pĂ„ verdensplan!
Og det er svensk!

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  invernes

Vilket snille! Vad förvĂ€ntar hon sig i Sverige? Än sĂ„ lĂ€nge finns hĂ€r vita mĂ€nniskor med europeiska namn. Om det inte passar henne kan hon gĂ€rna flytta till ett arabland företrĂ€desvis, dĂ€r trĂ€ffar hon inte sĂ„ mĂ„nga vita med namn som hon kan uttala.
Hoppas detta val blir ett riktigt bottennapp för Bonniers.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  invernes

Tja, den slags nedladende udmeldinger og folkeforagtende holdninger, som man endog mener sig berettiget til at belemre sine lĂŠsere med og nĂŠrmest pĂ„tvinge dem – ellers er de jo pr. virkelighedsfjern PK-definition rigtigt dĂ„rlige, onde og hadefulde mennesker, ikke sandt? 😉 – , er der jo en meget simpel metode til at fĂ„ stoppet lynhurtigt / blixtsnabbt 😉 Hvor lĂŠnge endnu vil de godtroende og nĂŠrmest livsfarligt naive og hjĂŠlpsomme svenskere mon finde sig i at blive talt ned til og set ned pĂ„ pĂ„ denne ekstremt grove facon af deres sĂ„kaldte “elite” i deres eget land? “hvidhed”, my arse!!!… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

RĂžd-radikale er pr. definition fakta-resistente. Det store billede interesserer dem ikke. Det handler ene og alene om at tro pĂ„ utopia. Selvom alt hvad der remses op her i teksten er evident, vil en rĂžd-radikal altid holde fast i sin utopi. Det er nemlig hele livsgrundlaget for sĂ„dan et menneske. Utopien bygger pĂ„ at alle mennesker skal tĂŠnker ens – hvilket de jo Ă„benlyst ikke gĂžr. Men de rĂžd-radikale har selv mĂŠrket hvad floskler og indoktrinering kan gĂžre, hvis det starter i en tidlig alder. Ja, det er ligefrem et adelsmĂŠrke, ikke at lade sig pĂ„virke af virkelighedens forstyrrende indtrĂŠngen.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Det siger det rÞd-radikale menneskesyn er hÄblÞst, respektivt at det menneskesyn vil forblive uÊndret uanset hvilken kritik der fremfÞres.
Deres definition af menneskesyn er dem helligt. Intet- hverken teoretisk kritik eller virkelighedens hÊndelser- kan fÄ dem til at Êndre det.