5
maj
Seneste opdatering: 6/5-16 kl. 0018
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamed Abdel-Samad: Our Hatred of Jews Has Poisoned Us

In a lecture posted on the Internet on March 21, Egyptian-German scholar Hamed Abdel-Samad said that the Prophet Muhammad had lowered the Jews to a “subhuman level, viewing them as animals,” and he compared the treatment of the Jews in the years following Muhammad’s death to that of the Nazis. “This hatred is poisoning us” and “preventing us from dealing with our problems in a serious way,” said Abdel-Samad,

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Holger Larson
Holger Larson
4 years ago

Synes at det ville være en god ide om Danskernes Parti og Dansk Samling gik sammen. Det ville forøge chancen for at Urskov og/eller Daniel Carlsen kom i folketinget.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Holger Larson

Det kommer ikke til at ske

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Mange takk til Snaphanen for disse innslagene. – Har ikke fått sett alle 3 videoene av Jeppe Juhl enda. Og til det vil jeg utdype at det ikke alltid vil bli problemer med flere partier av “samme slag.” Tenker at partier med nogenlunde samme partiprogram kan utfylle hverandre mere enn å konkurrere med hverandre. – Til siste video er det bare å si at hat forgifter alle samfunn der det får slå rot og “blomstre.” På den annen side kan/vil hat hjelpe undertrykte mennesker/folkeslag nok til å komme seg “ovenpå” igjen…kanskje. Bare en tanke jeg fikk i mitt hode da… Read more »