6
maj
Seneste opdatering: 6/5-16 kl. 2011
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”

Carina Hägg blev strøget fra socialdemokraternes liste, da hun brokkede sig over at Broderskabsmanden Omar Mustafa blev valgt til partistyrelsen, altså en ægte socialdemokratisk Mehmet Kaplan, som man kunne overleve for to år siden. (han beder nu om en faldskærm på 1.5 mio, for han har ingen uddannelse og er definitivt færdig i svensk politik.) Det var i forrige århundrede i 2014, det har vi alle glemt nu og hun er stadig “brun” og fisker i “grumliga vatten.” Carina Hägg har fundet andre græsgange, svensk socialdemokrati lever lidt endnu, men ikke godt.

Den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg, från Värnamo, har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år.– De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon.

Carina Hägg menar att det är en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker få inflytande i Sverige via politiken.

– Jag känner igen de här personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet är en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela världen, man är där makten är, förklarar hon.

– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nätverk och få inflytande. Det är en liten grupp som fått ett stort utrymme. VN.SE

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago

De jobber på samme vis som marxist-leninistene, og vil derfor (som vi har sett) komme til stor innflytelse. Og media vil gjøre sitt for å holde befolkninger sovende..

Anna Svensson
4 years ago

Islamisterna vill ha kalifatet överallt, inte bara i förorterna, och våra politiker betalar gladeligen för detta med åra skattepengar.

invernes
invernes
4 years ago

”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”
Svensker står bare og ser på det hele, noen har plakater med welcome okkupanter på.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x