6
maj
Seneste opdatering: 6/5-16 kl. 2011
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”

Carina HĂ€gg blev strĂžget fra socialdemokraternes liste, da hun brokkede sig over at Broderskabsmanden Omar Mustafa blev valgt til partistyrelsen, altsĂ„ en ĂŠgte socialdemokratisk Mehmet Kaplan, som man kunne overleve for to Ă„r siden. (han beder nu om en faldskĂŠrm pĂ„ 1.5 mio, for han har ingen uddannelse og er definitivt fĂŠrdig i svensk politik.) Det var i forrige Ă„rhundrede i 2014, det har vi alle glemt nu og hun er stadig “brun” og fisker i “grumliga vatten.” Carina HĂ€gg har fundet andre grĂŠsgange, svensk socialdemokrati lever lidt endnu, men ikke godt.

Den före detta riksdagsledamoten Carina HĂ€gg, frĂ„n VĂ€rnamo, har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera Ă„r.– De finns i alla partier, pĂ„ universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det Ă€r en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, sĂ€ger hon.

Carina HÀgg menar att det Àr en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker fÄ inflytande i Sverige via politiken.

– Jag kĂ€nner igen de hĂ€r personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet Ă€r en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela vĂ€rlden, man Ă€r dĂ€r makten Ă€r, förklarar hon.

– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nĂ€tverk och fĂ„ inflytande. Det Ă€r en liten grupp som fĂ„tt ett stort utrymme. VN.SE

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
4 years ago

De jobber pÄ samme vis som marxist-leninistene, og vil derfor (som vi har sett) komme til stor innflytelse. Og media vil gjÞre sitt for Ä holde befolkninger sovende..

Anna Svensson
4 years ago

Islamisterna vill ha kalifatet överallt, inte bara i förorterna, och vÄra politiker betalar gladeligen för detta med Ära skattepengar.

invernes
invernes
4 years ago

”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”
Svensker stÄr bare og ser pÄ det hele, noen har plakater med welcome okkupanter pÄ.