7
maj
Seneste opdatering: 8/5-16 kl. 0633
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og med et lille sideblik til Sverige, der har indvandret sig til en massiv boligmangel: The housing crisis was Sadiq Khan’s secret weapon. Det er sĂ„dan en dag, hvor man tĂŠnker pĂ„ professor Giovanni Sartori:

De der kommer ind, hvem det end mÄtte vÊre, mÄ have et visum eller lignende, regulÊre dokumenter, en sikker identitet. De som lever her illegalt skal smides ud. Og de som forbliver, skal ikke have stemmeret, ellers danner muslimerne et politisk parti, og med deres fÞdselstal vil de om 30 Är have absolut majoritet. Og vi vil komme til at leve under Allahs lovgivning. Jeg har levet 30 Är i USA. Jeg havde alle rettigheder, men ikke stemmeret. Og jeg havde det udmÊrket

Labour Party candidate Khan received more than 1.3 million votes — 57 percent of the total — to Conservative rival Zac Goldsmith’s 43 percent, after voters’ first and second preferences were allocated. Turnout was 45.6 percent, up from 38 percent in 2012.

The official announcement came past midnight — more than 24 hours after polls closed — after delays due to what officials called “small discrepancies” in the count. Khan was elected to replace Conservative Mayor Boris Johnson after a campaign marked — and many said marred — by U.S.-style negative campaigning. Goldsmith, a wealthy environmentalist, called Khan divisive and accused him of sharing platforms with Islamic extremists — a charge repeated by Prime Minister David Cameron and other senior Conservatives. Labour’s Sadiq Khan elected 1st Muslim London mayor.Ny London-borgmesters sĂžster var gift med Al-Muhajiroun-leder, flere Hizb ut-Tarir-stĂžtter i familien
 –  For The First Time In 30 Years, I Desperately Want To Leave London

En medieskandale: Vor tids stalinister

Jens-Martin Eriksen skriver:

I 2008 kulminerede den sÄkaldte »GrÞnlÊnderjagt« i Gellerupparken ved Aarhus med, at ti grÞnlandske familier i al hast mÄtte hjÊlpes ud fra omrÄdet af politiet efter i Ärevis at have vÊret forfulgt af muslimske unge.

De grÞnlandske beboere blev bogstaveligt overdÊnget med stenkast, tÊsket og mobbet ud af deres hjem. Denne chikane blev klart deklareret som racisme med opfordringer om at flytte og rejse hjem til GrÞnland. Det grÞnlandske fodboldhold blev overdÊnget med stenkast, nÄr man spillede om sÞndagen, mindre bÞrn blev overdÊnget med stenkast pÄ legepladsen, nÄr forÊldre var der med dem. Og den grÞnlandske nationalfest 21. juni blev overdÊnget med sten flere gange.

Men hvad sker der, nÄr en sÄdan historie, der under andre omstÊndigheder, f.eks. med etnisk danske voldsmÊnd, ville vÊkke et ramaskrig i ikke blot Danmark, men ogsÄ Europa, bliver ignoreret af mainstreammedierne?

SÄ forsvinder historien, hvis fortielse og mÞrklÊgning ingen kan holdes ansvarlig for. I betragtning af, at uddrivelsen og voldskampagnen mod grÞnlÊnderne i Gellerup kun kan defineres som entydig etnisk udrensning, og pÄ mange mÄder er meget sammenlignelig med fortilfÊlde fra Balkan i begyndelsen af 1990erne, sÄ er det mÄske ikke for meget at karakterisere denne kulmination pÄ filtreringen i medierne som en journalistisk skandale.

Men alt tyder pÄ, at fortielsen er en del af det stÞrre mÞnster i medierne med moralistisk og filantropisk filtrering og mÞrklÊgning. Det er et fÊnomen, der som sÄdan fÞrst er dukket op som et emne i sig selv, der nu Äbent drÞftes i medierne efter begivenhederne i Köln nytÄrsnat, hvor man fÞrst mÞrklagde begivenhederne, siden prÊsenterede dem filtreret for til sidst at give helt op og fortÊlle sandheden. Omdrejningspunktet er naturligvis muslimske og mellemÞstlige indvandrerkulturers voldelige racisme.

For man er som lĂŠser vidne til, at muslimske- eller mellemĂžstlige indvandreres racisme mod ikke-muslimer – andre indvandrere og danskere generelt eller seksuelle mindretal – promoveres af medierne derved, at den med forsĂŠt skjules og dermed unddrages kritik og fordĂžmmelse. Det bibringer den opfattelse, at racisme kun for alvor er et samfundsmĂŠssigt og kulturelt problem, nĂ„r den gĂ„r ud over kĂ„rede ofre i dette ideologske skema, og nĂ„r gerningsmĂŠndene er etnisk danske.

Rammer racismen derimod ofre for muslimske gerningsmĂŠnd – etniske danskere som grĂžnlĂŠndere eller andre – er det begivenheder, der ligger under mainstreammediernes horisont, og sĂ„ er det ikke et fĂŠnomen, som man overhovedet kan sanse og tĂŠnke som et racistisk problem. Det hverken observeres eller analyseres derfor som sĂ„dan og kan fĂžlgelig derfor heller ikke gĂžres til genstand for nogen samfundsmĂŠssig diskussion i dette perspektiv.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
7 years ago

Hur kan de rösta pÄ denne man?

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

I krig er det sĂ„dan, at nĂ„r hovedstaden tabes, sĂ„ er nationen – og krigen – tabt.

Det er pÄ tide vi vÄgner op og stopper snakken.

MollyM
MollyM
7 years ago

Hvis det er rigtigt, hvad der oplyses i denne video – og jeg har ikke grund til at tro noget andet – sĂ„ er londonerne blevet sindssyge! Med mindre altsĂ„, at de allerede er i mindretal og valget af denne anlĂžbne person skal forklares ved at London allerede er taget over af islamiske vĂŠlgere. Man grĂŠmmes pĂ„ et hĂžjere plan … Men ĂŠrlig talt: jeg er begyndt at tĂŠnke, at hvis viljen til at kĂŠmpe for vore gamle europĂŠiske samfund ikke er stĂžrre, ja, sĂ„ fortjener vi at miste dem …. en katastrofe af gigantiske proportioner! Ok, endnu en by… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago
Reply to  MollyM

SĂ„lĂŠnge venstreflĂžjen, journalister og politikere generelt, “blindt og naivt” samarbejder med islam, sĂ„ er muslimske stemmer “vejen” til at fĂ„/bibeholde magten pĂ„ venstreflĂžjens side… Disse venstreflĂžjsidioter, fĂ„r sig en brat opvĂ„gning om nogle Ă„r.. PĂ„ samme mĂ„de som venstreflĂžjen i Iran i start 80’erne…

( PS disse Iranske “socialister” flygtede sĂ„ til det kapitalistiske/nationalistiske vesten, for ikke at blive drĂŠbt, af de selvsamme muslimer som de samarbejdede med… Historie og idioti, har det med at gentage sig… Det er det vi ser i London!!! )

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Den store forskel vil i vores situation vĂŠre, at der ikke er noget sted at flygte til. SĂ„ vi har valget mellem at underkaste os eller kĂŠmpe (som i faktisk borgerkrig).

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago
Reply to  MollyM

Man mĂ„ hĂ„be, at diverse britiske efterretningstjenester holder sĂŠrdeles godt Ăžje med den nye borgmester. Diverse muslimske (femte kolonne) grupperinger, muslimske stater mv. stĂ„r i kĂž for at ‘rekruttere’ hr. Khan, hvis han modsat enhver rimelig formodning ikke allerede er rekrutteret…

MollyM
MollyM
7 years ago
Reply to  Polka Charlie

HĂ„bet er som bekendt lysegrĂžnt 😉

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  MollyM

Britter har varit i minoritet sedan minst 2012.

invernes
invernes
7 years ago

England er en tapt nasjon , hvordan kunne en slik rotte bli borgermester ? jo massiv muslimsk innvandring, denne innvandringen river England i fillebiter, muslimer driter i demokrati frihet og trygghet, deres mÄl er sharia.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x