7
maj
Seneste opdatering: 8/5-16 kl. 0633
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og med et lille sideblik til Sverige, der har indvandret sig til en massiv boligmangel: The housing crisis was Sadiq Khan’s secret weapon. Det er sådan en dag, hvor man tænker på professor Giovanni Sartori:

De der kommer ind, hvem det end måtte være, må have et visum eller lignende, regulære dokumenter, en sikker identitet. De som lever her illegalt skal smides ud. Og de som forbliver, skal ikke have stemmeret, ellers danner muslimerne et politisk parti, og med deres fødselstal vil de om 30 år have absolut majoritet. Og vi vil komme til at leve under Allahs lovgivning. Jeg har levet 30 år i USA. Jeg havde alle rettigheder, men ikke stemmeret. Og jeg havde det udmærket

Labour Party candidate Khan received more than 1.3 million votes — 57 percent of the total — to Conservative rival Zac Goldsmith’s 43 percent, after voters’ first and second preferences were allocated. Turnout was 45.6 percent, up from 38 percent in 2012.

The official announcement came past midnight — more than 24 hours after polls closed — after delays due to what officials called “small discrepancies” in the count. Khan was elected to replace Conservative Mayor Boris Johnson after a campaign marked — and many said marred — by U.S.-style negative campaigning. Goldsmith, a wealthy environmentalist, called Khan divisive and accused him of sharing platforms with Islamic extremists — a charge repeated by Prime Minister David Cameron and other senior Conservatives. Labour’s Sadiq Khan elected 1st Muslim London mayor.Ny London-borgmesters søster var gift med Al-Muhajiroun-leder, flere Hizb ut-Tarir-støtter i familien… –  For The First Time In 30 Years, I Desperately Want To Leave London

En medieskandale: Vor tids stalinister

Jens-Martin Eriksen skriver:

I 2008 kulminerede den såkaldte »Grønlænderjagt« i Gellerupparken ved Aarhus med, at ti grønlandske familier i al hast måtte hjælpes ud fra området af politiet efter i årevis at have været forfulgt af muslimske unge.

De grønlandske beboere blev bogstaveligt overdænget med stenkast, tæsket og mobbet ud af deres hjem. Denne chikane blev klart deklareret som racisme med opfordringer om at flytte og rejse hjem til Grønland. Det grønlandske fodboldhold blev overdænget med stenkast, når man spillede om søndagen, mindre børn blev overdænget med stenkast på legepladsen, når forældre var der med dem. Og den grønlandske nationalfest 21. juni blev overdænget med sten flere gange.

Men hvad sker der, når en sådan historie, der under andre omstændigheder, f.eks. med etnisk danske voldsmænd, ville vække et ramaskrig i ikke blot Danmark, men også Europa, bliver ignoreret af mainstreammedierne?

Så forsvinder historien, hvis fortielse og mørklægning ingen kan holdes ansvarlig for. I betragtning af, at uddrivelsen og voldskampagnen mod grønlænderne i Gellerup kun kan defineres som entydig etnisk udrensning, og på mange måder er meget sammenlignelig med fortilfælde fra Balkan i begyndelsen af 1990erne, så er det måske ikke for meget at karakterisere denne kulmination på filtreringen i medierne som en journalistisk skandale.

Men alt tyder på, at fortielsen er en del af det større mønster i medierne med moralistisk og filantropisk filtrering og mørklægning. Det er et fænomen, der som sådan først er dukket op som et emne i sig selv, der nu åbent drøftes i medierne efter begivenhederne i Köln nytårsnat, hvor man først mørklagde begivenhederne, siden præsenterede dem filtreret for til sidst at give helt op og fortælle sandheden. Omdrejningspunktet er naturligvis muslimske og mellemøstlige indvandrerkulturers voldelige racisme.

For man er som læser vidne til, at muslimske- eller mellemøstlige indvandreres racisme mod ikke-muslimer – andre indvandrere og danskere generelt eller seksuelle mindretal – promoveres af medierne derved, at den med forsæt skjules og dermed unddrages kritik og fordømmelse. Det bibringer den opfattelse, at racisme kun for alvor er et samfundsmæssigt og kulturelt problem, når den går ud over kårede ofre i dette ideologske skema, og når gerningsmændene er etnisk danske.

Rammer racismen derimod ofre for muslimske gerningsmænd – etniske danskere som grønlændere eller andre – er det begivenheder, der ligger under mainstreammediernes horisont, og så er det ikke et fænomen, som man overhovedet kan sanse og tænke som et racistisk problem. Det hverken observeres eller analyseres derfor som sådan og kan følgelig derfor heller ikke gøres til genstand for nogen samfundsmæssig diskussion i dette perspektiv.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
4 years ago

Hur kan de rösta på denne man?

Polka Charlie
Polka Charlie
4 years ago

I krig er det sådan, at når hovedstaden tabes, så er nationen – og krigen – tabt.

Det er på tide vi vågner op og stopper snakken.

MollyM
MollyM
4 years ago

Hvis det er rigtigt, hvad der oplyses i denne video – og jeg har ikke grund til at tro noget andet – så er londonerne blevet sindssyge! Med mindre altså, at de allerede er i mindretal og valget af denne anløbne person skal forklares ved at London allerede er taget over af islamiske vælgere. Man græmmes på et højere plan … Men ærlig talt: jeg er begyndt at tænke, at hvis viljen til at kæmpe for vore gamle europæiske samfund ikke er større, ja, så fortjener vi at miste dem …. en katastrofe af gigantiske proportioner! Ok, endnu en by… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago
Reply to  MollyM

Sålænge venstrefløjen, journalister og politikere generelt, “blindt og naivt” samarbejder med islam, så er muslimske stemmer “vejen” til at få/bibeholde magten på venstrefløjens side… Disse venstrefløjsidioter, får sig en brat opvågning om nogle år.. På samme måde som venstrefløjen i Iran i start 80’erne…

( PS disse Iranske “socialister” flygtede så til det kapitalistiske/nationalistiske vesten, for ikke at blive dræbt, af de selvsamme muslimer som de samarbejdede med… Historie og idioti, har det med at gentage sig… Det er det vi ser i London!!! )

Polka Charlie
Polka Charlie
4 years ago
Reply to  Hestehandleren

Den store forskel vil i vores situation være, at der ikke er noget sted at flygte til. Så vi har valget mellem at underkaste os eller kæmpe (som i faktisk borgerkrig).

Polka Charlie
Polka Charlie
4 years ago
Reply to  MollyM

Man må håbe, at diverse britiske efterretningstjenester holder særdeles godt øje med den nye borgmester. Diverse muslimske (femte kolonne) grupperinger, muslimske stater mv. står i kø for at ‘rekruttere’ hr. Khan, hvis han modsat enhver rimelig formodning ikke allerede er rekrutteret…

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Polka Charlie

Håbet er som bekendt lysegrønt 😉

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  MollyM

Britter har varit i minoritet sedan minst 2012.

invernes
invernes
4 years ago

England er en tapt nasjon , hvordan kunne en slik rotte bli borgermester ? jo massiv muslimsk innvandring, denne innvandringen river England i fillebiter, muslimer driter i demokrati frihet og trygghet, deres mål er sharia.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x