7
maj
Seneste opdatering: 8/5-16 kl. 0632
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Matthew Bracken was born in Baltimore, Maryland in 1957, and attended the University of Virginia, where he received a BA in Russian Studies and was commissioned as a naval officer in 1979. Later in that year he graduated from Basic Underwater Demolition/SEAL training, and in 1983 he led a Naval Special Warfare detachment to Beirut, Lebanon. Since then he’s been a welder, boat builder, charter captain, ocean sailor, essayist and novelist. He lives in Florida.Matt Bracken Interview: “Europe is Going to be Hit First and Worst”


NRK og Sanandaji stenet og jaget ud af Husby

Sanandaji skriver på Facebook:

Norsk statstelevision har gjort några reportage med mig. Nyligen gjorde NRK ett inslag om Utanförskapets Karta, och ville göra intervjun i ett utanförskapsområde. Då de befann sig i Rinkeby föreslog jag det persiska bageriet i Husby som har goda bakverk. Vi fick tillåtelse att filma av personalen och av de glada besökare som fikade.

Efter ett par minuter börjar dock unga män dyka upp utifrån. De flesta var resonabla och nöjde sig med vår förklaring, men alltfler började strömma in i kaffet och omringa oss, några maskerade. Intressant nog sa vissa av de unga männen till de andra att lämna oss vara i fred, men fick inte gehör. De mer aggressiva började tjafsa på arabiska med den norska kameramannen som har invandrarbakgrund. När den hotfulla stämningen började bli fysisk beslutade vi att avbryta intervjun.

Norsk television skildrar sitt äventyr i ett mer spännande och mer intressant grannland:

“Her jages NRK bort fra kafeen” «Pang, pang, pang» roper en gjeng ungdommer bak NRK og nasjonaløkonom Tino Sanandaji da de evakuerer kaféen. Ungdommene ville ikke ha noe av et intervju om dårlig integrasjon i bydelen Husby i Stockholm”

Svenske medier har ikke en lyd om det. NRK-team truet og kastet stein etter i Sverige (video med engelske undertekster.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Ja, Merkel er direkte skyld i den næste verdenskrig, der kommer. Og når man så læser denne grumme artikel, så kan man glæde sig over sin beslutning om aldrig at sætte sig op i et fly igen…. http://pamelageller.com/2016/05/the-french-must-die-by-the-thousands-isis-cell-in-france-threatens-rocket-attacks-on-passenger-jets-and-new-charlie-hebdo-style-massacre.html/ Mon Merkel og resten af Looney-klubben er forberedt på en dirty bomb i en af de større tyske byer her til sommer..?? Jeg begynder næsten at tro på de konspirationsteorier, der siger, at vestlige magtmænd ønsker at se millioner af europæere udryddet, men hvad mon de mener om udsigterne til kun at kunne få serveret falafel om 10 år, hvor alle dekadente… Read more »

prentesvarten
prentesvarten
4 years ago

At NRK ble jagd ut av Husby/Rinkeby forstår jeg godt; de har jo aldri vært etterrettelige i sine reportasjer om muslimske minoritetssamfunns fremkomst verken i Norge og i Sverige, og ellers. Verre å forstå hvorfor hatet også falt Tino Sandanaji til del; han er jo i “grund och bottnen en av dom”?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Berkeley University är en kulturmarxistisk härdsmälta i lika stor grad som Södertörn här. Orkar ni med 2 timmarssändningen så bör ni kolla in den här. Den bevisar verkligen Brackens tes om den långa marschen genom institutionerna.

https://www.youtube.com/watch?v=I3X-6V1a1gk

MollyM
MollyM
4 years ago

Phew – det var hårdt, at høre Matt Brackens forudsigelser på en skøn solbeskinnet søndag morgen! Desværre tror jeg, at han kan have ret. Jo mere man sætter sig ind i situationen, desto mere forundres man over, at Europas ledere tillader, at vi nærmer os vor egen undergang! Er de alle blevet blinde og døve?! Man kan frygte, at en “3. Verdenskrig” bliver endnu blodigere og voldsommere end de to foregående. Man overvældes af afmagt og frustration – ja, raseri!!! Hvad pokker skal vi gøre? Denne endeløse snak hjælper jo ikke …

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago
Reply to  MollyM

Vores undren skyldes, at vi ikke kender politikernes dagsorden. Den er, via vores medlemskab af EU, unddraget os.

– – –

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Morten - - -

Desto mere grund er der til at forlade det skidt …

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  MollyM

tænk på Libanon. Det kan gå stærkt – begge veje.

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago

Borgerkrig i civilisationscentrene udkæmpes i dag altovervejende på ord. Vi har borgerkrigen! Den tale, vi fører i dag er destruktiv og dødeligt hadefuld. Den er et surrogat for fortidens impuls til at slå fjenden ihjel. Tydeligvis. Den er borgerkrigen.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

500 millioner europæer på flugt betyder et fantastisk opsving venter, der loves nærmest en fremtidig velstand uden sidestykke.
udsnit af kommentar om flygtninge gavner økonomien på:
http://www.uriasposten.net/archives/73280

Anna Svensson
4 years ago

Om man inte reagerar mot dessa gangsterfasoner behöver man inte heller förundras över att dessa gangstrar skjuter fram sina positioner hela tiden. Går det så går det.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x