10
maj
Seneste opdatering: 11/5-16 kl. 0001
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-05-2016 231848

For otte dage siden sendte franske Canal + en dokumentar af den meget modige Saïd Ramzi. Jeg har ledt efter den uploadet, men idag sendte Danmarks Radio den sandelig. Det tog dem tre år at sende Undercover Mosque en meget sen aften, men nu er det sandelig andre tider end i 2008, da den kom. Politikens anmeldelse med trailer. Dokumania: Islamisk Stat i Frankrig – undercover i en terrorcelle, 1.t. 26 minutter. (Måske kan den kun  ses i Danmark!)

“Svensk journalistik er bedrøvelig”

Den norske journalist Anders Magnus, der for nylig blev truet ud af Stockholms-ghettoen Husby, giver et længere interessant interview, hvor jeg har klippet lidt ud. Da jeg for seksten år siden begyndte at skrive om Sverige, krævede det at man var vældig sikker i sin sag for angreb og tilsvining. Det var jeg, det hjalp mig til at være ligeglad med de fleste andres mening undtagen nære venners. Jeg havde særlige forudsætninger, og det føltes som en pligt at skrive om det. I dag kan enhver der vil, se at jeg havde og fik ret. Lad mig ikke også få ret i resten af det, jeg ser for mig om Sverige. Magnus siger manende til Norge:

Selv om det var ubehagelig mener jeg det var viktig å fortelle om situasjonen til det norske folk. Dette er noe som er nært oss i avstand. Vi ønsker ikke å ha det slik i norge, og noen må fortelle hva som skjer – og hvorfor det skjer.

Svensk journalistikk er noe av det mest bedøvelige jeg har opplevd i researchfasen av denne prosessen. Jeg tror at svenske journalister ikke vil skrive så mye om den negative situasjonen i forstedene er at innvandrere er involvert. Det blir ansett som tabu.

Politiet sa til oss at det først og fremst er ungodmmen det går utover. Politikerne gjør ingenting. Verken dem eller journalistene bor dessuten i de aktuelle områdene. De bor i fine og rike områder av byene.

At svenske media ikke belyser situasjonen i parallellsamfunnene i større grad går utover den offentlige debatten, mener NRK-profilen.

 Det var en veldig spesiell situasjon. Det har vært slik i Sverige lenge, men politikerne ser ikke ut til å bry seg. Det ser heller ikke ut til at folk flest vet om hvordan det er i forstedene. Svensk media tar ikke tak i dette, og opplyser heller ikke den øvrige befolkningen om situasjonen.

– Svensk politi sier de blir færre og færre. Det er ikke rart når man ser arbeidsvilkårene de har.

– Det er nok noen elementer av det i Norge også. Vi har sett tendenser til moralpoliti på Grønland i Oslo. I visse områder på Tøyen, øst i Oslo, er det gjenger som nekter folk å ta bilder. Gjør du det kan det skape problemer. Jeg skal ikke generalisere, men det er verdt å ta tak i dette og være i forkant av utviklingen, advarer Magnus. «Trusler fikk vi hele tiden – til og med da vi var med politiet»

Se også Morten Uhrskov: Sverige på vej ud i en dyb økonomisk krise. Ved næste lavkonjunktur skal Sverige naboer bekymre sig og træffe forholdsregler mod masseindvandring fra Sverige.

Ifølge Dagens Industri kan man sammenligne Sverige med Spanien, Portugal og Irland før finanskrisen i 2008. Der er vækst i Sverige, men en stor del af den er drevet af en kunstigt lav rente og voksende offentlige udgifter som følge af en voldsomt stor tilstrømning fra den tredje verden.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charlie
Charlie
4 years ago

Psykopaten Alex Elisiussen (sjussen)?) er “retspræsident”, BRÆK!: Her er den lille lort: http://www.domstol.dk/Naestved/omretteninaestved/Pages/Hvemervi.aspx

Charlie
Charlie
4 years ago

Svinsk dommer tillader ødelæggelse af 14-årig pige: http://lokalavisen.dk/rasende-far-svinet-voldtog-vores-14-aarige-datter-saa-brutalt-at-hun-bloedte-ud-af-underlivet-/20160511/artikler/160519798/1779 Adressen for dommersvinets ugerninger ligger på Garderhusarvej i Næstved. Den svinske dommer er nok HUSAR, men ikke ligefrem garder. Her er stedet på Google map: http://map.krak.dk/m/pCmGn

Bjørn
Bjørn
4 years ago
Reply to  Charlie

Særtilfælde !

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Bjørn

Såkaldte helt usandsynlige serietilfælde, der absolut INTET har med islam eller deres kultur at gøre 😉

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Charlie

Det er ufatteligt, at det her kan foregå i et demokrati, hvor man skulle mene, at der er noget, der hedder lov og ret!! En anden artikel i den, du nævner, fortæller om en far, der redder sin 8-årige datter fra at blive voldtaget af en skide perker, der er kommet ind i huset om natten. Faderen og naboen skulle lige have gået en tand hårdere til svinet, så han var et elimineret subjekt. Selvtægt må være vejen frem, når vi har en pervers dommerstand, der ikke beskytter dem, der ikke kan beskytte sig selv. At bure folk inde eller… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Charlie

Inden du deler privatadresser ud på Nettet, kunne det være rart med en mere afbalanceret gennemgang af episoden.

Hvis du f.eks. kigger på lokalavisens facebook-side, er der en kommentar fra en Camilla Hansen, der har en ganske anderledes beskrivelse.

https://www.facebook.com/lokalavisen.dk/posts/1171176149583699

Pachama
Pachama
4 years ago

“Lad mig ikke også få ret i resten af det, jeg ser for mig om Sverige.” Vel, om man ser på utviklingen fra midten av 1980-tallet og frem til i dag, kan man i alle fall for Norges del konkludere med følgende: Det er de største pessimister, de mest såkalt “høyreorienterte”, som har fått rett. I sak etter sak. Det som ble avfeiet som konspirasjonsteorier, som fear-mongering, som ekstremisme. Det er i dag virkelighet. Femtekolonister? Terrorister født i Skandinavia? Hvem ville trodd det, på 90-tallet? Et stort etablert innslag i befolkningen, som ikke hører til vertslandets kultur. Som vokser, og… Read more »

Holger Larson
Holger Larson
4 years ago

Jo flere fattige man har i et samfund, des flere forbrydelser. Det er logik for burhøns. Når man lukker flere analfabeter ind i landet, får man flere fattige og dermed flere forbrydelser.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x