11
maj
Seneste opdatering: 12/5-16 kl. 1537
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Four so-called ‘refugees’, ostensibly fleeing war and persecution, have attempted to swim back to Turkey from Greece shortly after arriving in Europe.The migrants, reported to by Moroccans, attempted the swim this Monday. They had been staying in Souda, one of three camps on the island of Chios. Disappointed Migrants Swim Back To Turkey From Greece

Horesta ønsker stop for Nørrebros sharia-gangstere

Klar tale på denne glædelige dag, hvor Københavns Kommune langt om længe ikke længere vil læggge lokaler til Hizb ut Tahrir længere. Hvad tog det? Ti-femten år?.

Nogle uregerlige indvandrerbørn er angiveligt uden forældekontrol på københavnske Nørrebro, hvor de chikanerer værtshuse og i mafia-stil kræver beskyttelsespenge. Horesta ønsker chikanen standset.Her udøver grupper af unge med indvandrerbaggrund hærværk mod værtshuse og presser ejerne til at betale beskyttelsespenge.

”For nylig kom nogle unge mænd ind og råbte, at alle gæster skulle forlade stedet. De råbte at stedet tilhører dem, og at Nørrebro hører under sharia, så der må ikke drikkes alkohol,” siger Heidi Dyrnesli fra Café Heimdal på Nørrebro til Radio24syv.Flere værtshuse på Nørrebro er blevet afkrævet 60.000 kr. i beskyttelsespenge af sharia-gangsterne. Horesta ønsker stop for Nørrebros sharia-gangstere

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago

Dette må ikke tolereres. Vis disse gjengene hvor skapet skal stå.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det kommer jo stille og roligt… Men, Hold da Kæft hvor har det taget langt tid..! Luk nu de forbandede muslimer og deres forbandede tankegang ned. Så må vi tage kampen – hvis DE tør..!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x