18
maj
Seneste opdatering: 20/5-16 kl. 1109
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

omslag_engLittle Sweden, with fewer than 10 million inhabitants, is committing suicide through mass immigration. Since 1980, this little country has granted residence permits or rights to around 2 million foreigners. The number of those born overseas is increasing at ten times the rate of the Swedish-born population. If immigration continues at the same pace, Swedes will be a minority in the largest Swedish towns by around 2025. What is happening is outright population replacement.

During the autumn of 2015, up to 10,000 foreigners sought asylum in Sweden – every week. The total of asylum seekers for the whole year was 162,877. Of these 35,369 were so-called “unaccompanied children,” who were in fact overwhelmingly young Afghan men who insisted that they were under 18.

Now Sweden is buckling under the burden. After decades of misrule, Sweden is a severely damaged country. The welfare system, for which Sweden was renowned throughout the world, is bleeding. The Social Democratic government is borrowing money and saddling our children and grandchildren with debt, so as to be able to pay the enormous costs of immigration, running to hundreds of billions of kronor. Many of the mechanisms for ensuring security lie in ruins. The destruction has generally involved all spheres of society.

It took only one generation for the political and media elite to destroy Sweden. In that short time, politicians and the media have jointly succeeded in bringing a small, smoothly functioning democratic and ethnically homogenous land into multicultural meltdown.

The Swedish journalist Julia Caesar (pseudonym) describes the loss of her country in 19 politically incorrect and personal chronicles, written 2010-2016, mainly during a turbulent period between the two Parliamentary elections, from 2010 to 2014.
Julia Caesar is a former journalist on one of Sweden’s leading dailies, Dagens Nyheter. Since 2010 she is a columnist on the Danish blog Snaphanen.

Eftersom jag själv bekostar tryckning och alla övriga produktionskostnader är jag mycket tacksam för alla eventuella bidrag via Kickstarter.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Urmas Alas
Urmas Alas
4 years ago

Everything were all right if there were 1,5 billion Swedes and the total population of misgoverned Islamic states were 10 million. Then they could have been swallowed in one bit. But it is vice verca. And people who can imagine that Sweden can swallow millions and millions and millions of uneducated immigrants and still remain what it was in 1960ies to 1980ies are delusional destructionists. OTOH, it has been so convenient not to listen to what Club of Rome has been telling since 1968 when it was founded. It was so convenient to forget about the then millions living in… Read more »

Ace
Ace
4 years ago
Reply to  Urmas Alas

If only Westerners could have vaccinated ourselves – against stupidity. Records spending had no consequences. Welfare dependency had no consequences. Lunatic feminism and attacks on males and family stability had no consequences. Political correctness had no consequences. Excessive pensions, excessive borrowing, excessive monetary stimulus had no consequences. Consequences of bizarre “multiculturalism” have been hidden by the press and government. Strong majorities have swooned over ever stronger, ever less democratic governments that suppress free speech with a vengeance and use AntiFa thugs as an “unofficial” militia whom they can never track down and never prosecute. Even with the slaughter and misery… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago

Hvor kan man købe bogen?

Julia Caesar
Julia Caesar
4 years ago
Reply to  MollyM

Boken “Goodbye Sweden” kan beställas här:

https://shop.books-on-demand.com/samhalle-politik-debatt/goodbye-sweden-chronicles-of-the-destruction-of-a-nation/

Telefon inom Sverige 0498-21 33 60.

Tel. från utlandet +46 498 21 33 60.

E-post: info@books-on-demand.com

Eftersom jag själv bekostar tryckning och alla övriga produktionskostnader är jag mycket tacksam för alla eventuella bidrag via Kickstarter.

https://www.kickstarter.com/projects/641469014/goodbye-sweden

Vänliga hälsningar
Julia Caesar

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Julia Caesar

Tusind tak for oplysningen – jeg vil bestille den snarest!

Nils Sandblad
Nils Sandblad
4 years ago

Jag och andra har tidigare kommenterat Julia Caesars krönikor med att de är alltför bra för att inte vara tillgängliga för en internationell publik. Kruxet är förstås att översätta en briljant svenska till en dito engelska. Risken är att många nyanser går förlorade. I hope for the best.

Julia Caesar
Julia Caesar
4 years ago
Reply to  Nils Sandblad

Nils Sandblad:

Jag har fått hjälp av en mycket duktig engelsk översättare med stor lyhördhet för nyanserna i svenska språket. Är mycket nöjd med resultatet.

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago
Reply to  Julia Caesar

Mycket bra, Julia! Och vi är många som hoppas att du mår mer än bra – där du befinner dig.

Kom igen – vi är också många som längtar efter dina texter!

Du skrev en gång att du visste mer om Olof Palme – som stockholmsjournalister inte ville avslöja. Jag har inte glömt dina ord. Nu har jag nyss läst Ole Dammegårds svenska version av Statskupp i slow motion och … och …

.

Marit
4 years ago
Reply to  Julia Caesar

Jeg har lest boken din Julia. Strålende at den nå blir oversatt internasjonalt ! Måtte den selge i store opplag. Lykke til ! 🙂

Nils Sandblad
Nils Sandblad
4 years ago
Reply to  Julia Caesar

Det låter mycket betryggande, formen är ju viktig och tyvärr ofta eftersatt (hemma-översatta bruksanvisningar kan t.ex. vara en roande läsning). Att krönikorna uppmärksammades i engelskspråkig press vore kanske en nåd att stilla bedja om? Daily Mail har ju skrivit likartade kritiska artiklar från asylkaosets Sverige.

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago

“Jag har ofta beskrivit vem de verkliga skyldiga har varit och fortsätter att vara.”
Samma gamla upphakade raspiga grammofonskiva.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

När började rötan i Sverige? Den började samtidigt i Västeuropa och i USA i mitten på 1960-talet. Frankfurtskolans dekonstruktion av homogena nationalstater med massimmigration av icke vita utomeuropéer tog då fart jämte dekonstruktion av kön, familj och estetik. Coudenhove-Kalergi planen från 20-talet skulle nu på allvar implementeras och för det krävdes ett besegrat och för överskådlig framtid kuvat Tyskland, som de facto än i dag är ett av de tre allierade besatt land, där USA är allenarådande med 50.000 trupper och aktiva militära stödjepunkter som Ramstein, varifrån USA:s drönarkrig styrs. I Büchel i Rhenlandet finns lagrade USA:s moderniserade nukleära missiler.… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Der er faktisk aldrig sluttet fred med Tyskland efter 1945, det sker først efter aftale efter 2045 eller deromkring.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det är en skandal att de flesta tyskar inte ens vet om det.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

De ved såmænd heller ikke, at Bundesbank er ejet og kontrolleret af banker fra de allierede!

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Zusatzabkommen NATO Truppenstatut

“Die Interessen der ehemaligen Alliierten sind in deutschen Gesetzen verankert. Sie sind damit deutsches Recht.”

https://www.youtube.com/watch?v=T8iZD0O2hug

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  jonny_99

Intressant är också att dom svarta judarna i Israel behandlas som något katten släpat in. Apartheid in full swing i mellanösterns “enda demokrati” som det brukar heta. Förmodligen också orsaken till att israelerna heller aldrig försökt få honom fri. hade han varit en mer ljushylt jude hade han varit i Tel Aviv redan för många år sedan.

invernes
invernes
4 years ago

Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

https://www.frieord.no/utenriks/niklas-17-brutalt-myrdet-innvandrere-norske-medier-helt/

Marit
4 years ago
Reply to  invernes

Folk må da ikke få høre sannheter. Det kan føre til razzizme og fremmedfiendlighet. Gud forby at sannheten om den brutale invasjonen blir kjent for folket.

Perechta P
Perechta P
4 years ago

Att et vist folk har inflytande inom kapitalverksamheten, har kanske den orsaken att antisemiter på löpande band, genom pogromer, har hindrat detta folk att bliva skogs och markägare.
Skogen står på rot och marken ligger var den ligger, men pengar kan flyttas i takt med antisemiter utför deras vedervärdiga gärningar!
I efterhand sitter de bittra antisemiter med Simons Vises Protokoll och spyr ut sitt avund och hat på mer eller mindre sofistikerat sätt.
Sopa framför egen dörr och skapa eget välfärd!

invernes
invernes
4 years ago

Goodbye Sweden .

Om svensker trenger en nødhavn finnes den i Russland.

Putin bjuder på gratis mark i fjärran östern

http://www.friatider.se/putin-bjuder-p-gratis-mark-i-fj-rran-stern

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  invernes

Vi kan skape oss et nytt Skandinavia der borte når muslimene har ødelagt våre land.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Muslimer skal kjeppjagas til sine hemland/närliggande..För dom ödelegger våre lender.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Så enig som det går an i det 🙂

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  invernes

Nei takk. Jeg sier: Kast møkka ut, så vi får leve våre liv i fred for pk muslimsk sharia – indoktrinering fra våre “folkevalgte” multikulturelle representanter.
LENGE LEVE ET FRITT NORDEN!

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

“Etablissemanget, har agerat inte bara odemokratiskt, utan kriminellt, ger oss ett moraliskt övertag”
Etablissemangets makt i Sverige grundar sig på utplundrad egendom. Det konststycket har Obama ännu inte lyckats med. Det räcker med att höra STASI agenturen SR/STV´s utsända kvinnor som är på besök i USA och förmedlar halvkvädna lögner om det amerikanska folket, skämmigt så det förslår.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Härligt att höra något tecken från Julia har varit tyst ett bra tag. Varje söndagmorgon går man in på Snaphanen och hoppas. Mår du bra du är ju ingen ungdom längre eller jävlas andra med dig. Ser fram emot dina krönikor som ger hopp.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x