18
maj
Seneste opdatering: 18/5-16 kl. 0709
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og fordi de forfølges af muslimer, er der i det store hele tavshed om tragedien. Når man ser muslimer i Europa umotiveret overfalde europæere, angribe religiøse optog og præster, hærge kirkegårde, voldtage omkring en million, som i England, røve og myrde, bør det ikke komme bag på en. De gør bare, som de plejer, og politikerne påfører dig deres kroniske krig mod ikke-muslimer. Den vil blive meget værre i dine børns tid. Rebel Media. GUESTS: Dr. Ashraf Ramaleh, founder of Voice of the Copts, an organization that aids persecuted Christians in the Middle East, and author and Islam expert Raymond Ibrahim.


Hemmelige våbenværksteder afsløret i Sverige

Indtrykket fra svensk kriminalreportage er, at indvandrere er rutinemæssigt bevæbnet med ulovlige våben. Oprunstningen er betydelig, men det tages ikke særligt alvorligt. Jeg mener de skal udvises øjeblikkeligt og forhindres i at starte en krig, men de fredsskadede svenskere genkender ikke en krig, der stirrer dem lige i ansigtet.

En ny typ av vapenverksamhet har vuxit fram i Sverige. De senaste åren har allt fler start- och gaspistoler smugglats in i landet och gjorts om till vapen som kan döda, skriver Svenska Dagbladet.

– Gas- och startpistoler, som är lätta att få tag i och gjorda för att avfyra lösa skott, byggs om vid hemliga vapenverkstäder runt om i Sverige till vapen för att döda eller skada. Sedan 2014 har ett tiotal vapenverkstäder upptäckts, enligt Tullverket.

Dessutom har mer än var tionde skarpt handeldvapen som polisen eller Tullverket beslagtagit de senaste åren varit en konverterad start- eller gaspistol. I snitt upptäcks minst tio skjutningar per år med ett sådant vapen, men det sker sannolikt fler, enligt Nationellt forensiskt centrum (NFC).Förra året dömdes ett antal personer vid Halmstads tingsrätt för grova vapenbrott och smuggling. En vapenverkstad hittades i samband med att en av huvudmännen greps.Fler illegala vapenverkstäder hittas

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Når man har set denne, så tænker man: “Hvorfor kan de ikke snart bruge en brintbombe i Syrien og nordirak??!” http://shoebat.com/2016/05/19/muslims-take-twenty-five-people-hang-them-up-high-and-lower-them-into-giant-vats-of-acid-and-melt-them-alive/ Ikke én muslim burde have lov til at jokke rundt på, og fornærme, europæisk jord, og jeg håber inderligt, at de alle en dag vil blive smidt ud. De kommer for at slå os ihjel, men først vil de nasse og pampe os tamme og suge al livskraft og energi og modstand ud af os, så slår de til. Men held og lykke til Donald Torsk, Merkel fat-arse og bette-Lars fra Græsted! Håber, de alle tre kan dele den… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Billig arbetskraft.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Muslimerne skal nok nå at blive det mest forfulgte “religiøse” folkefærd. Med god grund og fuldt fortjent. De lægger i hvert fald dagligt en god portion had i kakkelovnen.

Skåning
Skåning
4 years ago

Klarblåa ögen. Är det så att kopterna i högre grad härstammar från macedonierna?

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Skåning

A 2015 study by Dobon et al. identified an ancestral autosomal component of West Eurasian origin that is common to many modern Afroasiatic-speaking populations in Northeast Africa. Known as the Coptic component, it peaks among Egyptian Copts who settled in Sudan over the past two centuries. Copts also formed a separated group in PCA, a close outlier to other Egyptians, Northeast and Middle East populations. The Coptic component evolved out of a main North African and Middle Eastern ancestral component that is shared by other Egyptians and also found at high frequencies among other Afro-Asiatic populations in Northeast Africa (~70%).… Read more »

invernes
invernes
4 years ago

Kristne er den mest forfulgte gruppe i verden, det syke og vanvittige er nettopp det at det er kristne som ønsker de helvetes muslimene velkommen til Vest Europa , forstå det den som kan ? i Øst Europa sier kristne nei til muslim djevelskapen.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  invernes

Invernes, heri er jeg nu uenig. Der er langt flere kristne i Østeuropa og Rusland end i dekadente og antikristelige Europa, og måske er der en sammenhæng i netop dét? Venstrefløjen (som dominerer i Europa) ønsker muslimsk dominans og indvandring, og venstrefløjen er kendetegnet ved at være antikristelig, anti-Israel og pro alt dét, som går imod Guds Bud, fx drab på ufødte, hyldest af homosex, neglicering af voldtægter begået af det nye ‘herrefolk’, osv osv. Det er de ugudelige, som leder vores lande til fald. De er forblindet af den samme Satan, som muslimerne tilbeder; men dette har de selv… Read more »

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Lenn

Ja kan være enig i det 🙂

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lenn

Tyvärr får de stor hjälp av toppen i Svenska kyrkan

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ja, det er desværre sandt, men den svenske kirke anser jeg for at være decideret antikristelig i dag, og den danske er godt på vej også. De har en syg LGBT-leflende agenda, og de fedter også for muhammedanere, som de lader læse op af terrormanualen i kirkerne!! Det er ufatteligt! Jeg nærer afsindig afsky for disse farisæere, og jeg vil melde mig ud af kirken snart.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lenn

Jag är inte med i kyrkan sedan länge. Egentligen hade kyrkan haft ett gyllene tillfälle att bli en viktig motpol i samhället, men istället underkastar de sig islam och har t o m anställd en imam.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det er helt utroligt! De inviterer en djævelens lakaj ind i det, som skulle have været Guds hus, men det er det ikke længere. Jesus sagde, at man ikke kan tjene to herrer. Det viser, at den svenske statskirke ikke er kristen, men en samling onde farisæere. Samme som den danske, hvor man nytårsaften havde en muhammedaner inde i en kirke til at læse op. Nogle gange må man gnubbe sine øjne for at konstatere, om man er vågen eller drømmer onde drømme….

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Lenn

Tyvärr är det ingen ond dröm.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x