20
maj
Seneste opdatering: 25/5-16 kl. 0935
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 21-05-2016 171931

(Mand skudt ned på gaden i Gøteborg i går. Tre skud i kroppen og et i hovedet. Hvad der holder dødstallet noget nede, er at svenske læger er blevet gode til krigskirugi. Han er ikke død endnu.: “Folk gömde sig bakom bilar”. Foto Twitter)

Enligt min egen månatliga brottsstatistik begicks det under april månad i år sammanlagt 14 mord, 44 mordförsök, 15 fall av grov misshandel, 6 fall av misshandel och 17 mordbränder i Sverige. Det betyder en kraftig ökning av samtliga brottskategorier jämfört med mars månad, då det begicks 12 mord, 40 mordförsök, 13 fall av misshandel och 8 mordbränder i Sverige. Ändå var april månad en dag kortare än mars. Det betyder att det sen årsskiftet begicks 54 mord och 101 mordförsök i Sverige. Elisabeth Höglund: Brottsfacit för april 2016: 14 mord, 44 mordförsök och 17 mordbränder

Der begås nogenlunde konstant 44-46 drab i Danmark – om året. I Norge 29. Journalist Elisabeth Höglund blev sat igang med at tælle grove forbrydelser af samme grund som jeg.  BRÅ siger præliminært, at  der i  2015 var 315 mord (dråp, manddrab på dansk). Når året er slut, er det alligevel kun knapt 90. Höglunds årsgennemsnit svarer allerede nu til 154 mord om året. Hvad er sandheden, BRÅ?

Jeg har talt med flere danske journalister med nogen viden om svensk statistik, og de rullede med himmelvendte øjne over den. Det er kendt, at der fuskes politisk. Det er 14 år siden tidligere BRÅ medarbejdere skrev: “Det är katastrof överallt på BRÅ. Ledningen försöker bara få resultatet att passa regeringen”.

En af de danske journalister sagde: “Jeg stoler på svenske fodboldresultater, men resten, helt  ærligt.” Der er ikke meget, der cirkulerer i den svenske offentlighed, man ikke skal stille sig ekstra skeptisk overfor.

Foreign Policy: In defence of Denmark

Man har kunnet læse meget vrøvl om Danmark på engelsksprogede medier det sidste halve år, for ikke at tale om muslimske, der alle har et næsten Sovjetisk propagandatilsnit. I forbifarten kan jeg nævne, at svenske mediers kroniske Danmarks-baskning 2001-2011, er fuldstændigt ophørt. Hvorfor? De har nok at gøre med at administrere den katastrofe, de var fortalere for i fyrre år, mens de svinede andre til som “racister”. Det ville være løgn, hvis jeg ikke indrømmede, det fryder mig. Ikke for landet, men for den foragtelige forsamling, der kalder sig svenske journalister. Nu kommer besindelsen i mere seriøse medier:

In retrospect, compared with its neighbors Sweden and Germany, which have prided themselves on taking in an abundance of migrants (and self-righteously scolded other nations for not doing the same), Denmark’s approach to the migrant crisis looks even better. Sweden, which has accepted far more refugees per capita than any other country in the world, announced in January its decision to deport some 80,000 asylum-seekers, having realized too late the full costs — both monetary and social — of its dangerously naive “generosity.”

The Swedish political and media establishment’s longtime uniformity on immigration — brooking no dissent from an open-borders policy and labeling any criticism of it as morally beyond the pale — allowed for the rise of the Sweden Democrats, a once-marginal, far-right party that is now the third largest in the country. Even further to the right of the Sweden Democrats are paramilitary groups that have taken to harassing and beating migrants. In Denmark, by contrast, where immigration skeptics were never written out of the political conversation, alternative views have always been part of the political system. Though the Danish People’s Party is often mischaracterized as “far right,” it is not nearly as extreme as the Sweden Democrats. Anti-migration sentiments are thus channeled in a healthy way — the parliamentary process — and not onto the streets.

Attacking Denmark for being stingy and uniquely nationalistic in its approach to the migrant crisis is also unfair in light of its massive development aid budget and commitment to internationalism.

Danes are also the last people who should be lectured to about the sanctity of “European values.” Unlike most of Europe, Denmark has reason to be unambiguously proud of its wartime history, having saved nearly every single one of its Jews during the Holocaust, making latter-day comparisons to the Nazis not only wildly inappropriate but also utterly misplaced. Danes are also strong defenders of freedom of speech, having rallied in defense of Jyllands-Posten, the newspaper that originally published cartoons of the Prophet Mohammed in 2005. When former Danish Prime Minister Anders Fogh Rasmussen became NATO’s secretary-general in 2009, he pointedly refused to apologize to fellow member state Turkey, which had protested his appointment as a grievous insult to Muslims. Contrast that adherence to principle with Merkel’s pathetic groveling before the Turks over a German comedian who “insulted” authoritarian President Recep Tayyip Erdogan and was recently banned from repeating an offensive poem by a German court. JAMES KIRCHICK i Foeign Policy

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

Europæiske mænd kan ikke finde ud af at slås og forsvare sig selv eller kvinderne: http://www.breitbart.com/immigration/2016/05/21/expert-german-men-forgot-fight/
Mændene, og sådan set også vi kvinder, bør se at få lært noget om at slås.

Lenn
Lenn
4 years ago

OT, men bliver nødt til at sætte denne på… Steen skrev vist engang, at fly nok ville begynde at rasle ned, og det kunne godt tyde på, at vi er på vej derhen: https://www.jihadwatch.org/2016/05/jihadis-recruiting-staff-at-airports-in-france – Det bliver nok som at spille russisk roulette, at tage fly.

Islamofoben
Islamofoben
4 years ago

Kommer kommentarfeltet tilbake på frieord?

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Brukar tänka på Danmark som Kierkegaards nation och Sverige som Mona Sahlins.
Rätt illa ju längre österut man kommer således.
SK räknas som en av existentialismens portalfigurer, MS började sin karriär som barbie-klubbens ordförande och ja, där någonstans står vi i dag.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
4 years ago
Reply to  snaphanen

Iøvrigt havde Søren Kirkegaard kun foragt tilovers for journalister.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago
Reply to  snaphanen

-Sören, hvornår smager yttrandefriheten som bäst? -Hvergang Mona, hvergang.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Giv os Strindberg eller Swedenborg eller andre med S end Sahlin tilbage!

Kierkegaard saw more and more clearly that the media’s transformation of the population into “the public” was accompanied by increasing infantilization, by the deprivation of the individual’s rightful authority, a condition that was all the more catastrophic because it was said to be identical to the public’s self-determination and its supposed possession of influence . . . .

http://touchstonemag.com/merecomments/2005/06/snippet_kierkeg/

http://socrates.berkeley.edu/~hdreyfus/html/paper_kierkegaard.html

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Exakt! Barn behöver uppfostras men inte av myndigheterna, vuxna behöver utrymme fritt från dogmatiker med makt.

ramonafransson
ramonafransson
4 years ago

Min trovärdighet för svenska myndigheter, vare sig det är skatteverket, Migrationsverket, BRÅ eller annat är noll och intet! De har försatt sig i en sits där vi alla är förlorare och därmed åkte deras trovärdighet ut genom skorstenen först ….

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Leser ikkePK siter hver dag..og får det ikke til å stemme at det skulle väre så få mord i Sverige…leser jo om mord hver dag, inntil flere..
Nei, statistikk er inget å stole på.

torstein
torstein
4 years ago

“Look to Denmark!” Ikke se til det kvalmende, smiskende PK Norge og Sverige. Hurra for Danmark!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  torstein

Ja, vi er “klassens frække dreng” i nordisk sammenhæng – og det håber jeg, vi bliver ved med at være ;))

eurozone
eurozone
4 years ago

En paradox från vänsterns Sverige i nedanstående video- Magnus Betnér angående IKEA morden!

https://youtu.be/drH21YCHpQs

Vad är det som gör dessa totalt avtrubbade vänstermänniskor att tro att de sitter på ett moraliskt elfenbenstorn likt hövdingar- är det för att det bara är ca 40-50 människor i månaden som blir dödade?
Antagligen tänker de tillbaka på sin politiska storhetstid med Pol-Pot, Stalin, Mao-Tse-Tung o.s.v som förmodligen dödade 40-50 människor i timmen.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  eurozone

For en åndssvak idiot 🙂

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  eurozone

En totalt absurd person, denne Betner!

ramonafransson
ramonafransson
4 years ago

Jag är kass i matematik men det hade varit roligt att räkna ut rent procentuellt skillnaden mellan USA och Sverige i antal mord. I USA 318,9 miljoner (2014) och då begås det cirka 15 000 per år … så hur ser det ut i jämförelse med Sveriges invånarantal, 9 875 378 (2015) Någon som är duktig på matte?

Alexander
Alexander
4 years ago
Reply to  ramonafransson

Hvis de angivne tal kan tages for gode varer:
USA: 15.000/318.900.000 = 4,7 mord pr. 100.000 indbyggere
Sverige: 315/9.875.000 = 3,2 mord pr. 100.000 indbyggere
Danmark: 45/5.700.000 = 0,8 mord pr. 100.000 indbyggere
Altså er USAs mordrate godt 47% højere end Sveriges, mens den svenske og amerikanske mordrate er hhv. 4 og 5,9 gange den danske.

ramonafransson
ramonafransson
4 years ago
Reply to  Alexander

Tack Alexander. Inga roliga siffror för oss i Sverige precis. Dessvärre lär det inte bli bättre heller som det ser ut just nu.

invernes
invernes
4 years ago

Sverige er det verste diktatur i hele Europa nå ! ja det eneste diktatur i hele Europa.
Eller man kan kalle landet for en banan stat.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

OT
Kan man ikke lengre diskutera på frieord.no som för…

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Nei de har bestemt seg for å bli som Fria Tider 🙂 jeg vet ikke årsaken men plutselig forsvant kommentarfeltet.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Takk for begge svar/tips…..
Årsaken kan man bare spekuläre på…

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Sant det Sussebassa 🙂

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Vi har fått et nytt sted da som er veldig bra 🙂

https://ektenyheter.no/

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Jag är så stolt över det trygga Sverige.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x