24
maj
Seneste opdatering: 24/5-16 kl. 1758
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Partilederen for Nye Borgerlige reagerer på, at en syrisk far er blevet familiesammenført med 17 af sine 20 børn, og en af sine tre koner. Mon ikke de to andre også kommer? Man må desværre sige, at firs procent af befolkningen stemmer for dette, de vil fortryde det, men for sent til at gøre nogen som helst forskel. Den største del af demokratiet, er desværre inkompetent og underinformeret. De kan ikke afgive en kvalificeret stemme. Allerværst er unge kvinder.

denne video kan man se hvordan borgerne i Bromma ved Stockholm vågner op til et fait accomplit alt, mange år for sent. Til leveforhold de ikke tør lade børn og kvinder leve under, men de sidder i fælden som deres egen passivitet og ligegyldighed har lagt ud. Nu er de på vej til at blive hjemløse i deres eget land. De må forsvare sig selv, igen andre vil i praksis. I munden er politikerne, som man kan høre,  fulde af varm luft. “Det går nok”, siger Miljøpartisten. Det tror jeg ikke, hver sommer kan oprøret blive så stort, at hæren må sættes ind. I 2013 var det nær ved.

Men man må også sige til danske politikere, at det er længe siden I har kunnet påstå at være i god tro. I ved at I planter evig splittelse og vold i landet, men hvad I måske glemmer at tænke på, er at hadet imod jer vokser i brede kredse, og at det risikerer at ramme jer selv personligt en dag. Det er noget andet end “politikerlede”, jeg hører, I er “landsforræddere.”

Det mener jeg også. I er Corfitz Ulfeldt, I er Vidkun Quisling, I er Fritz Clausen. Der  er ingen forskel på jer, og dem Dyrberg skød ned i selvforsvar. Nogle vil slå jer ihjel, det er helt uundgåeligt. I har allerede importeret  folk, der myrder journalister, selvfølgelig vil I blive myrdet i den kommende tid. Når I påfører befolkningen krig, vil denne naturligvis påføre jer krig. Ikke lige nu, om ti års tid. Da vil det være  bedst at have forladt politik ved naturlig afgang, som en Svend Auken. “Landsforrædderen Svend Auken”, som det nu hedder. Jeg kan ikke lide så stærke udtryk, men jeg får igen politisk hjælp til at undgå dem.

Dette burde forurolige enhver medansvarlig, men det gør det overhovedet ikke. Hør selv på dem, hvis du udholder det. Hør på dem, der vil sende dine børn i evig krig med islam, hør på dem og overvej, om du måske skulle agere som et skjold for dine børn i stedet for det, du gør nu.

Det er  utænkeligt at ikke nogen vil drage jer til ansvar. Lad os sige, vi stod med et lige så skadet land som svenskerne. Mentaliteten i Danmark ville ikke være til at lade jer slippe godt fra det. Det går imod konflikt, og I alene vil få skylden, eftersom I jo aldrig har spurgt befolkningen til råds inden I gav vores land bort.

Den dag europæerne besvarer islams vold med samme mønt, har vi balladen – jeg skulle vel sige “har I balladen”. Da er I fanget på den helt forkerte fod. For seks-syv år siden, kunne man se Villy Søvndal gå alene på Købmagergade uden livvagter. Det er formentlig allerede passé. Politikere skal tage varsler, for ikke at være livsfarlige.

Måske er det endnu ikke for sent for jer, at undgå at blive en af dem, Gunnar Dyrberg (Flammen og Citronen) skød ned, fordi de var for farlige for danske  patrioter. Tag chancen, det ville jeg gøre! 

Besind jer  inden I kommer til at leve som Lars Hedegaard, Lars Vilks og Kurt Westergaard. Asylvanvid: Først fik han flygtningestatus – nu kan han få 17 børn og én af sine tre koner hertil – danskerne betaler. SE også Deadline: Pernille Vermund – om partiet Nye Borgerlige

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jacques_dbiann
jacques_dbiann
4 years ago

Jeg håber bare, at folk også vil kigge en etage videre op og dér også spotte George Soros og resten af
det transatlaniske oligarki koncentreret i rundbordsgrupperne der truer- og afpresser deres egen voldsomt destruktive vilje igennem nationalstaterne ved deres magt over valutaskabelsen, kreditvilligheden
og rentesættelsen videre over til personafpresning med info udtrukket fra efterretningstjenesternes databaser igennem korrumperede elementer der, framing med plantet materiale eller til sidst deciderede snigmord og/eller instigerede opstande (Rusland, Syrien, Libyen, Ukraine et-al) hvis nødvendigt.

Læs denne af Engdahl:

http://journal-neo.org/2016/04/27/how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/

Dét er magten bag teatertronen

Marie Vov
4 years ago

Nogle af børne er vel født af de 2 hustruer, som manden ikke kan få til landet.
MEN, MEN, MEN Børnene til de 2 hustruer har krav på at blive sammenført med deres mødre.

Dermed er den kamel barberet og alle er på forsørgelse i DK.

Lenn
Lenn
4 years ago

Der er især to ting, som sjovnalister og politikere ikke taler om: 1. Hvem leverer egentlig de mange og avancerede våben til isis? 2. Hvorfor taler ingen, absolut INGEN, EU-politikere om, hvorfor Saudi Arabien, Kuwait, Qatar, Emiraterne osv., ikke tager flygtninge? De er dog nærmest til det! Vi andre ved godt, hvorfor de ikke gider de flygtninge, og det er primært fordi muslimen ikke ejer ét gram næstekærlighed (det ord findes slet ikke i terrormanualen) og vil skide på fætre på flugt, men det er sandelig også fordi, de pågældende lande gerne ser det globale kalifat oprettet. Luksusbeduinerne er dog… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Fint nok. Når hele landet er blevet fyldt op med voldelige, patriarkalske velfærdsmigranter, lukker velfærdssamfundet ned og kvinderne bliver sparket tilbage til køkkenet. Hvis de altså er så heldige at nøjes med det. Men det er jo også primært dem, der er skyld i det lort vi nu er vidner til. Vi andre kan jo så enten konverterer eller smutte til det eksotiske Thailand eller et land i Sydamerika.

Anna Svensson
4 years ago

Jag blir också rasande, t o m för mindre familjer som kommer hit och kräver, kräver och kräver – utan att tillföra det minsta lilla någonsin, medan vi pensionärer inte kan få lite mer pengar så att vi har en möjlighet att klara oss.

Marie Vov
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

De kræver ikke noget. Vi tvinger dem faktisk til at modtage.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Marie Vov

Vi ger dem allt i överflöd, men sedan kräver de ännu mer och mer – förmodligen för att de får allt och lite till.

MollyM
MollyM
4 years ago

Jeg er mindst lige så rasende som Pernille Vermund – vi kan hurtigt få fyldt Danmark op (samtidigt med at vi får tømt statskassen) hvis dette vanvid varer ved!

Lenn
Lenn
4 years ago

Jeg blev osse rødglødende af raseri, da jeg hørte det igår. Det er da bare at sende den BUK retur til Tyrkiet med første bananbåd! Syge, syge politikere! Det her bliver ikke ved med at gå, og jeg håber, at nogen sætter idioten Løkke fra magten, for han lefler så meget for Merkel, at han er gået med til at tage 175.000 flere af Mohammads lejesvende ind over de næste 4 år. Hvor mange bliver det til, når kneppe-baronerne har op til 20 børn?? Her er imidlertid en video, som er seriøst sjov! Ååh, hvor jeg grinte, og det må… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, men jeg kan mærke urkræfterne stige op i mig med rasende fart nu, og fighter-genet skærpes dag for dag. Vi skal ikke lægge os ned og ta’ det her, nej. Ikke som tøsedrengene i Sverige. I øvrigt var din indledning til Vermunds video supergo’, og jeg håber, at Hoppeborgen læser med…. Hvis ikke politikerne stopper invasionen af DK nu, så vil de se deres døtre og koner blive tvunget til at gå med hijab om et par år; alt kan pludselig spinne ud af kontrol, og så vil det svage Europa sikkert bøje sig for de voldeliges krav.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

Tösedrengene i Sverige..adopterer ordet…så treffende….men her er ju alla pålagt å vara Hen…haha.
Har dog stor tro på det danske folket, som det norske…vi er kjempere…har vist det för..WW2, mens svenskene drakk og festet..noe dom fortfarande gjör…og lar Löfven styre skuta, ..redan på grunn.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  snaphanen

Helt enig…
Om jeg ikke hadde svart humor (virkelig svart) og en stor posjon ironi/sarkasme hadde jeg ikke klart den jobben jeg har idag…
Det kan faktisk väre veldig vanskelig å holde maska av og til……da går jeg en tur på toan…skyller ned flere ganger mens jeg storskatter.

Louie Madsen
Louie Madsen
4 years ago

Det er jo sådan set bedøvende lige meget om Det er hans.men hvis Det er flygter man ikke fra sine børn hvis de er i fare .
Kan folk virkelig ikke se hvad når deres børn bliver voksne

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Louie Madsen

Klart alla flyktningebarn skal få komme til Danmark…
I Sverige fylles landet opp med barn, som viser seg vara vuksna menn, men som barn får man högere bidrag..Altså Dom juger..många.
Konsekvensene er at eldre, sjuke, pleietrengende eldre inte får den vår Dom behöver…Saldoen.
Så lycka til Louie när du blir gammal.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Der er ikke noget nyt under solen. Tilbage i 1997 skrev EkstraBladet om en somalisk flygtning, Ali, med de tre koner og 19 børn. De lokale rygter ville i øvrigt vide, at mange af børnene slet ikke var hans, men jo flere børn, jo flere penge fra danskerne.

Det var dengang, Sven Ove Gade var redaktør, og EkstraBladet turde, hvor andre tier. Så blev Hans Engell redaktør, og avisen blev stueren. 19 år senere sidder vi stadig i sumpen.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Hvor er de mange efterkommere af den familie, er der nogen som har kendskab dem? ?????