24
maj
Seneste opdatering: 24/5-16 kl. 0808
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tino Sanandajij on The Ruben Report. Sweden’s Immigration Crisis and Political Correctness Problem.” Det er 60 minutter, men det er dem alle værd.

Stefan Molyneux: The Decline and Collapse of Sweden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Demokraten
Demokraten
4 years ago

Der er noget du/i grundlæggende ikke har forstået omkring indvandring/flygtninge her på snaphanen.dk. Den nuværende befolkningssammensætning i Sverige, Danmark og resten af EU og i Norge for den sags skyld, er et resultat af demokratisk valgte politikeres beslutninger. Derfor er der ikke noget med, at nogle politikere bliver ‘stillet til ansvar’, eller noget med at befolkningen gør oprør mod politikerne. Flertallet er bag de beslutninger der er truffet, det er jo det er hele ideen med demokrati. Det kan være ikke er enige med flertallet, og i vil have væbnet revolution ligesom Enhedslisten, men ligesom dem har i ikke den… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Demokraten

Du har naturligvis ret i, at de siddende politikere er valgt af folket, ved demokratiske valg. En anden sag er, at man kan føle sig ført bag lyset, når man ser måden hvorpå disse folkevalgte udfører deres hverv. De færreste af os havde vel forventet, at vore repræsentanter på tinge ville føre landet Danmark lige lukt i helvede … for det mener jeg oprigtigt er tilfældet! (Og nej, jeg stemmer IKKE DF!)

Demokraten
Demokraten
4 years ago
Reply to  MollyM

Pointen er, at der ikke er nogen der fører nogen andre bag lyset. Hvis det sker at nogen forsøger det, vil de blive stemt ud og andre ind ved førstkommende valg. Derfor føres der på lang sigt kun den politik, der løbende er opbakning til. At du føler dig ført bag lyset er reelt nok set fra dit synspunkt. Men det er kun hvis der er tilstrækkeligt mange der føler som dig, at man kan sige at politikkerne fører befolkning bag lyset, og så vil der blive valgt nogle andre. Indtil det sker, er der ikke hold i, at politikkere… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Demokraten

Og du mener ikke, at det er præcist hvad der sker lige nu? Det mener JEG. Men, man vælter jo ikke en siddende regering sådan uden videre, i hvert fald ikke i DK – med mindre man altså vil lave revolution – så det vil først vise sig ved næste valg. Jo, min påstand er, at masser af politikere lover alt for meget inden et valg, men når de indhentes af virkeligheden, tilpasser de sig, deraf svigtet – bare læs dagens aviser … deri er der intet nyt

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  Demokraten

Demokrati. The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. … It is they who pull the wires that control the public mind. (Edward Bernays, Propaganda, 1928.) “I believe what affects the movements in America, what affects our attitudes in America are as much the culture… Read more »

eurozone
eurozone
4 years ago

Det glädjer mig att Tino fått komma till tals med sina fakta och teser som tyder på en stor portion sunt förnuft! Till detta skulle jag vilja bifoga en artikel ur The Guardian angående Malmö och som svensk så ställer man sig naturligtvis frågan gällande artikel- Hur kunde personen i fråga föra in så mycket pengar i landet utan att ens nämna en beskattning på ~60%? Hur många av de anställda jobbade svart i restaurangen,vilket antyddes i artikeln? Levde dessa också på bidrag samtidigt? Det nämndes inte någonstans i artikeln att Malmö subventioneras med närmare 5 miljarder svenska kronor varje… Read more »

S Pdlr
S Pdlr
4 years ago

Nu börjar övervältringen från staten till kommunerna av kostnaderna att gå upp för folk, inkl kommunpolitikerna. SEK 1:89 i snitt, varje svensk mellan 0-100 år drabbas av 12000:- i årlig skattehöjning. I Mamö, Sveriges Mekka, är det ännu värre, kommunalskatten kommer att hamna runt 40:- om några år. Finns knappast skäl för någon att arbeta då, lika bra att ställa in sig i bidragskön. Sverike är failed state, ansvaret är politikernas och journalisternas, denna katastrofala yrkeskår, som satt lögnen i högsätet.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Skulle Sverige vara ett företag så skulle Sverige vara under rekonstruktion och väldigt nära konkurs. Värsta i det hela är att Sverige sätter ju ribban för invandring för resten av Europa. För man måste igenom många länder för att komma till Sverige. Så skulle det vara riktigt så skulle Sverige sättas under konkursförvaltare.

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Det er helt klart Wallenberg och de kosmopolitiska judarna med Woldarski i Dagens nyheter som står bak undergången. Dom skrev ju svenska valutan ner til en bråkdel, bara før att tjena milliarder på valutans nedskrivning med S hjälp.

Islamofoben
Islamofoben
4 years ago

Det er på tide at svenskene våkner fra psykosen.

Islamofoben
Islamofoben
4 years ago
Reply to  snaphanen

Det er mange som må gå med bøyd hode i Sverige i framtiden, det politiske sviket på alle nivåer vil ikke bli glemt.