26
maj
Seneste opdatering: 26/5-16 kl. 1450
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The President of the unelected executive arm of the European Union (EU) has vowed to block all right wing populists from power across the continent, shortly after acquiring the power to exert “far-reaching sanctions” on elected governments.Jean-Claude Juncker, the president of the European Commission, promised to exclude Norbert Hofer, the leader of Austria’s Freedom Party (FPÖ), from all EU decision-making if elected ahead of yesterday’s presidential vote.“There will be no debate or dialogue with the far-right,” the liberal bureaucrat told AFP. SHOWDOWN: EU Vows To Use New Powers To Block All Elected ‘Far Right’ Populists From Power

Possible electoral fraud in Austrian presidential election

As the days go by, the results of the Austrian presidential election get more suspicious. According to the official results, the far-left candidate Alexander Van der Bellen defeated Norbert Hofer from the Freedom Party of Austria by just 31,000 votes, 50.35% to 49.65%.The lights were already blinking red on the day the results were being released. AT

Altså, hvis Le Pen eller Wilders bliver regeringsledere, skal vi bojkotte Frankrig og Holland. Ja, eller Thulesen Dahl og Jimmie Åkesson, for Junckers definition af en “højrepopulist” er temmelig bred. Han er ikke på valg nogen steder, alligevel tillader han sig at indgribe i demokratiske valg.

Viktor Orban har han kaldt “fascist.” Det er en stående vits, at hvis EU var et land, der søgte om optagelse i EU, ville det blive det nægtet af mangel på demokrati. Det er det helt rigtige tidspunkt at melde sig ud af den klub i år. Den har udviklet sig til at være en trussel mod os allesammen. Jeg krydser fingrene for Brexit. Eurosceptics are popular with voters across Europe. That’s why Brussels wants to destroy them.

 Græsk ø mister 80 pct. af sine gæster

TURISME: Sidste år satte flygtningestrømmen til den græske ø Lesbos/Mytilini sig på verdenskortet. I dag er strømmen stoppet, men den blev en katastrofe for øen.”Vi klarede situationen sidste år, da 500.000 flygtninge strømmede til vores ø. Og vi skal nok også klare det nu,” siger Lesbos borgmester, Spyros Galinos.

I forvejen er økonomien i Grækenland i bund, men på Lesbos, hvor mindst en tredjedel af øens økonomi er baseret på turisme, er tilværelsen blevet værre.Hvor charterflyene sidste år bragte 76.000 turister til øen, bliver tallet i heldigste fald omkring 20.000 i år.

”Vores turisme er faldet med 80 pct.” oplyser Evangelos Myrsinias, præsident i Lesbos handelskammer. Ingen er i tvivl om, at sidste års flygtningekrise er årsag. Selv om der i dag ikke er en eneste flygtning at se, har de europæiske rejsearrangører fravalgt Lesbos. I Danmark har f.eks. kun Spies øen som rejsemål. Stand BY

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Islamofoben
Islamofoben
4 years ago

Juncker er Fascist eller kommunist.
EU landene bør avsette denne gale mannen umiddelbart.

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  Islamofoben

En sann psykopat. Rett mann på rett sted sier Soros, og spytter langt etter sin nyttige idiot, han har mange slike.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Islamofoben

Du glemte magtliderlig! Han er et typisk eksempel på at magt korrumperer

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Dejligt at se, at den svenska dialog-polisen altid står klar til at møde tidens mange spændende udfordringer i det “moderne” multikulturelle svenske samfund med et åbent sind, LBQT-tolerance og højt humør 😉 http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/svensk-politi-i-lyseroedt-tylskoert-vi-er-altid-klar/6098971 26. maj 2016 – kl. 18:09 Svensk politi i lyserødt tylskørt: Vi er altid klar!!! Politiet i Huddinge får hård kritik på de sociale medier efter at have lagt et festligt billede op af mandlige betjente, der drikker øl og er iført tylskørt Af: Ulrik Bachmann … Flest er negative Men på de sociale medier lader det ikke til, at svenskerne synes særlig godt om initikativet. –… Read more »

MollyM
MollyM
4 years ago

Du er da fuldstændig ustoppelig! Dine indlæg er dybt antisemitiske, fortænkte, skrupskøre, konspirationsfikserede. På et eller andet tidspunkt spår jeg, at du bliver meldt til politiet for racisme. Dumhed og vanvid kan man jo desværre ikke straffes for. Jeg var så håbefuld at tro, at du også var blevet blokeret her, men ak, hvor naiv kan man være …

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  MollyM

Hvad oplysning angår tror jeg nu nok, jeg er et hestehoved foran dig. Jeg er veloplyst, veluddannet, velorienteret. Men fortsæt du bare dine rablerier, om ikke andet er de underholdende – jeg tænker dog ikke mere spilde min kostbare tid på at læse dem. Jeg laver en mental blokering på dine udgydelser fra og med NU. Skulle jeg være liberal? Det er sandelig nyt for mig – men dansk er jeg 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

At clareal måske ikke er helt ude i skoven med sine synspunkter om diktatur, meningskontrol, kontrol (læs censur) i global skala, ikke kun EU synes temmelig klart, Og EU er kun en lille del af det projekt, men selvfølgelig ved Juncker, hvad der arbejdes på bla. via FN, som jo netop arbejder på sådan “kontrol” af ytringer mod islam, forklædt som “racismeforbud”. Molly, hvad synes du om: »Endelig vil vi muligvis åbne, videregive ller gemme dine personlige data, herunder dit private indhold (såsom indholdet i dine e-mails, samt andre private meddelelser eller filer, der findes i private mapper), hvis vi… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg finder det forkert at smide clareals ud.
Du og Molly er måske forargede eller hvad ved jeg, men diverse kan jo blot jorde de synspunktet clareals giver udtryk for.
At lukke hans adgang til ytre sig, er ikke bedre end Juncker et al’s forsøg på censur og meningsterror.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg er ikke forarget, den slags beflitter jeg mig ikke med – MEN det er meget provokerende igen og igen at se disse alenlange negative udgydelser om det jødiske folk. Og ærlig talt troede jeg ikke, man ville finde den slags på en lødig blog, det devaluerer den. Jeg kan jo se, at denne Clareal har fået diverse advarsler, uden resultat, alligevel fremturer han uantastet med de samme tirader, igen og igen. Han er forøvrigt udelukket fra Avpixlat, som jeg også sætter højt. Men, hvis du synes hans maniske plapren er acceptabel, ja, så melder jeg pas ….

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

Tja, jeg bliver ikke ophidset over diverse tirader, men morer mig nærmest, ganske som da man på Uriasposten havde venstreorienteret, “venstrefløjseren”, som han kaldtes, der kørte frem med diverse venstreorienteret ævl. Alle morede sig kosteligt, hvor gang han optrådte.
Og når clareal henviser til “Zions vises protokoller” som kildeskrift, nå ja så er niveauet lagt.
Men bedre at lade diverse hælde den slags ud end at forbyde, det er meningscensur, ganske som sharialove og hvad det er FN og diverse politikere nu forsøger at indføre globalt.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg har ikke bestilt andet end at imødegå hans fantasterier, men det er jo omsonst – og der er trods alt grænser for hvor lavt niveauet kan/bør være. Selv i et debatforum! Og hver gang får jeg bare en nedladende bemærkning retur – jeg kan fortælle dig, at der i hvert fald ikke er noget i vejen med min viden og oplysthed! For slet ikke at tale om erfaring og uddannelse. Størsteparten af hans henvisninger er det rene nonsens … dictum!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  snaphanen

TAK, Steen – jeg orker simpelthen ikke mere af alt det jøde-snak. Men, jeg er jo glad for Snaphanen, så det ville være ærgerligt at opgive at kommentere her, bare p.g.a. 1 råddent æble

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

K. K. Steincke var socialdemokrat

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  MollyM

det gør det ikke bedre.

invernes
invernes
4 years ago

Kallades “jävla muslim” – dödade chefen med 60 knivhugg

http://www.friatider.se/kallades-j-vla-muslim-d-dade-chefen-med-60-knivhugg

Ann O Nym
Ann O Nym
4 years ago
Reply to  invernes

Slovakias statsminister: Muslimer hører ikke hjemme i vårt land.
Frieord.no.

bjørn
bjørn
4 years ago

Antallet af ugyltige stemmer steg med 70% selv om valgdeltagelsen steg med 3% fra 1. – 2. Runde af præsidentsvalget. Hvorfor skulle østrigerne være blevet så meget dårligere til at sætte krydser – på en måned? Måske fordi optællere stod med en pen og lavede ugyltige stemmer under optællingen? De landsforrædere har smit alle skrubler, især i de store lande!
I Bananrepublikken berettes der om valgsvindel ved hvert valg. Hvorfor ikke også i Østrig?

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  bjørn

Makten kan lura folket, om folket fortsatt tror att makten är “demokratisk”.

Men det går inte längre för “makten” att bedra medborgarna längre i Europa och Norden. Det är därför som de numera bedriver “hatkampanjer” som skall avskräck folk från att vara tydliga demokrater. Det är deras enda chans att kväsa “yttrandefriheten”.

Det är därför som de kallar demokraterna för, fascister och nazister! Allt för att pådyvla medborgarna en negativ klang, så att makten kan fortsätta att besitta sin odemokratiska tron.

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  bjørn

„Nur nicht kriminell werden – also, nicht sehr.“

https://www.youtube.com/watch?v=VQ9ZVObVf-Y

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago

“Judas” sitter på tronen i EU-kommissionen och förråder oss. “Petrus” sitter i regeringar och förnekar våran existens. Kan det varit så att Olof Palme blev ett hot mot “denna” framtida “diktatur!”, och därmed så inleddes en “kampanj” för att tysta (då) statsminister Palme. Ja, de visste om att Olof Palme inte skulle ge bort suverän demokratisk makt till, ett odemokratisk kommande EU-kommission. Som denna EU-kommission använder islam och islamister så kan man väl säga att de kan kallas “satans mördare” och “diktaturens kreatur”. De har via USA:s president Barack “Hussein” Obama och Hillary “marxist” Clinton och tillsammans med Europas Angela… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  GustaWasa

Palme hade gett bort hela landet om de, Europaparlamentet, bara hade gett honom presidentskapet. Palme var bara intresserad av en enda sak, makt. Precis som Stalin ville ha all makt samlad hos sig, så gjorde Palme samma sak i Sverige. Men eftersom sossarna redan hade den parlamentariska makten så passade Palme på att få den gamla grundlagen, med maktfördelning mellan riksdag, kungen och domstol, utbytt till en ny grundlag som lade all makt hos statsministern, m.a.o. honom själv och ingen annan.

Steinadler
4 years ago
Reply to  niklasr

1. Allmänt. Påfallande är hur den partipolitiska enigheten var total på 1920- och 30-talen, om det då rådande synsättet. På 60- och 70-talen blev plötsligt ett annat synsätt rådande, och den partipolitiska enigheten var återigen lika total. Kursomläggningen initierades av David Schwarz (som suttit i nazityska koncentrationsläger) och Dagens Nyheter. Denna debatt knoppades av till andra tidningar och i bokutgivning, där Schwarz åter var drivande. Tonläget i debatten var från Schwarz och hans meningsfränders sida så hätskt, att debattdeltagare med andra åsikter drevs på defensiven. Debatten resulterade i statliga utredningar, framförallt invandrarutredningen – där Schwarz och hans meningsfränder helt dominerade.… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  Steinadler

För att inte tala om alla dessa liberaler som fått klara sig från att rannsakas efter andra världskriget. Ja, de liberaler som ställde sig på kommunismens och marxismens sida (Tyskland) och gav tillåtelse att Stalin och Röda Armén skulle invadera Tyskland och Europa.

Det är samma liberalister, som ställer sig bakom EU-kommissionen, som i sin tur vill ha hit (är redan) islam och islamister. Det är samma liberaler (Birgitta Ohlsson bl.a.) som önskar att Mohammed och den Svarta armén skall invadera Europa.

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  Steinadler

Jag har läst och studerat “Nostradamus” på lekman nivå (gillar att läsa allt möjligt) och i Nostradamus texter så står det bland annat om “denna vår tid”.

Nostradamus ser väst gå ut som segrare..

Det står “En tysk befälhavare dödas” .

Det står även “En annan tysk befälhavare avslöjas som förrädare” Här vänder krigslyckan.
-Nostradamus

Det skulle kunna tänkas vara Angela “DDR” Merkel och den “övervintrande kommunismen” i EU-kommissionen. Befälhavare och förrädare.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  GustaWasa

….og lad os så lige få Nostradamus’ årstal for det endelige opgør og sejr over det onde med – 2017.
🙂
Det er ikke rart at leve historisk spændende tider, som den gamle kinesiske vismand så korrekt sagde.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Flere gode innlegg på denne tråden, Steinadler. Det er jo alt dette som er viktig – de moralske spørsmålene (rasisme, krenkelse, nasjonalisme) og rettighetsfokuset er jo bare slør som avleder oppmerksomheten, eller “falsk bevissthet”. Endog Islam er sekundært. Det primære handler om den ledende politiske og økonomiske makt, dens førende eliter, og undertrykkelsens ideologi som vi “gamle Europa” har internalisert og trykket til vårt bryst som “europeiske/norske kristenhumanistiske verdier”.

Her en interessant video om “alliert” innflydelse som vedvarer i Tyskland.
https://www.youtube.com/watch?v=ZVGfNjhqhKQ

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Legger til: “Islam er sekundært”. Hvorfor? Jeg mener at de som skiller mellom den “gode innvandring” og den “dårlige innvandring”, da særlig Islam, befinner seg innenfor “migrasjons-paradigmet” og ikke har blitt for de egentlige drivkreftene som truer Europa og Norge. Vi må bore dypere og rette kritikken på roten, mot den økonomisk-politiske makt som muliggjør migrasjonen og som betrakter all migrasjon og all multikultur, og ikke bare muslimsk, som en strategi for å svekke de tradisjonelle europeiske nasjonalstater og erstatte de historiske folkeslagene med konturløs “befolkning”. Derav den irreførende distinksjonen mellom moderat og ekstrem Islam, eller Storhaugs skille mellom Mekka-… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  niklasr

Nu skall man inte säga så eftersom han mördades! Hade han varit den du säger så borde väl han därvidlag ha levt och frodats i en EU-kommission.. Han var mycket tydlig med detta budskap i alla fall. Och han blev mördad! Det samma kan väl sägas att denna dolda makt mördar oss i smyg, dag för dag, med hjälp av islam. Det som du säger kan ha med att du hatar Palme..? Då blir det svår att man inte ser att Fredrik Reinfeldt reste till Turkiet, och det avslöjades i och med att han statsminister Fredrik Reinfeldt inte kunde inställa… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  niklasr

En bra bok enligt mig att läsa i detta ämne och som jag själv fått tilldelat mig är, Roland Huntford “det blinda Sverige”. Från 1600-tal och fram till 1970-talet. Där får man läsa orsaker och verkan.

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  GustaWasa

Avsløres, for mange er han allerede avslørt. God kommentar. Disse nasjonødeleggerne har kuppet hjernetomme politikere i våre land, MEN FOLKET FÅR DE ALDRI. Våre politikere vet hva dette handler om, alikevel har de godkjent utviklingen. Derfor har de foræderstatus. Lands innbyggere har ingen reell informasjon fått. Det er nok å nevne løgnpressen, eller mørkleggingspressen. Derfor kan man si at folket er uskyldig. I allefall jeg mener det. Juncker er bare et talerør for maffian, han skulle vært kjeppjagd sammen med resten av byråkratene i Bryssel. KJEPPJAGD. Å nå er det nok statsminister Erna Solberg i Norge, og mange flere statsledere… Read more »

niklasr
niklasr
4 years ago

Dags att lämna EU. Då återfår vi kontrollen över våra gränser och ekonomi igen. Plus vi slipper alla de där socialisterna som sitter i Bryssel och talar om för oss vad vi ska göra. De kan dock behålla de liberala Ceciliorna, Löfven och hela MP.

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  snaphanen

De kan om de vill. Men de vill inte.