27
maj
Seneste opdatering: 28/5-16 kl. 1459
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette foregĂ„r flere gange om ugen. Dette er politiets egen film fra 2015, netop publiceret. Det mĂ„ vĂŠre et nĂždrĂ„b ti svenske politikere, der jo elsker udtrykket “vi tager ansvar”, men burde tilfĂžje: “Kun for asylanter den 3 verden, der ikke har asylgrund, ikke for Sverige.” Sverige er, som professor Arnstberg siger nedenfor, hinsides redning, sĂ„ man kan vel ikke sige, det haster mere. Den tid var forbi for ti Ă„r siden.

För blĂ„ljuspersonal som arbetar i de omrĂ„den som polisen pekar ut som sĂ€rskilt utsatta har stenkastning och skadegörelse av tjĂ€nstefordon blivit vardag.Polisens egna filmer visar hur den vardagen kan se ut.Den 22 maj förra Ă„ret hittade polisen ett lager av brandbomber i ett garage i Tensta. Enligt en poliskĂ€lla attackerades sedan polisen pĂ„ plats i tvĂ„ omgĂ„ngar under upploppsliknande former. Ett av klippen visar hur en polisman tvingas fly mot sĂ€kerhet. EfterĂ„t beklagar han sig för en kollega och uppger att han trĂ€ffats av en av stenarna som ven under kvĂ€llen.– Han trĂ€ffades av en sten i ryggen sĂ„ att blodvite uppstod, sĂ€ger en polis.HĂ€r attackeras polisen med stenar

I forgÄrs blev fynsk politi overfaldet af indvandrerbanden Black Army (video) TV 2:Black Army-ballade: Politiet mÞdt af kastede sten, krykker og stÞvsugerrÞr

Karl-Olov Arnstberg: Den svenska krisen

Arnstberg anbefaler teksten. Jeg anbefaler den:

Det hÀr Àr en av de viktigaste bloggtexter jag skrivit. Den riktar sig till alla er som absolut inte vill lÀsa den hÀr typen av texter och med stor sannolikhet inte heller kommer att lÀsa den hÀr.

Och till blogglÀsarna: MÄnga av er har sÀkert förstÄtt att mitt bloggskrivande Àr ett slags terapi. Ni och jag delar insikten om att vi lever i ett land dÀr den politiska klassen, journalisterna och opinionsbildarna har vÀnt sig mot landet och dess invÄnare. Genom att skriva, sÄ försöker jag att förstÄ vad det Àr som sker. Det lugnar lite och gör det möjligt att fortsÀtta att leva i Sverige, trots att mitt förnuft sÀger att det Àr dags att sÀlja kÄken och fly, medan det Ànnu gÄr.

Jag misstÀnker att för en del blogglÀsare fungerar det pÄ ett liknande sÀtt. Att lÀsa dissidenternas bloggar rör visserligen upp kÀnslorna, men Àr samtidigt ÄngestdÀmpande. Man förstÄr att man inte Àr ensam om att registrera vansinnet. Den totalpessimistiska slutsatsen blir att vi pÄ sÄ sÀtt, om Àr indirekt, accepterar och finner oss i en situation dÀr vi istÀllet borde resa oss och sÀga: Nog nu, sÄ hÀr fÄr det inte fortsÀtta!

Under de senaste fyra Ă„ren har jag skrivit och gett ut fyra böcker, som har det gemensamt att en majoritet av Sveriges lĂ€sande befolkningsskikt inte kĂ€nner till dem. En bok, ”Romer i Sverige”, Ă€r jag ensam författare till, tre av böckerna har Gunnar Sandelin som medförfattare. Anledningen till att de inte Ă€r kĂ€nda i bredare kretsar Ă€r, att den svenska journalistkĂ„ren kommit överens om att dessa böcker inte fĂ„r recenseras eller diskuteras pĂ„ den offentliga scenen. DĂ€remot har böckerna blivit positivt uppmĂ€rksammade i etablerade media i sĂ„vĂ€l Danmark som Norge. I svenska dissidentkretsar Ă€r de vĂ€lkĂ€nda och uppskattade….Den Svenska Krisen

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
MollyM
MollyM
4 years ago

TĂŠnk, at hĂžre en politibetjent der beskriver virkeligheden! Det er vi ikke vant til … befriende!

jonny_99
jonny_99
4 years ago

Polismannen sÀger att vi mÄste ta tag i de grundlÀggande problem. Integrationspolitik, bostadspolitik (stackarna Àr trÄngbodda), arbetsmarknad. Lycka till med det! Detta har man hÄllt pÄ med i 30 Är.

Mina motförslag Àr NOLL icke-europeiska invandrare per Är och repatriering. Repatriering i stor skala. Börja med de kriminella och deras familjer.

hilde61
hilde61
4 years ago

Stockholmspolisen fÄr sÞke rÄde hos MalmÞpolisen, der er det visstnok sÄ godt som slutt pÄ stenkasting og annet dritt. (sic)

Patriot
Patriot
4 years ago

Sverige er ikke lenger et land , det er et omrÄde hvor man samler alle verdens sinnssyke i.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Patriot

An open air asylum 😉

MollyM
MollyM
4 years ago

Et moderne Bedlam! 😉

invernes
invernes
4 years ago

SĂ„ sinnssyke er svenske politimenn ! et feministisk motbydelig svakt feigt pakk .

http://www.friatider.se/sites/default/files/rosa-polis-1.jpg

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  invernes

Polisens HBTQ-satsning med rosa kjolar vÀcker stark kritik och frÄgor

http://www.friatider.se/polisens-transvestitsatsning-med-rosa-kjolar

Oxis
Oxis
4 years ago
Reply to  invernes

Helt sanslöst vansinnigt! Dessa poliser(?) har inte ens huvudet mellan benen(/under kjolen)? PÄ vilket sÀtt befrÀmjar dessa fÄnerier polisens image?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Oxis

De forsĂžger mĂ„ske at fĂ„ forbryderne og “kulturberigerne” til grine / skratta sig ihjel? 😀

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Respekt..respekt…Haha…..

hilde61
hilde61
4 years ago
Reply to  invernes

Finner ikke ord..det kunne ha vÊrt morsomt hvis mÄlet var fÄ latterliggjÞre feministene, men dette..
ForstÄr de ennÄ ikke hva slags mennesker de har Äpnet dÞrene for? Jeg tror vi godt kan si at store deler av Sveriges befolkning ikke er liv laga. Dessverre.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  invernes

Man kunne lave / göra en meget morsom / mycket rolig gangsterfilm-parodi med
den svenske hen-polisen 😉

Balder
4 years ago

Bra och modigt skrivet.
Ett talessĂ€tt “ploppar upp” nĂ€mligen: Svinhugg gĂ„r igen…
Alla mÄste fortsÀtta kÀmpa! PÄ sitt sÀtt!

Sverige och det svenska folket Ă€r insatsen…

Islamofoben
Islamofoben
4 years ago

Svenskene er verdens galeste mennesker.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Islamofoben

Du har rĂ€tt betrĂ€ffande 80 % av dem. Emellertid försöker 20 % förstĂ„ vad det Ă€r som hĂ€nder. De Ă€r (yr)vakna men vet inte riktigt vad de ska ta sig till. Ofta Ă€r det Ă€ldre mĂ€nniskor som minns det gamla Sverige innan hjĂ€rntvĂ€tten började pĂ„ 60-talet. Vi klarar inte att befria oss utan ett inbördeskrig, det Ă€r minst 20 Ă„r för sent för det. Om dessa 5-6 miljoner sömntutor vaknade idag hade vi vĂ€l haft nĂ„gon chans, men alla politiker Ă€r emot oss. Jag litar inte ens pĂ„ SD hĂ€r om de verkligen stĂ„r pĂ„ vĂ„r sida. Jag kĂ€nner Ă€rligt… Read more »