29
maj
Seneste opdatering: 29/5-16 kl. 2141
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En eller anden må have aflagt falsk vidnesbyrd mod Josef K., for en morgen blev han pludselig arresteret uden at have gjort noget ondt” (Processen)

På tysk hedder skriver Kafka: »Jemand mußte Josef K. verleumdet haben, denn ohne daß er etwas Böses getan hätte, wurde er eines Morgens verhaftet.« Det antyder selvfølgelig, at der er noget dybere på færde end ren jura. Josef K. er muligvis en skyldig forbryder, hvilket også kan være HMF’s formål, hvis jeg skal tolke dens formål psykologisk: At skabe usikkerhed, forvirring og angst. Du kan være skyldig eller ikke skyldig alt efter hvad vi lige synes den dag, og hvor god din forsvarer er.

Dette er en virkelig makaber video. Hører du ikke den hele, så hør frisør Åsa Westerberg i de første ti minutter om, hvordan hun en morgen blev hevet ud af sin seng af tvivlsomme personer med en tvivlsom HMF-anklage imod hende.

Jeg anbefaler dog som altid også økonomen Jan Tulberg, der senere udlægger fænomenet. Her er vi ikke længere i det tidligere, delvist liberale demokrati, Sverige. “Delvist” fordi jeg selv har oplevet pressens hårdhændede, politiske censur gennem tyve år. “Åsiktskorridor” er for mildt og venligt et udtryk, men det er også opfundet af journalister, som bebrejder sig selv. Selvkritik er som regel blid og forstående.

266 b er ikke ret meget brugt i Danmark, hviket indirekte fortæller os, at juristerne ikke er særlig stolte over den lov. Efter at have overværet en del af de retssager, må jeg sige at det værste ved 266 b er dens vilkårlighed og at den gør os ulige for loven, du ved aldrig selv, hvornår du har overtrådt den. Men der er mange andre ting, der diskvalificerer den.

Anderledes i Sverige. Der er den mere brugt, f.eks. mod en mand der havde tegnet” en Hitler-mustasch och ett hakkors på sin profilbild i chattprogrammet Skype.” Øvrigheden elsker den slags moraliserende bullshit, der kan tyrannisere fri menneskers tanker helt ind i sovekammeret. Og jeg mener ikke blot  ytringer. Tanker.

Gavin Boby: Muslim rape gangs – The Solution

Gavin Boby skitserer de drakoniske forholdsregler, staten tage for at forhindre noget værre: Selvtægt

ANOTHER Muslim sex-slave pedophile gang in England?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eurozone
eurozone
4 years ago

Som grädde på moset har svenska kabinettsekreterare börjat uppvakta “Robert Mugabe” i hopp om röstfiske till FN- allt detta gapande från Socialdemokratisk och Miljöpartistiskt håll om man varit invandringskritisk, då har man blivit benämnd rasistfascistnazistislamofob…….sen springer man själva bakom ryggen på svenska folket till vår tids nya “Hitler”, antalet mördade vita bönder är uppe i mer än fyratusen vid detta laget. Om det är för att de är bönder eller vita gör det samma,men Socialdemokratin och Miljöpartiet sympatiserar d.v.s vita och bönder står längst ner på stegen i deras samhälle! http://ledarsidorna.se/2016/05/antisemitistisk-utrikespolitik/ Svensk politik är som att ha en hundbak i… Read more »

invernes
invernes
4 years ago

“Den muslimska världen är en permanent flyktingkris – vi måste stänga dörren”

http://avpixlat.info/2016/05/29/den-muslimska-varlden-ar-en-permanent-flyktingkris-vi-maste-stanga-dorren/

Snaphanen DK København
Reply to  invernes

jeg tror, Avpixlat har den fra min Twitter i forgårs. DEt er så lidt, jeg får plads til, men jeg kommer igennem ret store mængder stof, der aldrig bliver blogget. Man kan finde noget af det på min Facebook og Twitter

invernes
invernes
4 years ago

Sverige er et diktatur ! det er vel bare et spørsmål om tid , før danske norske og finske tropper må ta seg inn i Sverige for å befri svenskene fra tyrannene. 🙂

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

…Ja, igjen må vi veilede villede svensker på Rett spor…Inte 1.gangen…
Lärer Dom Aldrig….ser inte ut så.
Deres dobbelkommunikation/väremäte er livsfarlig for nabolenderne, Nå som För.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Svenska vänsterkrafter har i en ohelig allians med hela politikeretablissemanget tagit sig rätten att tolka vad som får skrivas i Sverige.De har med andra ord monopol på det fria ordet. Vi andra som är kritiska kallas för fascister och förföljs med alla till buds stående medel.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/05/27/kacklande-hons-och-bitska-rattor/

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago

Et apropos fra Canada: https://www.youtube.com/watch?v=6_0Pp9TU8hI Hvis man ikke kender til Jian Ghomeshi, er Diana Davidson’s vlog et godt sted at starte – der er tale om en venstreradikal celebrity, der blev slaebt i retten for paastaaet voldtaegt af nogle panserfeminister, han havde naegtet at kneppe. Heldigvis for ham, havde han en total roevsparker af en advokat, Marie Heinein. https://www.youtube.com/watch?v=1XB5fG7gbZ0 Det viste sig at alle tre loej hurtigere end en hel khalasar kan rende, og at de paa forhaand havde konspireret om at faa Ghomeshi sat i faengsel, og samtidig bruge retssagen til at lancere deres reality-karriere. Her en dramatisering af… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago

Westerberg-sagen virker jo fuldkommen grotesk, selv efter svenske standarder, men prima facie er der tale om ordinaert embedsmisbrug, ikke egentlig fascisme. De betjente, de har misbrugt deres embede skal naturligvis fyres, men der er tale om en administrativ forbrydelse, ikke en politisk.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Tja, hvorfor mon de handler, som de gør? På hvis ordre eller forventninger? 😉

Den slags kommer jo næppe ud af den blå luft, vel?

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago

Nej, men det er det jo svaert at goere noget ved. Vi boer ligesaa lidt meningskontrollere politiet som buschauffoerer, og hvis folkestemningen i Sverige er pisket op mod nazifascistracister, vil den slags ske.

Det centrale er, at man stadig kan gaa til domstole m.v. og faa oprejsning og erstatning, hvis man er blevet udsat for embedsmisbrug.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x