1
jun
Seneste opdatering: 1/6-16 kl. 1412
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

34CC8E5500000578-3617421-The_latest_ICM_poll_for_the_Guardian_revealed_a_huge_change_in_t-m-32_1464707069825

De har vel alle set Pat Condell i morges. UK voters leaning towards Brexit, Guardian poll reveals. SEVEN point surge for Brexit as Leave campaign turns its fire on immigration, Målinger sender Storbritannien ud af EU. Jeg hører fra en ven, DR ikke har den historie. Surprise.

Dalai Lama: ‘Migrants Should Return’

The Dalai Lama has said there are too many migrants pouring into Europe, warning against the continent becoming Arabised, and claiming the solution is the eventual repatriation of migrants. Agence France-Presse has reported that the leader of Tibetan Buddhism said:

“When we look at the face of each refugee, but especially those of the children and women, we feel their suffering, and a human being who has a better situation in life has the responsibility to help them.“But on the other hand, there are too many at the moment… Europe, Germany in particular, cannot become an Arab country, Germany is Germany”. Dalai Lama Warns Against Taking Too Many Migrants, Arab Domination: ‘Migrants Should Return’

Kølner-kardinal prædiker hvid skyld med flygtningebåd som alter

Det foregår på Roncaliplatz på domkirkens højre side ved det tysk-romerske museum – meter fra Domplatz, hundreder af tyske kvinder blev angrebet nytårsaften. Samme kardinal talte for nylig for islam og minareter imod AfD. Frels kirken fra præsterne, nogen.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinadler
4 years ago

Jeg er ihvertfall ikke i tvil om at vi må forsøke å vite så mye som mulig. Skjønt det mulige selvsagt også handler om hva man er istand til å bearbeide mentalt uten at det tærer for mye på energi og humør. »Wie viel Wahrheit erträgt, wie viel Wahrheit wagt ein Geist?« – dies wurde für mich der eigentliche Werthmesser. Der Irrthum ist eine Feigheit… jede Errungenschaft der Erkenntniß folgt aus dem Muth, aus der Härte gegen sich, aus der Sauberkeit gegen sich… Eine solche Experimental-Philosophie, wie ich sie lebe, nimmt versuchsweise selbst die Möglichkeiten des grundsätzlichsten Nihilismus vorweg: ohne… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago

En økse ville pynte på kardinalens pande.

Anna Svensson
4 years ago

Måtte Brexit “leave” falangen bli så stor att den även vinner ifall valfusk förekommer!

invernes
invernes
4 years ago

Kølner-kardinal kan dra til helvete hvor han hører hjemme ! sammen med resten av det homofile lesbiske prestehelvete og grise biskoper som dyrker satan.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Kirkens oppgave er å tilby måter å legge “synden/feilen/nederlaget” bak seg, bli vasket ren for skyld, komme ut av dårlig samvittighet, og “stå opp” til et nytt liv med nytt livsmot. PK-Kirken forkynner illusjonære synder og aldri noen tilgivelse, bare vedvarende anger og sønderknugelse. Har vi ingen ny Luther som kan protestere mot “den nye avlatshandel”?

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

οὐδεὶς μέντοι παρρησίᾳ ἐλάλει περὶ αὐτοῦ διὰ τὸν φόβον τῶν Ἰουδαίων.

Dog talte ingen fritt ut om ham, av frykt for jødene.

Johannes, 7:13.

http://biblehub.com/strongs.htm

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

“Jeg, Paulus, sier dere: Hvis dere lar dere omskjære, vil ikke Kristus gagne dere det minste.” Fra Bibelen, og en tilfeldig funnet omskjæringskritisk nettside: http://budbareren.no/19-desember-tegn-pa-tilhorighet Se forøvrig, mer akademisk: Paul Gottfried, meget interessant https://www.youtube.com/watch?v=gYPAvT-3Fvs Selv har jeg bestemt meg å legge studier av en viss mytes oppkomst, og dens historiske kjerne, langt oppe på min leseliste, og har begynt å interessere meg for en viss britisk historiker, hvis navn vel er innlysende. Ikke at jeg tror noen har “sannheten” om hverken historie eller myte, men hver gang jeg nå oppdager noe tabu og omstridt, da strømmer jeg til og vil… Read more »

Pluto
Pluto
4 years ago
Reply to  Steinadler

DE BRAVE SANNHETSORD… I vår skakkjørte, fremmedgjørende nedgangstid av bedrag, manipuleringer, vrangforestillinger, forvirring, frykt og angst Anno 2016 – hvor det politisk-korrekte systemets doktrinære løgner er opphøyet til PK-religiøse dogmer for at holde massenes nede i uvitenhet, så er det godt at det finnes ærlige, frimodige, karakterfaste personligheter som setter velformulerte ord på dagens uholdbare tilstand ved at inngi oss moralsk støtte og styrke for at våge kampen for sannheten – så også; om sannheten så skulle gå en selv imot på hva man tidligere trodde. For sannheten frigjør på så mange vis, slik at også det åpenbare kommer til… Read more »

Arbeidsrud
Arbeidsrud
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Alt er vår (europeernes) skyld. Og de som er sintest på oss er araberne. De fikk SÅ dårlig betalt for slavene de solgte til europeerne for eksport til Amerika….

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Arbeidsrud

Hva følte du i barndommen da du ble sendt i skammekroken for en strek du ikke gjorde? Strigråt du ikke av rettferdig sinne!? Vel, det er den følelsen vestlige og kristne folkeslag bør føle – dypest følt urettferdighet – for synder vi ikke har begått, og straff vi ikke har fortjent. For overtredelser som kanskje – i en rent historisk mening – ikke engang har funnet sted… Jeg mener: verdenshistorien er full av triste skjebner, slag, krig, grusomhet. Men som regel er det symmetri, også i hatet og grusomheten – det er det realhistoriske, det eneste vi må forholde oss… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Vet ikke helt hvilken historiker du sikter til, men her ihvertfall litt faktabasert historie… fra den første opprinnelsen til den “multikulturelle” raseringen av de nordvesteuropeiske nasjonene: Finally, in May 1945, [the German carreer of MV Monte Rosa] ended when she was captured by advancing British forces at Kiel and taken as a prize of war. The British renamed her Empire Windrush on 21 January 1947, and also employed her as a troop carrier. Sailing from Southampton, the ship took British troops to destinations as varied as Suez, Aden, Colombo, Singapore and Hong Kong. Crucially, the ship was not operated directly… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Mange takk, skal se på dette. Historikeren: David Irwing. Se eks:
https://www.youtube.com/watch?v=jgGP_evkvOk

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Takk for dette. Må jo innrømme et visst ubehag ved egen interesse for historikere og vitenskapsmenn som har falt for ulike typer sanksjoner, moralske og juridiske. De fleste av oss føler jo et slags press fra et anstendighetens “overjeg”, og det er jo ikke slik at jeg personlig trakter etter provokasjon og kontrovers. Og: er jeg så dum og naiv at jeg faller for “konspirasjonsteorier” og “hatefulle anti…. itter”, umoralske og fordervede personer? Problemet er jo at det handler om saklige, velartikulerte, rasjonelle personer, dertil modige og prinsippfaste. Mitt første inntrykk av Faurisson var: det handler om en kjølig, rasjonell,… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Må bare få si at jeg (selvsagt) deler mye de samme oppfatninger. Men kan ikke si jeg føler noe ubehag ved selve “interessen”. I den grad jeg faktisk opplever ubehag så gjelder det så godt som utelukkende evnt reaksjoner fra andre. Min opplevelse av “overjeget” er vel snarere, for å side det litt enkelt, at det handler om å søke og opptre sannferdig, koste hva det vil. Med fare for å virke selvovervurderende: Med den oppdragelse jeg fikk, og med de evner jeg hadde, så ble det fint lite rom for noe “jeg” i den forstand man rent faglig-psykologisk forstår… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Interessant lesning. I alle disse spørsmålene er det jo en personlig side. Legger jo merke til at Faurisson tematiserer egen “annerledeshet” vet å henvise til hans skotske opprinnelse, og at han er ateist. Jeg kom vel langt senere til bevissthet og en selvstendig mening i alle disse spørsmålene, men husker fra barneskolen en uhyre klein og tung følelse i lesningen av en viss “dagbok” og ved foredrag om utallige triste skjebner. I god voksen alder har jeg jo lært meg å bli sint når jeg føler dårlig samvittighet uten grunn, særlig når det er pålagt utenfra. Følelsen av et trykkende… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Det du forteller om “dagboken” understreker sterkt i hvilken grad vi tilhører to ganske forskjellige “generasjoner”, selv om det så vidt jeg forstår neppe kan være mer enn omkring et tiår mellom oss. Jeg slapp nå heldigvis å bli utsatt for det der helt nede i barneskolen. Jeg kan såvidt huske at vi muligens leste noen passasjer i en bok av Elie Wiesel, såvidt jeg husker var det Natt, men tror det var helt mot slutten av ungdomsskolen. Den hadde også tross alt en såpass “skjønnlitterær” form at det i det minste var mulig å ane at den i en… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Sent, og bare kort. Du har nok en helt annen historie og det virker som om du har vært bevisst alle disse sprøsmålene og sett utviklingen langt tidligere enn jeg. Forskjellene mellom oss kan vel også skyldes ulike lokale forhold. Jeg er hjertens enig i deg i det du skriver, og kommenterer det ikke mer. Det jeg ønsker å bemerke: det er interessant at man kan komme til samme syn og konklusjoner på så mange måter. Gjentar meg litt: jeg kommer altså til full bevissthet om alle disse tingene svært sent. Jeg har helhjertet i store deler av livet delt… Read more »

Psilly
Psilly
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Uansett så vil jeg rette en takk til dere begge for flotte meningsutvekslinger. 🙂

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Psilly

Nødvendig for bevisstgjøring. De som farer meg propaganda og virker for “holdningsendring”, jfr Steinadler ovenfor, har jo et enkelt liv. Det å “miste (den multikulturelle, antirasistiske) barnetroen” er jo forbundet med langt større kvaler,.

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Her tråkker jeg vel enda mer grundig uti denne “kleine materie”. Men da jeg skrev en av kommentarene her ovenfor så tenkte jeg også for meg selv at det å utsette barn for den form for “undervisning” som ble trappet kraftig opp fra omkring midten av 1980-tallet av, og som vel strengt tatt allerede var kommet godt igang på 70-tallet, med en viss rett måtte kunne kalles både perverst og sadistisk. Jeg droppet akkurat den beskrivelsen da jeg tross alt syns det ville bli vel mye. Men igår leste jeg altså videre i denne boken skrevet av Gerard Menuhin, sønn… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Enig. Det festlige er jo at mot denne nye “politiske religion” er ingen opposisjon mulig, mens når det handler om våre egner religiøse tradisjoner, både Åsatro og Kristendom, der kappes man om å kritisere og marginalisere. Jeg har i en del innlegg i det siste argumentert med at alt det med Islam er sekundært når det gjelder de ulykker som rammer Vesten og Norge. Islam er “bråkete”, både terroren og fornektelsene av Islams rolle er helt hinsides. Men er ikke hele debattet og opptattheten rundt Islam – altså både for og mot, hele debatten, hele system – en slags villfarelse,… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Legger til: idet vi skriver fortsetter ritualet: en 94-åring er nå dømt, tidl. Auschwitz SS-vakt. Snakk om nidkjærhet! Slik iscenesettes både “offer” og “overgriper” og hele det mytiske komplekset … idet 1-2 millioner muslimer velter inn over Tyskland sist år, i mange tyske aktivisters håp om å “utslette det tyske folk” og “sørge for at tyskerne aldri mer blir flertall i egne byer”. Uten overhodet å benekte historiske fakta og krigens grusomhet, også mot minoriteter – her har Europas destruksjon iscenesatt, den “hvite, kristne manns” evige skyld i “folkets” lidelser som, historisk sett, erstatter “kristi lidelser” i europeisk religiøst liv.… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Tilllater meg avslutningsvis å spore litt mer grundig av, skjønt poenget henger sammen med utgangspunktet. Utgangspunktet for hele min skepsis angående “Holocaust” og den offisielle historien om “folkemord” var, tror jeg, faktisk barndommens identifikasjon med “indianerne” og det faktum at jeg strengt tatt aldri ga den opp. (In a sense, to grow up is to give up.) Hvilken brutalitet de enn evnt måtte ha vært istand til å oppvise så har jeg aldri vært i tvil om at de hadde, og stadig har, retten på sin side. Det samme året hvor jeg kom opp i den der diskusjonen om innvandringen… Read more »

spirild
spirild
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Herve Ryssen må være forsiktig når han skal snakke “jødiskhet”-
Men han sier at det ER mulig:
Real assimilation is possible, Ryssen claims, — if Jews are willing to reject their judéité.

Les om Ryssen og hans arbeid her bla, for de som ikke leser fransk:

http://www.counter-currents.com/2010/10/the-psychopathology-of-judaism-2/
http://www.counter-currents.com/2010/11/the-jewish-mafia-an-interview-with-herve-ryssen/

Så mye som holdes i det skjulte.
Orker man, er det meningen at vi skal vite ALT?

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Føler jeg må ekspandere litt i denne diskusjonen, essensiell i mine øyne – og kanskje bare i mine øyne, muligens irrelvant for deg og andre. La gå: Mitt “overjeg” er ikke utelukkende moralsk: det handler også om et følt krav til akademisk-vitenskapelig type etterettelighet og redelighet. Den offisielle historien er entydig, og det er opp til opponenten å levere en overbevisende demonstrasjon for hans versjon av historien. Derfor forfektelsene: helt ærlig, jeg kan ikke si noe fra eller til når det gjelder de historiske fakta. Og: forut for det rasjonelle, og historiske, og vitenskpelige, og generelt politiske – Jeg må… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Legger til: Irwing har noen forbløffende beretninger om “folkets” innvirkning på Churchill personlig (økonomisk støtte til Churchill personlig) og på England, dermed avgjørende for Englands innsats mot Tyskland under andre verdenskrig. Har dessverre ikke referanse her, annet enn mer til hans verker om Churchill, tema jeg har bare hørt i foredragsform. – Men interessant, og altså vedrørende samme tidsperiode, samme tidsperiode som staten Israel oprettes. Alt bare tilfeldigheter? – Det fiffige er jo at bare å peke på slike historiske fakta, det er jo allerede umoralsk, hatefullt, kanskje også en forbrytelse… Iallfall “konspirasjonsteori”… hvis man i tillegg ser på etnisiteten… Read more »

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Det er nesten så man skulle tro dette folkeslaget var velsignet. Helt til de begynte å falle fra og omfavne multikulturen, fra hvilket tidspunkt vi vel kan konstatere at det har gått radig utfor. Kristne mennesker (altså mennesker som søker etter å leve sitt liv med Bibelen som rettesnor), kan trøste seg med at også Jesus skilte mellom mennesker, og at han slett ikke hadde tenkt å frelse dem alle. Ikke engang dem som trodde på ham! I historien om den kanaaneiske kvinnen, overser han henne totalt fram til disiplene ber ham bli ferdig med henne fordi hun er plagsom,… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Lillemor

Vel, det med Jesus og Kristendommen er litt vanskelig – det fins jo hele bibliotek på tema om hvem Jesus og frelsen gjelder. Selv gjør jeg det enkelt: Jødene forkastet Jesus, iallfall historisk sett, og det kom til et brudd som er overtydelig i kristen teologi, helt fra Det nye testamente. Noen har nok vaklet fram og tilbake i synet på jødene, som Paulus i Romerbrevet, men i historiens lys kommer sannheten fram: det er to ulike “folk” som skiller lag, og forholdet mellom dem er gjerne spent og fientlig, og gjensidig således, noe som kommer fram både i Det… Read more »

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Når det gjelder hvem frelsen gjelder for, er det vel greiest å holde seg til Bibelen, tror jeg 🙂 Slik jeg har forstått det, kom det en god del fra Israels folk tilbake etter deres fangenskap i Babylon (man kan tenke seg at det var «lydige» israelitter, og de var hovedsaklig fra Juda og Benjamins stamme, som ble gitt lov), og sammen med dem kom da også deres herrer, og de hadde med seg den babylonske Talmud. Det er vel denne babylonske Talmud Jesus fordømmer når han taler til fariseerne om deres tradisjon, og det er vel også nærliggende å… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Lillemor

Jojo, vi holder oss til Bibelen som kristne. Men iallfall jeg, jeg skiller mellom tro og viten, teologi og historie – selv om de to instanser eller faktorer alltid er sammenvevd. Ikke enkelt dette!

NorgesRøst
NorgesRøst
4 years ago

Dette er bare en ny under-variant av det nye verdensomspennende kirkelige Palestina-evangeliet der palestina-araberne er den korsfestede Messias som lider for all verdens synd og sosial urettferdighet og korsfestes av den jødiske “okkupasjonsmakten”. Det vi ser her er nok bare begynnelsen.

MollyM
MollyM
4 years ago

Det er denne store hob af do-gooders, med deres misforståede “humane” beteende der gør, at jeg er ved at miste modet. Måske ER den islamiske erobring af Europa en realitet? Måske ER det for sent, hvor meget vi end spræller i nettet? Jeg frygter for mine børns og børnebørns fremtid, den bliver grum og grusom – og de ved det ikke engang … vor tids største katastrofe sker lige foran dem, mens den store hob bare tier stille, holder sig udenfor, bliver “Venligboere” – eller lytter til meningsløse gudstjenester, som denne … Hvad skal vi gøre? Jeg ved det ikke… Read more »

latmask
latmask
4 years ago

Vi kallar detta för kardinal-fel. Båten han talar om bör ses som ett erövringsverktyg för Europa.

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago
Reply to  latmask

‘Landgangsfartøj’ træffer bedre end ‘flygtningebåd’ – enig.

– – –

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  latmask

Det var vel ut av den alters-båten gesjeftige muslimer kastet de kristne på havet! Vel, så kan man tro, det ble iallfall rapportert.

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Et passende alter, da. Boat is the new cross.

Knut Berg
Knut Berg
4 years ago

Denne mannen er alldeles forrykt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Knut Berg

For ikke ar nævne hans tilhørere.

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x