9
jul
Seneste opdatering: 9/7-16 kl. 2351
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en hård nyser at komme igennem, men for folk der er helt blanke på Sverige – David Trads, for eksempel – vil den være nyttig. Videoen er helt ny, men nogle af klippene er ikke. Kombinér evt. med ANNA DAHLBERG. Hoten leder oss mot ett maffia-Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Tomasinvernesinvandrare1957Niels HenriksenSkåning Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
invernes
Guest
invernes

comment image …..

invernes
Guest
invernes

Kort sagt det finnes ikke håp for Sverige.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Vilka rättigheter har man i Sverige. Både barn o invandrare ska först veta sina skyldigheter. Att tjejer får gå i bikini i samhället utan att vara en hora. Svenskar är världens mest naiva människor och banne mig korkade.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Det sitter inte i väggarna. För många miljonprogramsområden har HSB köpt och gjort väldigt fina bostadsrättsområden. med fina innergårdar. Titta på Ronna i Södertälje där folk utan jobb skulle kunna hålla områdena fina. Men istället har man fått anställa sopvakter som går och städar i områdena och plockar upp när man använder köksfönstret som sopnedkast. Utan det handlar om kulturella skillnader svensken vill ha fint runt sig. Sen vänsterkärringen klassklyftor. Det är bara att inse att med för stor invandring får man klass skillnader och folk som inte anpassar sig efter svenska värderingar men det förstår inte politiker.

Tomas
Guest

Ofta onödigt klagande på ”miljonprogramsområdena”. Min mamma och hennes syskon växte upp på bondgård i Östra Göinge. De flesta i min släkt, som var ganska stor, ville bo nära marken men en morbror och moster bodde i ”miljonprogramsbostad”. Det var i Bergshamra. De bodde där i minst trettio år och DE ÄLSKADE SIN BOSTAD och Bergshamra Centrum. Arkitekterna och byggarna hade skapa välplanerade, ljusa trevliga och praktiska lägenheter. Härlig utsikt. Bekvämt med hissen till markplan och nära till butikerna. Så småningom kom även tunnelbanan till Bergshamra. Jag besökte dem ibland och upplevde hela området med sina vackra omgivningar positivt. Rent,… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ingen glædelig Eid herfra http://www.b.dk/kommentarer/ingen-glaedelig-eid-herfra Af Søren Hviid Pedersen, cand.scient.pol. og ph.d. 8. juli 2016, 18:00 Ramadanen repræsenterer det lovreligiøse aspekt af den muslimske tradition. Intet er for småt til at blive reguleret af islams forskrifter for at leve et ægte og rigtigt liv. Alt reguleres lige fra mad, klæder og hvordan man skal organisere sine familierelationer til hvordan man skal gebærde sig i det offentlige og politiske rum. Væk er friheden for det enkelte menneske. … Kan vi ikke bare lade dem være, lad dem dog demonstrere deres lovreligion i fuld offentlighed, lad dem dog dyrke deres religion, som… Read more »

Steinadler
Guest

Holdt kun ut et minutts tid etter at den der Lo Kauppi begynte å prate. Stakkars Sverige. Men viktig er det tross alt også å huske at det her kun er snakk om gradsforskjeller. Om Sverige i en helt særlig grad er gjennomsyret av en usedvanlig og riktig kvalmende form for pladderhumanisme, så er land som Norge, og vel for den saks skyld også Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland… i den grad preget av samme virkelighetsvegrende innstilling at sluttresultatet likefullt vil bli en fullstendig ødeleggelse av både økonomi, kultur, nasjon og folkefelleskap. Her gjelder det nok også å innse at den… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Rape capital of Europe kan jag köpa, men rape capital of the world… nonsens. Något dylikt kan man bara påstå om man saknar kännedom om Afrika m fl ställen.

Steinadler
Guest

Merket meg også den uttallelsen. Men tror nok snarere den der ganske så unødvendige overdrivelsen skyldes hans manglende kunnskaper om forholdene i Sverige, som mer omfattende definisjon av voldtekt i det svenske lovverk og en sannsynligvis høyere anmeldelsesprosent enn i adskillige andre land.

Skåning
Guest
Skåning

Man ska ändå ha klart för sig att den svenska överrepresentationen gentemot jämförbara Västländer är förkrossande i alla fall. Men visst stämmer det att svensk lagstiftning och praxis är unik. Inget annat Västland hade t ex kunnat utfärda en internationell arresteringsorder mot Julian Assange. Den historien är ren Kafka.

Tomas
Guest

Hej Skåning!

Jag är inte duktig på historia men jag lever i tron att Skandinavien haft kvinnofrid ända sedan Vikingatiden. Men, var det inte en svensk Kung som förde in kvinnofrid i lagen
redan någon gång på 11 – hundratalet. Kanske du minns och berättar här?

Lite motsägs det av att Norge har världens vackraste kvinnor beroende på att Vikingarna tog endast med de snyggaste hem! Hej och kram till alla Norskor som kanske läser här.

Tomas
Åsså Svensk Skåning.