29
jul
Seneste opdatering: 30/7-16 kl. 1904
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FBI-chefens varning: VĂ„g av islamistisk terror “som vi aldrig tidigare sett” pĂ„ vĂ€g mot VĂ€steuropa. Se ogsĂ„ Torben Bramming: Terror er kun toppen af isbjerget

Regeringen: “Sex Ă€r inte en privatsak”

Dagens socialdemokratiske udspil har trÄde langt tilbage i begyndelsen af det 20 Ärhundrede. NÄr det virker tragikomisk lige nu, er det fordi vitale samfundsfunktioner ikke fungerer, og det er ikke sengelivet, der sigtes til. Roland Huntford tog det under behandling i den profetiske The New Totalitarians (1973): Sex as the Opiate of the People, Give me an orgasm or give me death. Hele bogen kan lÊses pÄ engelsk her, PDF.

Sex i Sverige er blevet den politisk lynafleder, nu hvor folket har brĂžd og skuespil nok. Man marcherer i veritable folkeoptog i de mindste flĂŠkker for halvanden procent homoseksuelle, som endda havde det meget bedre inden islam kom ind i billedet. I 40’erne og 50’erne blev homoseksuelle trods alt ikke lemlĂŠstet eller myrdet.

Hvis der var en antropolog tilstede, ville hen nok ogsĂ„ kunne bekrĂŠfte, at det altid stĂ„r skidt til med potensen i matriarkater. De er af en eller anden grund ikke sĂŠrlig sexede, hvilket sikkert ogsĂ„ er grunden til at overklassefeministerne importerer sĂ„ mange araber-hanner, at mĂŠnd nu er et flertal i befolkningen. Löfven regeringen er ikke bare virkelighedsbefriet, den er uden selvironi. Daily Mail har nu ogsĂ„ historien: Making Swede, Swede love: Sweden launches official investigation into citizens’ bedroom antics over fears people aren’t having enough SEX. Asger Aamund er inde pĂ„ lidt samme emne hos Jalving fra starten. (Indlejret nederst i posten.)

Regeringen vill att folket ska njuta av sex. Ett dÄligt sexliv Àr ett politiskt problem och inte bara en privatsak, enligt folkhÀlsominister Gabriel Wikström pÄ DN Debatt.

“Sex Ă€r inte, och har aldrig varit, en enbart privat angelĂ€genhet. Sex Ă€r ocksĂ„ en frĂ„ga om mĂ€nniskors hĂ€lsa och ur det perspektivet en politisk frĂ„ga. För att skapa en jĂ€mlik hĂ€lsa behöver vi ocksĂ„ en jĂ€mlik sexuell hĂ€lsa”, skriver Gabriel Wikström.

“DĂ€rför kan sexuell problematik i sig leda till sĂ€mre psykisk hĂ€lsa. Trots att psykisk ohĂ€lsa i dag Ă€r ett av vĂ„ra största folkhĂ€lsoproblem Ă€r sex och samlevnad sĂ€llan nĂ„gonting som lyfts nĂ€r vi diskuterar psykisk ohĂ€lsa”, skriver han.

Wikström understryker att det behövs mera kunskap om mĂ€nniskors sexliv för att komma till rĂ€tta med de sexrelaterade problem som kan pĂ„verka folkhĂ€lsan. DĂ€rför behövs det nu en större befolkningsstudie i stĂ€llet för de mindre undersökningar som de senaste 20 Ă„ren Ă€r “genomförda av kvĂ€llstidningar”, enligt ministern.

“Dessa mindre studier pekar dessutom pĂ„ att den genomsnittliga sexuella aktiviteten i Sverige minskat … Om det skulle vara sĂ„ att de samhĂ€lleliga förutsĂ€ttningarna för ett gott sexliv – exempelvis genom stress eller andra ohĂ€lsofaktorer – har försĂ€mrats sĂ„ Ă€r det ocksĂ„ ett politiskt problem”, skriver han. Regeringen: Utred svenskarnas sexliv

 

Asger Aamund: – de kommer fra en kultur hvor kvinder har halv vĂŠrdi af en mand sĂ„ hun har, og det er helt officielt, det gĂŠlder i retssalen og i arvesager.
SĂ„ hun har en vĂŠrdi der er et eller andet sted imellem en muslimsk mand og en kamel. det vil sige at hun er et mindrevĂŠrdigt menneskeligende vĂŠsen, som man nĂŠsten kan gĂžre med hvad man vil, hvis hun er ubeskyttet.

– det er stemplet som en hþjredrejning, men det er det jo ikke, Det er et folkeligt oprþr over at man har en indvandring af folk der ikke vil demokratiet. Folk der vil have en formynderstat i stedet for, og det er klart at de mennesker der har slidt og slébt for at bevare den danske samfundsmodel, der er retsstat og demokrati, og et frit liv for frie mennesker, de vil jo ikke se det blive eroderet og þdelagt i lþbet af en halv generation, og det er derfor der bliver ballade derude.

– det er jo svĂŠrt nĂ„r man har et samfund der bekender sig til et samfund hvor man ikke mĂ„ hĂŠvne sig, man skal have sorgbearbejdning og have empati og tolerance over for selv de vĂŠrste excesser vi nĂŠrmest ser, men det krĂŠver jo at der sĂ„ er nogle folkelige bevĂŠgelser der gĂ„r i en modsat retning, og dem ser vi heldigvis. Og medierne og politikerne har meget travlt med at stemple dem som hĂžjrepopulistiske og reaktionĂŠre, men det er de altsĂ„ ikke, fordi nĂŠr 80% af bĂ„de danske og tyske vĂŠlgere der Ăžnsker at der skal vĂŠre en anden indvandrepolitik, og at man skal standse indvandringen fra lande med arabisk kulturbaggrund, sĂ„ er det jo fordi der er et bredt folkeligt Ăžnske om at man vil bevare demokratiet og retsstaten, og sandelig ogsĂ„ et frit liv for kvinder.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] svenska folkets sexvanor. Per Gudmundson pĂ„ SvD tycker att det Ă€r bra med en kartlĂ€ggning. Men danska Snaphanen genomskĂ„dar avsikten och menar att nĂ€r svenskarna mĂ€ttats med bröd och billigt skĂ„despel i TV […]

jasminum
jasminum
4 years ago

Er denne figuren sexolog? Har han forlatt sitt yrke, og blitt politiker tillike med statsminister Lófven 😉 Ble han lei av sex. Trofast mot sin tidligere yrkes-stand som trenger inspirasjon via dynelþfting i de private hjem?

Hvor mye tas fra pensjonistene, og de syke gamle for Ă„ finansiere dette, denne forskningen?

invernes
invernes
4 years ago

Typisk svensk feminist idiot.
comment image

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago
Reply to  invernes

Two wrongs make a who cares.

queuecumber
queuecumber
4 years ago

Wikström er selv en alfahan, dette er en mÄde at udtrykke sin dominans over de svagere svenske mÊnd som ikke fÄr adgang til sex.

invernes
invernes
4 years ago

Regjeringen i Sverige bestÄr av sinnssyke mental syke galninger, de holder det svenske folk som gissel .

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Ja, og det er ikke overdrevet heller…:)

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

HĂ„per bare at svenskene vĂ„kner opp i tide 😼

ollipolli_2
ollipolli_2
4 years ago
Reply to  invernes

Kan ni inte vara snÀlla och invadera oss. VÄrt försvar Àr obefintligt. VÄra fÄ soldater kan övertalas med dialog.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

200 Ă„rs TornerosesĂžvn tar sin tid Ă„ bli realitetsorientert, men det ser lovende ut…
SD nest stÞrste parti pÄ siste sentiomÄling friatider.se

Clone Wolf
Clone Wolf
4 years ago
Reply to  invernes

HA!

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  invernes

En “forsĂžks-stat”. En slags prototype pĂ„ fremtidens samfunn. Orwellisk.

Hvor tar de det i fra. Rene overgrepet. NĂŠrer de seg pĂ„ sin egen infamitet. Men jeg aner at det er en strategi i forsĂžket pĂ„ Ă„ distansere folk hva de reelle problemene, de er og har vĂŠrt Ă„rsak til. Brainstorming pĂ„ forretningsnivĂ„ – hĂŠ!

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  jasminum

Tiltredes 🙂

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  jasminum

För en hel del Är sedan lÀste jag, minns inte var, att 2 lÀnder blivit utsedda som försökskaniner i hjÀrntvÀtt. Det ena var Kanada och det andra kan ni sÀkert gissa sjÀlva. Tycker det Àr rÀtt intressant att försöka följa lite vad som hÀnder i Kanada. Vi borde ligga rÀtt nÀra varandra tidsmÀssigt. Fast det kan ju vara en slump att dom har sin version av Löfven, Trudeau alltsÄ.

S Pdlr
S Pdlr
4 years ago

Report: Adult Refugees Enrolled In Canadian High School, Harassing Young Girls

http://dailycaller.com/2016/06/28/report-adult-refugees-enrolled-in-canadian-high-school-harassing-young-girls/

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  S Pdlr

Takk, viktig informasjon.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
4 years ago

Steen, jag orkade inte skriva om detta sĂ„ det Ă€r bra att du gör det. Min första spontana tanke Ă€r att detta Ă€r ett uttryck för socialstatens revansch. Socialstaten som den översta grenen pĂ„ ett samhĂ€lle dĂ€r angiveriet Ă€r mer regel Ă€n undantag. Socialstaten som den totalitĂ€ra varianten pĂ„ demokratin. NĂ€r en regering ska granska folkets sexvanor stannar det inte dĂ€r. I förlĂ€ngningen ligger just det angiveri som hetsar mot mĂ€nniskor rĂ„kar vara helt vanliga heterosexuella. I den vĂ„ldsamma sexualiseringen i HBTQ-samhĂ€llet finns det en spegelbild de avser att utrota: mannen och kvinnan som bildar familj och skaffar barn. I… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

SÄ rÀtt du har. Och börjar man tÀnka att döden blir en frihet. Det Àr fel att tÀnka sÄ till och med men samhÀllet fördummas mer o mer. SmÄbarn pÄ 2-3 Är gamla ska springa bland lÀderbögar för dom Àr snÀlla och den vita svensken Àr ond. Man har gjort politik av precis allting i samhÀllet. Man ska kÀnna skuld hela tiden. SÄ döden Àr en frihet.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Familj, sex. Och barn. Det Ă€r för invandrarna i Sverige dom som lever pĂ„ bidrag. Testen Ă€r statliga slavar det kan man sĂ€ga eftersom skatterna Ă€r sĂ„ enorma och staten mĂ„ste fĂ„ in enorma mĂ€ngder med pengar för att försörja invandrarna och bygga upp polis o skola o sjukvĂ„rd. NĂ„gon familjepolitik Ă€r det lĂ€nge sedan Sverige hade. Hade precis en diskussion med en tjej pĂ„ en annan sajt. Hon skrev att det verkar som kvinnor bara ska arbeta. Kvinnan Ă€r det finaste som finns pĂ„ denna jord hon för mĂ€nskligheten vidare. Sen göra sexlivet till en politisk frĂ„ga det Ă€r… Read more »

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Takk, bedre kan det knapt formuleres. Dette utspillet fra sveriges helseminister er sykt, helt sykt.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  jasminum

tack.