5
aug
Seneste opdatering: 5/8-16 kl. 1653
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ifølge skolekammerater er han en hengiven muslim og helt rask

I betragtning af hvor uhyre sjældent selv alvorligt sindslidende er farlige for deres omgivelser, må man sige at procenandelen af muslimer, som er, er mærkeligt høj. Somalieren i London med det norske pas, Zakaria Bulhan, var endnu en af dem, men ifølge en skolekammerat var han “en hengiven muslim, der har udtryk støtte for Al Qaeda,” så måske var han ikke særlig syg. En anden skolekammerat siger, “at dette er første gang jeg hører, at han skulle have psykiske problemer.”

Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. avatars-000200584112-2g2o8m-t500x500De var angiveligt alle sindslidende. Det må jo betyde, at alle de palæstinensere, der i nogle år har stukket tilfældige israelere ned i hvad jeg fejlagtigt troede var “kniv-jihad,” hører hjemme på psykiatrisk afdeling. London onsdag nat ligner unægtelig palæstinensisk terrortaktik.

Som man kan se neden under stregen, tror almenheden ikke længere på det. Billedet var en af de almindelige reaktioner på terroren i London i går morges. Tillidskløften er nu betydelig. Det er vel nærmest kun Breivik, der ikke får lov at være sindssyg i fred. PICTURE EXCLUSIVE: Russell Square ‘knifeman’, 19, was ‘quiet, shy pupil who was bullied at his London school’ as victim is named as Florida professor’s wife who was due to fly home TODAY

Co-vtsBUAAAOrq2

13934949_10154523438506454_3963293162408832922_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
LennKan du huske ham her: “Nordmanden”, der var “mentalt ustabil” …? | Hodjanernes BlogSkåningT. SnorrasonNiels Henriksen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lenn
Guest
Lenn

Genialt billede og tekst, som ham Yanki har sat på! Hvis Churchill et al havde ageret lige så hjernedødt som EU-klovnene gør i dag, så ville Hitler have regeret Europa i årtier fremadrettet. Hvorfor tillader tyskerne, at Merkel fortsat sidder på magten?? Det er ubegribeligt for mig, at det her kan forekomme, og hun bør straffes vildt hårdt for dette overgreb på Europa. Det er Merkels skyld – helt og aldeles – at flere hundrede uskyldige europæere er døde siden sidste sommer. Hun importerer vores mordere, og husk på, at Lard-Arse har købt en bungalow i Sydamerika. Ganske ligesom sine… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Den där BBC-bilden var ju faktiskt skitbra. 😀

jonny_99
Guest
jonny_99

“Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. De var angiveligt alle sindslidende.” Ja, det stämmer generellt sett alltid. Ein Gerichtsprozess findet aller Voraussicht nach nicht statt. Staatsanwalt und Haftrichter bestellten unterschiedliche Gutachter, die zu unterschiedlichen Ergebnissen kamen. Dadurch wurde das Urteil eines Obergutachters nötig, der den Täter als nicht zurechnungsfähig einstufte. Laut der Wochenzeitung Falter zeigen sich allerdings auch besorgniserregende Lücken bei den Ermittlungen der Polizei. Eine vollständige Hausdurchsuchung gab es erst neun Tage nach der Amokfahrt, Handy-SIM-Karten und Kontoeingänge wurden nur mangelhaft überprüft. Die Aufzeichnungen… Read more »

invernes
Guest
invernes

Islam eller sindslidelse? islam er en sindslidelse.

jasminum
Guest
jasminum

Med andre ord; Islam er en diagnose (?): Vanvittig er ideologien i alle fall.

Helt off topic:
http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/august/03/milosevic-exonerated-as-the-nato-war-machine-moves-on/

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvornår mon vi får indført den officielle diagnose kronisk islamitis med
ekstrem trang til selvovervurdering, behov for konstant selvhævdelse,
totalt fraværd af social empati og en dominerende aggressiv adfærd med
hang til spontan voldsudøvelse ved den allermindste anledning?

Lenn
Guest
Lenn

Jeg tror nu, at det hedder akut islamitis, og kan man finde en vaccine, så bliver man milliardær 🙂

River
Guest
River

Generel modsigelse: Hvor mange muslimer kender du personligt? For det er noget sludder du skriver, og du kan ihvertfald ikke tillade dig at generalisere.
Svaret på dette er selvfølgelig jvf ovenstående at mennesker der tilslutter sig og støtter sig opfordringer til at bedrage, underlægge, udnytte, udrydde mv., andre helt generelt kan betegnes som onde. Kulturen er syg efter enhver sund standard mennesker der vælger at følge dette kan med rette betegnes som kulturelt psykopater.

River
Guest
River

Samtlige muslimer er kulturelt psykopater. Det må de være når de kan tilslutte sig en ideologi der indeholder en lære om at alle andre pr definition er urene og uden værdi. Hvis de er uvidende om hvad deres helligtekster indeholder er de alligevel uden undskyldning da de bare kan se på frugterne af indlæringen af denne syge tekst.