10
aug
Seneste opdatering: 11/8-16 kl. 1836
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antallet muslimer i Enland fordobles hvert 10. Ă„r, sĂ„ vi skal ikke mange generationer ud i fremtiden fĂžr den ĂŠrlige muslims spĂ„dom er virkelighed. I magttransitionsperiode vil vi se en perlerĂŠkke af denne slags: Islamisk Forbund krĂŠver polygami i Italien. Det er denne generations – 68 ernes – gave til deres efterkommere i  formentlig al fremtid.

Botho Strauß: Den sidste tysker

Essayet blev skrevet i 2015 pÄ opfordring der Der Spiegel, om at beskÊftige sig med emnet en sidste gang. Jeg har plukket nogle passager i teksten:

Jeg vil hellere leve i et uddÞende folk end i et mere vitalt, der pÄ baggrund af primÊrt Þkonomisk-demografiske overvejelser blandes op med fremmede folkeslag og forynges.

Den sidste tysker lÊser mÄske Conrad Ferdinand Meyer eller Trolddomsbjerget for tredje gang i sit liv. Han er afhÊngig af tysk digtersprog. »Digtningen har til opgave i enkelte fuldendte anvendelser at vise en nations sprog« (Paul Valéry)

Vi frarÞves suverÊniteten til at vÊre imod. Imod de stadigt mere magtsyge politisk-moralske konformiteter. De parlamentariske partier synes i dag udelukkende at bekende kulÞr, nÄr det kommer til spÞrgsmÄlet om bÞsseÊgteskaber. Det er, som udstedte man med hver libertÊr tilkendegivelse, med hver anvisning om politisk korrekthed, opfÞrselsordrer, som de fleste indvandrere kun kan efterkomme, hvis de tager afsked med deres tro og med deres morallove, og altsÄ sÄ mÄ acceptere at blive gjort endnu mere rodlÞse. Overbetoningen af frihed, af tilladelse og given lov til indeholder den uudtalte trussel, at den velkomne har at forholde sig sekulariseret eller i modsat fald har dÄrlige chancer for at blive en integreret borger i dette land.

Ikke kun fra de hellige krigeres synspunkt ser det omvendt ud til, at de vantro til stadighed forbereder alt til deres egen domsfÊldelse. De giver afkald pÄ ethvert forsvar. Som om en hemmelig lÊngsel drev dem mod snart at se hele det gamle nÞgternhedens, emancipationens og oplysningens regime styrte.

Men kan der ske tyskerne noget bedre, end at de bliver et kraftigt mindretal i deres eget land? Ofte bringer fĂžrst et intolerant fremmedherredĂžmme et folk til selvbesindelse. FĂžrst da bliver der virkelig brug for identitet.

Men hvordan vil man undvige krigen, hvis den bliver os budt? NÄr alt kommer til alt hÞrer ikke kun frihed, men ogsÄ frihedskamp til vores hÞjt besungne vÊrdier. I fÞrste omgang dog, melder pacifisterne sig pÄ banen og erklÊrer: »Tyskland skrumper dag for dag. Det, synes jeg, er storartet«.

Det laveste ved denne skurke-ytring er den politiserede smertelÞshed, med hvilken man gÄr ind for selvopgivelsen og ophÊver den til program. Takket vÊre indvandringen af de rodlÞse vil det endelig vÊre slut med nationen, inklusive nationallitteraturen. Den, der elsker nationallitteraturen og ikke kan leve uden den, vil fÞlgelig alene rette sit hÄb mod et genopstÄende, regenereret »Hemmeligt Tyskland«.

De hĂžjreradikales had retter sig vel kun pĂ„ overfladen mod flygtninge – det er fĂžrst og fremmest en ukontrolleret reaktion pĂ„ den vakuumfĂžlelse, som det politiske establishment, som man siger i dag, byder befolkningen. Ansvarshavende, der ikke ser undergangen komme. Som undviger i vildledende beroligelser. Som viser svaghed.

DEN SIDSTE TYSKER, BOTHO STRAUSS. Vi frarþves suveréniteten til at vére imod. En kommentar af Botho Strauß.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
4 years ago

Det rÀcker nu! Vi vill inte bli islamiserade! Och vi vill inte heller bekosta denna invasion frÄn Afrika och Mellanöstern.

pica_pica
pica_pica
4 years ago

Intervjuaren och muslimen visar glasklart skillnaden mellan ett samhÀlle baserat pÄ kristendom och islam. En prydlig (arbetande) vit engelsman och en huvförsedd muslim med limtrasa i nÀven.

Morten - - -
Morten - - -
4 years ago

Igen-igen: Hvis antallet af muslimer fordobles, sÄ mangedobles antallet af muslimer i fertil alder.
I Þvrigt er der en enorm mÊngde udlÊndinge i Danmark fra det indiske og subsaharanske omrÄde. Flere end nogensinde taler ikke dansk. Hvorfor? Med hvilket opholdsgrundlag? Vil ingen besvare det spÞrgsmÄl? Vil ingen stille det?

– – –

invernes
invernes
4 years ago

Tyskland vi reise seg verre er det med Sverige, Sverige vil gÄ under fÞrst i Europa.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

Det skal jag svara deg pĂ„ Etter valet i 2018…fordi om SD vinner valet/stort vil det inte skje, men mĂžjligens bli borgerkrig..knappast det ogsĂ„.
Svensken er sĂ„ nĂžyd med alle bilbrenner, voldtekter rĂ„n av eldre mm…som begĂ„es av Ăžkoflykt.
Tyskland har val i 2017…sĂ„ spennende…om Merkel fĂ„r fortsette…hoppas inte.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg hĂ„per svensker stemmer SD for landets skyld 🙂 men militĂŠret burde allerede nĂ„ fjernet den syke regjeringen fra makten.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

..”Nyeste innlegg her..les…og gled deg.
humre…militĂŠret, hvilket dĂ„

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  sussebassa

Hvor fant du innlegget ? 😼

Polka Charlie
Polka Charlie
4 years ago
Reply to  invernes

I Sverige er militĂŠret de facto nedlagt og det er usikkert om militĂŠret fĂžler stĂŠrkere loyalitet til Sverige og svenskerne, end det for systemet. Det er iĂžvrigt et smart strategisk trĂŠk for et land, der ledes af politikere med onde hensigter, at smadre de sikkerhedssystemer der skal beskytte folket og landet mod overgreb – det vĂŠre sig f.eks. militĂŠret, borgernes adgang til vĂ„ben, retten til selvforsvar mv. – om end historien har eksempler pĂ„, at dette har givet bagslag.

invernes
invernes
4 years ago

Luton Muslim says Britain will be an Islamic State! pÄ tide Engelsk menn vÄkner opp ! England trenger en ny

Winston Churchill , en sterk leder som kan sende dette djevelpakket av muslimer tilbake til Ăžrkenen der svina hĂžrer hjemme.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  invernes

TÀnk att man inte lyssnade till Enoch Powell som varnade för dethÀr för lÀnge sedan. Europa hÄller nu pÄ att destabiliseras och kanske faller ihop som ett korthus. Hur dum fÄr man vara?

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Snowflinga

HÄller helt med att Powell hade varit ett mycket bÀttre val som landsfader. DÄ hade dom sluppit floderna av blod som komma skall.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

De europeiska politikerna lÄter miljontals unga starka mÀn komma frÄn mellanöstern och nordafrika till Europa sedan de har hjÀlpt till att destabilisera deras hemlÀnder. Varför vill de ocksÄ utplÄna de europeiska lÀnderna och deras kultur?
https://www.youtube.com/watch?v=vjUWtmYMzr8

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Och dessutom skickar mÄnga europeiska lÀnder dit sina egna soldater för att kÀmpa i dessa lÀnder. Man tar sig förpannan.