15
aug
Seneste opdatering: 15/8-16 kl. 2016
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1050347P1050304

© Snaphanen. Klik f. helskærm

P1050284P1050245 P1050274 P1050311 P1050324P1050333


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TaSedenDitDuKommer!Lazzedanevillain Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
TaSedenDitDuKommer!
Guest
TaSedenDitDuKommer!

Snart kommer Danmark bli som Sverige! I Sverige varnade man länge för att det skulle bli problem med invandring, men ingen ville lyssna och kallade alla rasister som ville annat! De blir bara fler och fler som kaniner!

Lazze
Guest
Lazze

Flotte billeder. Jeg skulle selv have taget et foto i dag. En nybagt mor gik med sin nyfødte i barnevogn. Hun kiggede sit barn i øjnene, da de gik. Hun stak pludselig sit hoved ned i barnevognen og lod sin stemme til babyen sige: “ah-pludre-pludre-pludre”. Babyen grinede og lo op i morens ansigt og øjnenes pupiller. Øjenkontakten mellem baby og mor blev bare ved og ved, de nød hinanden. På den anden side af vejen gik en helt normal mor med sin baby, barnevogn og den nyeste smartphone. De to ænsede ikke hinanden, moderen stirrede på sin Samsung 7S Edge… Read more »

danevillain
Guest
danevillain

Smukke billeder. Men samtidig kan jeg ikke lade være med at tænke på, at de fleste af personerne i de fotos stemmer på SF, Enhedslisten og Alt-er-naivt.