16
aug
Seneste opdatering: 16/8-16 kl. 1651
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talen er fra igÄr, og endnu engang er jeg imponeret og opmuntret. Islam fÄr en sÊrlig, ukÊrlig behandling i denne tale. Clinton bÞr ikke have en chance. Hun vil blive Amerikas Merkel, bare mere pengegrisk, uligevÊgtig og korrupt.

I dag skal man lĂŠgge mĂŠrke til Asger Aamund: Islam er i krig med os – det er pĂ„ tide at se virkeligheden i Ăžjnene, StĂžvring: Vesten og ”demokratiets krise” og Internetkriger: »Jeg ved godt, at venligboerne tror, deres handlinger er gode. Det troede tyskerpigerne ogsĂ„,« som jeg pĂ„ grund af gĂŠster ikke har tid til at gĂžre med ud af.

Kaos i multiskĂŠnderisamfundet

Tyrkere og kurdere banker hinanden pÄ Stephansplatz i Wien


“Wie im Krieg”, “Allahu Akbar”-Rufe: Massenpanik in Wien

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
4 years ago

Hade jag varit religiös skulle jag be för Trump, men nu hoppas jag bara att han blir USA’s nĂ€sta president.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Trump leder mot Hillary med 6 -10%. Demokraterna har fejkat sina resultat genom att frĂ„ga 600 sĂ€kra demokrater och 400 troliga republikaner eller oavhĂ€ngiga. SĂ„ har de fabricerat den 10% ledningen för crooked sick and evil Killary. Rekommenderar Dig “Infowars.com Aug. 2016”. Vinner Trump har ett tredje vĂ€rldskrig förhindrats. Det otroliga hĂ€nder, att en man, som emot sig har :Etablissemanget, Soros, NWO-folket i Banker, Media (TV-bolag,Press och Radio), Akademia dvs alla tongivande viktiga universitet, Hela den sionistiska vĂ€nsterviktade kultureliten och Hollywood, den judiska lobbyn som AIPAC, BÂŽnai BÂŽrith, mfl intresseorganisationer, har över 50% av amerikanarna pĂ„ sin sida!! Den mannen… Read more »

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Tack för tipset, har redan lyssnat och tittat bÄde pÄ Infowars.com augusti 16 och mÄnga andra skrÀmmande bidrag. Denna Clinton Àr vÀrre Àn man kunde fantisera ihop.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Gabrovitcs

P.S. PÄ Kopp-Verlag finns det en skrÀmmande artikel om Hillary, ifall du Àr intresserad.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  snaphanen

Man mĂ„ste alltid vara kritisk, det finns mycket pĂ„ Kopp som Ă€r bra – och just det som skrivs om Hillary bekrĂ€ftas pĂ„ mĂ„nga andra platser ocksĂ„. Kopp har medvetet valt att ge alla som sĂ„ önskar en röst, oavsett vad Ă€garen sjĂ€lv tycker. Det Ă€r modigt och lovvĂ€rt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Har I set, at George Soros Open Society Foundation er blevet hacket og dens massemigrations-lobbyisme-strategi Ă„benbaret.

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-16/soros-hack-reveals-plot-behind-europes-refugee-crisis-media-funding-and-manipulation

spirild
spirild
4 years ago

Hvorfor brukte mediene i den vestlige verden sĂ„ mye tid pĂ„ Ă„ “INFORMERE” Folket om det som ble kalt “Panamapapers?” NĂ„ forventer vi oppfĂžlgeren: SOROSLEAKS! PS I Europa, inkludert Norge, har vi subsidierte medier. Hvorfor sĂ„ stille i mediene om forbryteren Soros? Hvor fant Soros inspirasjon til navnevalg “Open Society”? Kan det vĂŠre Popper og skriftet: Open-Society-Its-Enemies “Popper was born in 1902 to a Viennese family of Jewish origin. He taught in Austria until 1937, when he emigrated to New Zealand in anticipation of the Nazi annexation of Austria the following year, and he settled in England in 1949. Before… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Det har de ogsÄ lÊnge gjort i Mannheim, men det griber vist om sig i antal indblandede pr gang.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Det kĂ€nns bra nĂ€r politiker talar klarsprĂ„k. Hoppas att Trump fĂ„r möjlighet att omsĂ€tta sina vallöften i praktiken som president. Jag som alla Ă€r fĂ€rgad av mina Ă„sikter men tyckte faktiskt att han höll ett mycket bra och förtroendegivande tal. Nutidens största hot Ă€r den militanta islamismen och den MÅSTE stoppas Trump kan vara en garant för att det genomförs. Som vanligt kommer hans tal att förvanskas av den svenska PK-styrda pressen i Sverige. DĂ€rför vill jag förmedla dagens artikel frĂ„n Ulsans som belyser det svenska pressklimatet som hela tiden anspelar pĂ„ att motstĂ„ndarna hatar. Deras problem Ă€r att de… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Jag skratter….
SĂ„ mye Hat som sendes pĂ„ PK tv i Sverige om Trump blir veldig “synlig”..til den grensen at man bare mĂ„ste skratta.
Hoppas Trump blir vinnaneren, dĂ„ fĂ„r dom sjansen med enda mera hatsendingar…
Skulle blitt sÄ roligt ogsÄ..deras propaganda funker inte lengre.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Den militanta islamismen Ă€r ett verktyg i handen pĂ„ NWO. Den Ă€r förvisso den akuta faran för den vĂ€sterlĂ€ndska civilisationen och mĂ„ste omedelbart bekĂ€mpas, men för att det skall kunna ske mĂ„ste Merkel/Gabriel och Junckerkommissionen störtas. De nu kommande delstatsvalen i Mecklenburg-Vorpommern och i Berlin samt Bundestagsvalet 2017 kommer nog att Ă„stadkomma det. Det Ă€r bara Tyskland, som ger den nuvarande EU-kommissionen verklig makt. Österrikes unge orĂ€dde utrikesminister Sebastian Kurz för en öppen antiMerkelkurs och BundesprĂ€sidentvalet den 2 Augusti kommer denna gĂ„ng utan valfusk att vinnas av FPÖ:s Norbert Hofer. Massinvandringen av unga muslimska mĂ€n och dĂ€rav förorsakade sexbrott och… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
4 years ago

Tak for linkene. Asger Aamund har sine egne skyklapper at slaas med: det er et ubestrideligt faktum, at islam er i krig med os. Ikke islam som tro, men islam som samfundsmodel er i Ă„ben krig mod den demokratiske retsstat. Jo, islam som tro er i hoej grad i krig med saavel demokrati som retsstat. Det er faktisk en trosartikel i muhammedanismen at man er i krig med demokrati. Aamunds besvaergelse er en permutation af devisen om at man skam ikke har det aller-allermindste imod muslimer, naeh-nej, det er udelukkende islamister der er til fare for freden og fordrageligheden. Og… Read more »

River
River
4 years ago
Reply to  FelixKrull

Meget enig. Vi er i krig, eller bÞr vÊre det, mod muslimer. Sandheden er at muslimer er tilhÊngere af islam. Hvis en betegnes som muslim og ikke hader os, foragter os, Þnsker os dÞd eller som slave, sÄ er det fordi han ikke er muslim. SÄdan en person ved ikke hvad hans pÄstÄede tilhÞrsforhold indebÊre. Lidt som en angiveligt kristen der forbavses over at han burde fÞlge Kristus.

torstein
torstein
4 years ago

Islam er i krig med oss; en skjult usynlig krig fra dag til dag vi neppe ser, og det hele avdramatiseres og avfeies av EU PK elite som mangel pÄ det magiske ord Sesam sesam, lukk deg opp, der alt avhenger av vÄr evne til integrering av de islamske, innvaderende horder som uavlatelig ikke Þnsker integrering.
Ja, du leste riktig, det blir krig nÄr vi forstÄr at denne integrering betyr UNDERKASTELSE av vÄre frie europeiske demokratier under islam.

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  torstein

Men Merkel vet godt at muslimer gode syndebukker skal bli. NĂ„r renta gĂ„r opp, nĂ„r levestandarden synker, nĂ„r misnĂžyen rĂ„der – da kommer islam som bestilt. Slik var nok tanken… en type lynavledning. SĂ„ kan eliten, disse rĂžverne av noen politikere lene seg godt tilbake. “Det gĂ„r etter planen, og vi gĂ„r fri”.

DrittstĂžvlene!