17
aug
Seneste opdatering: 18/8-16 kl. 1932
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dansk Samlings Møde på Hvidsten Kro 14 august 2016. Hasselbalchs glasklare analyse burde læses højt fra Folketingets talerstol. Hasselblach er professor dr. jur. Hvis man har problemer med rumklangen, så hjælper høretelefoner. Her hvis man hellere vil læse den: Med hvilken ret?Ole Hasselbalch, Hvidsten Kro 14. august 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MargretheSvendsamuelafugglas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg kan ikke nævne navne, men har haft den store ære, at hjælpe en af vores største modstandsmænd fra 2WW. Det pinte mig, at se en gammel mand, plaget af bevidstheden om, at katastrofen var ved at genindfinde sig. Det eneste jeg kun lindre med var en forsikring om, at vi stadig er nogle, der ikke vil lade det ske uden modstand…

Svend
Guest
Svend

Som medlem af DS vil jeg gerne have lov til at sige: DS kommer ingen vegne, hvis de ikke lærer at sætte et par mikrofoner rigtigt op, så folk kan høre, hvad der bliver sagt! Hvad nytter det at budskabet er helt rigtigt, hvis ikke folk får det?

I det hele taget skal DS til at følge op på “markedsføringsstrategien”, hvis de ikke bare skal være en højreorienteret forening – til det hele er for sent.

samuelafugglas
Guest
samuelafugglas

När tänker de korrupta politikerna på Christiansborg fråga folket om dansken vill bli integrerad muhammedan i Danmark ?