4
sep
Seneste opdatering: 5/9-16 kl. 1130
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en lille delstat, og det er det gamle DDR. Endnu vil man næppe se noget lignende i de vestlige Nordrhein-Westfalen eller i Baden-Württemberg, men jeg tør ikke spå om hastigheden. Det er gået meget hurtigt for AfD. I år er det præcis ti år siden, jeg første gang bemærkede en ny ånd end den jeg kendte fra mange tidligere Tysklandsbesøg: Flagene, her og her.

‘Die Ossies’ der har været under kommunismens åg, har finere antenner og mere kampånd. “Højeradikale” kalder venstrevredne journalister AfD, også i Danmark. “Anti-hijra invader “migrant” movement” kalder Andrew Bostom mere præcist partiet, med begreber der endnu ikke er feset ind på journalistuddannelserne- eller universiteterne eller hvad de hedder lige for tiden.

The figures may change when the final count is in but the result is seen as a clear disaster for Mrs Merkel.The result will further plunge her prospects of serving a fourth term in office in doubt when Germany stages its general election in the autumn of 2017.

Mecklenburg-Western Pormerania is Germany’s poorest state and elections are usually decided on economic issues. But this one was fought solely on the refugee question. After the AfD win the party leader Frauke Petry said: ‘We have made history here today.’ Merkel is smashed in her home state polls by the far-Right a year after she let hundreds of thousands of migrants into Germany, –  Erdbeben in Meck-Pomm: AfD stärker als CDU! – Dear Angela

EU: Europe ‘close to limit’ on refugee numbers

Skriften på væggen er: Først napper vi Merkel og nøglelandet Tyskland. Så fortæller også Vesteuropa Bryssel, at de er papirtigre og kan rende og hønse med deres koloniseringsplaner. Der er et kapløb igang, hvem ødelægger hvem først? “Flygtningekrisen” er kun et fordelingsproblem, ifølge Donald Tusk og Juncker.

Men EU er en farlig modpart. I juni foreslog kommissionen ved Frans Zimmerman 10.000 Euro for “nybosætter” i Europa, i det EU åbenbart tror, at antallet “flygtninge” er endeligt, og at de derfor kun er et fordelingsproblem. Pressemeddelelse: Enhancing legal channels: Commission proposes to create common EU Resettlement Framework.

EU har skabt “flygtningekrisen”, og de fortsætter med at opmuntre den. Samtidigt er et krigsskib afsejlet til Middelhavet “for at forhindre tusindvis af migranter i at komme ind i Europa.” I det mindste taler EU med flere tunger nu. Efter hele tre år, hvor EU kunne have samlet deres tanker, drejer de stadig forvirret rundt om sig selv.

Europe is “close to limit” on accepting refugees, EU President Donald Tusk said Sunday, as he urged the international community to do more to step up resettlement of those seeking refuge.

A growing number of refugees have fled to Europe to escape instability in Syria, Iraq, Eritrea and Somalia, among other nations.

“The practical capabilities of Europe to host new waves of refugees, not to mention irregular economic migrants, are close to the limits,” Tusk said Sunday before the start of the two-day G20 summit in China.Europe ‘close to limit’ on refugee numbers, EU president says

Jeg har fået den fra Polen, men jeg kan ikke sige, om den er polsk

Attachment-1


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
papers__pleaseRune HansenPeter ZichauNiels HenriksenBrandmand for Bidermeyer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
papers__please
Guest
papers__please

Jeg håber at AfDs success-valg kan være med til at give indvandrermodstanden en ordentlig spand kul i Tyskland og at deres forræder af en kansler bliver stillet for rigsretten for sine forbrydelser mod folket.

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Jeg ved ikke, om den er polsk, men den fås også på ungarsk:

http://www.biblen.info/Galleri/Full/europa-og-islam.jpg

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Billedet er det samme over alt i Europa. Hvad jeg bare ikke forstår er, hvorfor der altid er så forbandet mange socialdemokrater og konservative. Venstrefløjen er trods alt født dum, så de kan aldrig forventes at flytte sig. Men “traditionalisterne” må jo så være endnu dummere – eller hva’..? Eller aner de bare ikke hvad fanden der sker omkring dem..?

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Løgn-DR har en “ekspert” i studiet, som kalder det “grotesk” at 1/5 valgte AfD givet at der kun ankom 23.000 indvandrer til Mecklenburg-Forpommern sidste år! Herre Gud, red os fra tosserne, amen!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Han hedder nu Timmerman, men burde nok hedde Zimmerman – zere iz olvays ruym fyr vone møre 😉

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Fint, at CDU er opført blandt venstrepartierne. Så kan spidsborgerne, hvis livsindhold er at være pæn med de pæne og anstændig med de anstændige, lære, at de er havnet på venstrefløjen – hvis de har bare en rest af etik i livet!

sussebassa
Guest
sussebassa

“Hva sa jeg”…:)
Har i flere år sagt at kommikjerringas dager er talte…fordi det er en grense for hva folket klarer å akseptere uten å reise seg…
Sverige neste.
Det går rett veg for Europas folk…nasjonalistene overtar…og Ut med alle muslimer.

invernes
Guest
invernes

Vi har en grunn til å feire i helgen. 🙂

sussebassa
Guest
sussebassa

…Med kreftor og champangn..i herlig sensommervær hos oss.

invernes
Guest
invernes

Herlig 🙂

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Ja ja ja, pas nu på med at feste for tidligt.
Vi er oppe mod stærke kræfter. Dem vi troede, var vore venner, har rettet samfundets våben imod os.

invernes
Guest
invernes

Sant det 🙂

sussebassa
Guest
sussebassa

..Det vet vi vel…men vi er etter hvert mange Vi også…og flere blir vi..i hele Europa.

invernes
Guest
invernes

Hipp hurra 😮 Merkel bør tiltales for landssvik.

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Et billede sige ofte mere end 1000 ord!!