9
sep
Seneste opdatering: 9/9-16 kl. 0932
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Migrant Crisis Could Spark European War, Slovenian PM Suggests forlød det i går. Lad være, Søren Pind kan ikke lide det. Hvis det er sandt, at Frankrig og hæren vil erobre “republikkens tabte områder” tilbage, skal man søge på Opération Ronce. Der er hits her og her. Man vil også finde kilder, der benægter planernes eksistens.

Arg Blatte: Vem tjänar på invandringen?

Overlegen, sarkastisk analyse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
invandrare1957
Guest
invandrare1957

Öh öh öh öh öh öh öh ög öh öh Anders Borg. Öppna era hjärtan öh öh öh öh.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Det kan i oevrigt paa det kraftigste anbefales at google ‘liquid democracy’ som Arg Blatte naevner i sin video. Det er i sin essens en blanding af direkte og representativt demokrati, hvor man kan deponere sin stemmeret hos hvem man lyster, men til hver en tid tage sin stemmeret tilbage, hvis der skulle komme et punkt paa folketingets dagsorden hvor man er uenig med sin representant. Recepten er som foelger (Warning! Incoming cut-n-paste!) 1) Etabler en hjemmeside, hvor samtlige af Folketingets dagsordenspunkter sættes til afstemning blandt brugerne. 2) Etabler et parti – det kunne f.eks. hedde Mikrodemokratisk Platform – hvis… Read more »

FelixKrull
Guest
FelixKrull

At det franske militaer forberede sig paa borgerkrig finder jeg ikke saerligt opsigtsvaekkende. Alle sikkerhedsstyrker laver kontingensplanlaegning, det er det, de faar deres loen for; det skulle saamaend ikke undre mig om forsvarskommandoen havde kontingensplaner for en invasion af Sverige.

De to kilder henviser imidlertid begge tilbage til Zemmour, saa indtil videre maa paastanden staa for hans regning. Og saa er det Operation Ronces, med ‘s’, hvis man vil google Operation Brombaerkrat.

Tafsa inte på Sverige!
Guest
Tafsa inte på Sverige!

Alla muslimer är radikala muslimer och alla radikala muslimer är muslimer!!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

spirild
Guest
spirild

Ikke allle muslimer er terrorister, men ALLE er de potensielle terrorister…? (IKKE sitat fra E Zemmour) MEN han sier i en ordveksling med Nicolas Domnach på RTL: En réaction à la publication en début de semaine du recueil de chroniques d’Éric Zemmour, Nicolas Domenach a décrit le polémiste comme un « prophète de malheur qui prédit la perte de notre identité ». Identité n’est pas le bon mot selon lui qui préfère parler de projet. « Et si demain le pays devient autre chose ? Une République islamique par exemple ? », s’interroge Éric Zemmour qui répond lui-même : «… Read more »

Dogen
Guest
Dogen

Det er en heldigvis en pågående endring i holdningen til islam. Det er utrolig seig materie, og denne skuta kommer til å bruke laaang tid på å snu. De av oss som kommer sakte etter, er de ivrigste på å dele islam inn i forskjellige grader. Som at for eksempel islam og islamisme ikke skulle være det samme. At en terrorist er islamist, mens en såkalt moderat er muslim. Som Éric Zemmour påpeker, det er ingen forskjell. Islam er islam.
Takk for at det finnes folk som ham og nettsteder som publiserer denne siden av saken.

sussebassa
Guest
sussebassa

Presis…Islam er islam..finnes ingen light utgave.

papers__please
Guest
papers__please

Er det ikke også på tide at myndighederne begynder at anbefale danskerne at forberede sig (aka preppe) på en national katastofe i form af muslimsk terrorangreb eller cyberangreb på infrastrukturen?

Alle bør sikre sig et lager i hjemmet af et minimum af mad, vand og andre livsfornødenheder så de kan klare mindst 14 dage uden fungerende infrastruktur (strøm, vand, varme og transport af fødevarer og brændstof).

Dogen
Guest
Dogen

Nei, de kommer nok ikke til å gjøre det. Det vil være å innrømme sine egne feilsteg. Og de vil heller ikke skape panikk blandt den lydige delen av befolkningen.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Det er vist at give muhammedanerne mere kredit end de fortjener.