15
sep
Seneste opdatering: 15/9-16 kl. 2052
58 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi må bringe hjælpen der, ikke hente problemerne hertil

Ved åbningen af det ungarnske parlament den 12 september. Orban ved den bulgarske grænse idag: Europas fremtid afgøres ikke i Bryssel, den afgøres her.

Terroristen Omar El-Husseins grav angrebet med griseblod

Det er et tidens tegn, som enhver politiker burde gøre sig meget umage med at tyde, hvis det ikke allerede er for sent, at dette er nutidens happening. Der er nogle derude, som har fået nok, og det er svært at fortænke dem i. Politifolk der ‘nu efterforsker dette’, ville sige det samme, hvis de turde for deres politiske ledelse.

Se Grisehoved ved Omar El-Husseins grav: “Allah tilgav dig ikke aldrig. Det gør Danmark heller ikke…”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Lazze
Guest
Lazze

Vores forfædre var indsigtsfulde, de var intelligente og bevidste om de konflikter som aldrig vil forsvinde og som følgeligt stadig er her i dag, og som ikke engang verdenskrige kan udrydde. Giuseppe Verdi beskrev vanviddet aldeles tidløst med sine noder, og efterlod på smukkeste vis et aftryk af en historie som aldrig vil forgå, og kun vil blive forstået af de få. https://www.youtube.com/watch?v=UCGbNVbJr-Q

jasminum
Guest
jasminum

Å denne fedrelandskjærligheten fra unge mennesker idag, vll de styrende sosiopater i Brussel, (en CIA opprettet bastion på vegne av War …. nok sagt), sette inn en EU-hær mot, i godt samarbeid med sine medløpere i alle europas nasjonalstater. Hva er disse menneskene laget av? Vel, jeg nevner jo her en psykiatrisk diagnose… iblant går den i arv, som billiardærers formuer.

selma
Guest
selma

Takk til deg, Lazze. DET VAR VAKKERT.
Jeg merker meg at det rundt i Europa begynner å høres røster som advarer mot masseinnvandring, men også i stor grad advares det mot lite fokusering på europeisk kultur og sivilisatoriske særpreg. Det er nettopp slike tanker vi trenger for å verne grenser og endre politikk.

achantus
Guest
achantus

Du har rett i det. Mange røster advarer mot masseinnvandringen fra fremmede kulturer, men veldig få passer på å fremme vår egen sivilisasjon som den eneste kilde som kan gi oss de intellektuelle våpen og den kulturelle inspirasjon som vi trenger for å stå imot.

selma
Guest
selma

Glad for at du sier dette.

invernes
Guest
invernes

Viktor Orban er Europas største statsleder ! sammen med Putin kan han redde et fortapt Vest Europa.

jasminum
Guest
jasminum

BREAKING: Did George Soros’ Protege Hungarian President Viktor Orban Just Sell Out Europe To The Muslims? http://shoebat.com/2016/06/08/

Anbefales, for innsikt invernes.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

shoebat com. är en evangelikal-sionistisk counterjihadsajt i USA.

jasminum
Guest
jasminum

Ingen lenker?

selma
Guest
selma

Jeg leste den nettopp. Den er avslørende ja. Se min kommentar over.
Har vi noe å stille opp mot dette? Kystpartiet, er de i stand til å snu på utviklingen, om de fikk mange nok stemmer?
INGEN av de nåværende partiene på Stortinget bør vi stole på. De er alle globalister, eller har ikke mot og kunnskap til å se farene.

jasminum
Guest
jasminum

Vi burde stille våre politikere på tinget og i regjering for retten. Ad artikkelen om Orban, den lar jeg fortsatt ha sin plass i forsøket på å se ulike linjer. Skepsis er ofte nyttig som redskap. Bildet av ham og madam Merkel står slik fast. Hva som enn foregår mellom dem; så blir det ragnarokk på europeisk jord om vi ikke mestrer jage tyrannene bort, de som kveiler seg i regjeringsposisjoner over hele feltet. Doc.no hyller f.t. fremskrittspartiet Sylvia Listhaug. Denne politikeren ytrer bekymring for fremtiden, og uttaler at presset vil øke på norske grenser. JA, det vil det; uten… Read more »

jasminum
Guest
jasminum
selma
Guest
selma

Et godt innlegg, Jasminum. Det som slår meg gang på gang er den manglende debatten her i Norge. DANMARK er kommet lengre enn oss her. Kanskje fordi de geografisk er nærmere Europa og har gjennom tidene orientert seg i retning kontinentet. På alle områder. I SVERIGE begynner det å røre seg, både med svtwebb, der saker diskuteres, og protestbevegelser som ytrer seg i det åpne rom. De har også GP, der redaktøren er frittalende og kritisk. Men foreløpig ikke hos oss. Jeg gjør meg mange tanker om nordmenn generelt i denne forbindelse. Stor i ord, men lite handling. Ikke ser… Read more »

invernes
Guest
invernes

Takker for info Jasminum 🙂

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

Oliver Langeland är en CIA-trumpet vars avsikt är att splittra och förvirra. Det finns många sådana troll i de alternativa kommentarsfälten.

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Så hvem er du,Gabrovitcs? En/ei FBI-basun? 😉

selma
Guest
selma

Dette blir vanskelig.
Oliver snakker ellers mye om hvor viktig bankene og økonomien er i verdenspolitikken. Jeg har selv begynt å følge med på dette. Mener det har noe for seg.

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Det har du helt rett i Selma. Har selv bokmerket det meste av Langeland sine linker. Og må stadig gå tilbake for å sjekke linkene opp i mot nyheter i nåtid og hvordan ståa er om dagen. OG hvorfor det er slik. Og det meste blir da mye klarere når man henter opp de linkene igjen og igjen og….

Og basics, så er der vel ingen land som kan starte kriger uten å ha en god økonomi i ryggen.?

jasminum
Guest
jasminum

Takk til deg, du er oppdatert, og etterrettelig.

selma
Guest
selma

I GÅR fikk jeg nytt informasjonsbrev fra de som driver endtime.net. Overskrift: ET GIGANTISK ØKONOMISK KOLLAPS. Mange land er i dag i dyp gjeld (jfr. Olivers mange utsagn her). De har så store lån at de aldri vil greie å tilbakebetale dem. De låner AV noen. Da har de også satt seg selv i en uholdbar situasjon. Disse som låner dem penger har dermed et tak på landet. Greier du ikke betjene huslånet ditt, kan du måtte miste huset. Så greitt er det. De har med andre ord ikke beskikket sitt hus, disse politikerne. Er de hjernevasket alle sammen? EU… Read more »

jasminum
Guest
jasminum

Flott. Ditt engasjement, din klokskap Selma er av største verdi. Takk til deg!

selma
Guest
selma

Og takk til deg også, JASMINUM.

achantus
Guest
achantus

Dette med utselging av bedrifter til fjerne land har nok skjedd som del av en overordnet FN-plan for å “nedbygge” Europa og Vesten og overføre kapital, teknologi og kompetanse til den stakkars underutviklede del av verden. Vi har jo vært så slemme og nå må vi betale tilbake – med renter. I dokumenter som Agenda 21/2030 og liknende omtales dette gjerne med koselige eufemismer som “resource transfer” eller “technology sharing”, men det ser ut som det heller handler om en bevisst materiell – selvsagt i tillegg til en intellektuell og etnisk – “dekonstruksjon” av vår sivilisasjon.

selma
Guest
selma

Jeg er med deg på dette. Svært ofte, når EU eller FN skal legge til rette for planer og vedtak de har gjort, blir tiltakene dekket til/omskrevet med “ufarlige” ord/uttrykk. Ingen reagerer på disse, men aksepterer det som en naturlig utvikling i staters samhandel. Men som så ofte ellers vil det avtegne seg et mønster hvis man bare greier å skaffe seg en oversikt. Det vi vet idag, når det gjelder globalismens planer, som bl.a. http://www.anthropocene.live analyserer og gir en nyttig oversikt over, ønskes nasjonalstatens suverene rett til selvstyre overført til EU. Der har de greidd å grafse til seg… Read more »

jasminum
Guest
jasminum

Det viser seg knyttet til sannheten. leste du artikkelen i DN om anglo-amerikanske oligarkers finansiering av alle parter gjennom krigene i forrige århundre. Bare et eksempel på krefter vi har å gjøre med, og som våre myndigheter har tatt til sitt hjerte. Det er så utrolig, det hele.

Hilsen en CIA-trumpet, ha,ha,ha!

selma
Guest
selma

Ja, jeg har lest den. Skittent det hele. Og illusjoner brister.

invernes
Guest
invernes

Lol 🙂

jasminum
Guest
jasminum

Der falt du for eget grep 🙂 Over og ut.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Du er litt morsom og litt uintelligent. Joda, de finnes mange troll i alternativ media, men du burde sett hva jeg har skrevet. Da burde du heller si at jeg er Putin troll eller KGB, da hadde det passet bedre når det gjelder deres virkelighetsforståelse om hvem som er fiender eller ikke..

invernes
Guest
invernes

Veldig bra de burde tømme griseinnvoller på islam svinets grav hver dag, aller helst burde de grave svineriet opp og tømme det i en utedass. 🙂

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Hvis man ser litt på bakgrunnen til Viktor Orban så dukket det opp en velgjører som finansierte han til å bli en politiker og mannen han er i dag. Gjett en gang? Nemlig George Soros, løpegutten til Rockefeller/Rothschild og deres allierte..

BREAKING: Did George Soros’ Protege Hungarian President Viktor Orban Just Sell Out Europe To The Muslims? http://shoebat.com/2016/06/08/breaking-did-george-soros-protege-hungarian-president-viktor-orban-just-sell-out-europe-to-the-muslims/

Dogen
Guest
Dogen

Dette er til å bli helt hugæern av…
Finnes det ikke en eneste politiker med integritet?

sussebassa
Guest
sussebassa

..skillet går nå mellom “lyxprostituerte” ..dvs de som sitter i EU parlamentet og de som ikke gjør det…som tjener mindre…men fellenevner er Kjøpt og betalt for, og driter i hvorfor de sitter der…representere folket som har valgt de inn.

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

Nei, det er spill så man kan ikke forvente noe fra dem. Politikk er ment til å dele inn mennesker inn i flere fragmenter. Derfor vil f.eks media og politikere hele tiden fokusere kun på hva som skiller oss enn hva vi har til felles; Jobb, status, inntekt, utdannelse, geografisk tilhørighet, religion, etnisitet, seksualitet, høyre vs venstre osv alt som kan splitte oss i mindre grupper. Alle eliter har alltid gjort dette og gjør det fremdeles. For å lage en forenklet modell av dette så blir eliten vs middel/arbeiderklassen hvor dem får middelklassen til å slåss mot arbeiderklassen slik at… Read more »

Dogen
Guest
Dogen

BIS?

Oliver Langeland
Guest
Oliver Langeland

De 2 nederste linkene i forrige kommentar. Bank for International Settlements (BIS) som er sentralbankenes mor.. Libya all about oil, or central banking? By Ellen Brown Several writers have noted the odd fact that the Libyan rebels took time out from their rebellion in March to create their own central bank – this before they even had a government. Robert Wenzel wrote in the Economic Policy Journal: I have never before heard of a central bank being created in just a matter of weeks out of a popular uprising. This suggests we have a bit more than a rag tag… Read more »

Dogen
Guest
Dogen

Takk

selma
Guest
selma

Juncker sa i sin tale i går at det er viktig å digitalisere alle lokale områder i et medlemsland. Han snakket også om finansiering, men jeg fikk ikke med meg mye, opptatt som jeg var med andre ting. Men disse stadige signalene fra EU, påleggene og utvikling og endringer som krever store økonomiske ressurser av et medlemsland, fører jo mange lukt inn i fiendens grep: de blir gjeldsatte. I tillegg til overnevnte, tenker jeg også på FNs Agenda 2030 (www.endtime.net) Den begynte å virke 1.1 2016. Den er altså allerede i gang. Den omhandler planen for hvordan verden skal styres… Read more »

Olav Ødegaard
Guest
Olav Ødegaard

For de som rett og slett ikke har tid å finne grunnen til å forkaste Orban som fornuften selv; hva er problemet, bortsett fra relasjonen til Soros?

selma
Guest
selma

Det kan du si. Man kan jo også tenke seg at etter hvert som Europa/EU har endret karakter, og innvandringen har vokst oss over hodet, har Orban sett hvilke konsekvenser den gir. Det han sier i talen over, mener jeg derfor han rent politisk kan stå for.
Alle kan gjøre ting de senere angrer på, også politikere.

achantus
Guest
achantus

Kontantløst samfunn=usedvanlig dårlig ide´. Da er det absolutt ingenting som hindrer en totalitær regjering/banker fra full kontroll over enkeltmennesket. Hva skjer den dagen det plutselig står kr. 0 på alle bankkonti? Da er almisser fra staten det eneste som kan redde deg. Den dagen har mennesket i praksis blitt slaver, treller, ufrie.

achantus
Guest
achantus

Shoebats analyse kan ha noe for seg. Jeg visste ikke at Orban hadde hatt noe med Soros å gjøre. Man bør absolutt holde seg for nesa når man kommer over noe eller noen som Soros har eller har hatt tilknytning til. Og den dialektiske metoden er uhyggelig effektiv. En kjent og mye brukt metode blant kommunister.

Psilly
Guest
Psilly

Orban har sagt og gjort mye bra i det siste, men det er tankekors at noe av det første han fikk gjennomført som politiker var å få Ungarn inn i NATO.

jasminum
Guest
jasminum

Orbans reise, en form for gisselplassering (bevisst eller ubevisst), enda til Natomedlemskapet var i havn? Kan han ha endret fokusering, standpunkt eller er han del av spillet. Hans bevelgelser i nåtiden ser jo annerledes og troverdige ut. Jeg tenker han på et tidspunkt var influert av trusselen Russland, om enn bare som historisk bakgrunns-teppe. Når det gjelder Nato:, kanskje han har kommet til et annet perspektiv etter alle deres US kriger, medtatt 9/11, hvis “konspiratoriske” teorier kan sette en støkk i selv hardbarka politikere; eller rettere sagt; skulle gjøre det. En kommentar, eller blir det bare synsninger som ikke er… Read more »

sinnamor
Guest
sinnamor

Det er ondskap satt i system.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

I samband med kommunismens fall strödde George Soros alias György Schwartz frikostigt till hela det politiska spektrum i Ungern som i andra före detta Warszawapaktsländer. Han ångrar nog sig i dag vad Orbán beträffar. NATO anslutningen var psykologiskt förståelig 2005 men inte bra i ljuset av den Rysslandsfientliga politiken NATO(USA) fört sedan 2012. NATO är USA och européerna är lydriken och vasaller..

selma
Guest
selma

Det du sier om USAs kontroll over Nato er jeg med på. Jeg mener også det var en grunn til at den medgjørlige og konfliktsky Jens Stoltenberg ble valgt som generalsekretær for alliansen. Soros er dømt for økonomisk kriminalitet i Frankrike og Ungarn. (dette siste funnet på nettstedet frieord.no)
Med alt som skjer, og vanskelig å samle tråder, får man holde hodet kaldt og holde seg langt unna gjeld. Det er jo også en god og sunn livsfilosofi fra mine yngre dager.

Gabrovitcs
Guest
Gabrovitcs

SHOEBAT.COM är en sionistisk counterjihadsajt som avsiktligt vill misskreditera Viktor Orbán. Bara så ni vet.

selma
Guest
selma

Greitt å vite dette også. Takk.

sinnamor
Guest
sinnamor

Lest og lagt i minnebanken.

Steinadler
Guest

»Eine Weile lang werden wir mit unserem Reichtum noch viele Konflikte in unserer Gesellschaft beschwichtigen und mit Geld verkleben können. Aber spätestens, wenn Verteilungskämpfe größer werden und die Leistungsfähigkeit des deutschen Steuerzahlers zurückgeht, brechen offene Unruhen und Kämpfe zwischen unterschiedlichsten Gruppierungen aus und werden kaum beherrschbar sein« (Seite 189). Im Klartext lautet die Warnung also: Vorsicht Bürgerkrieg. Rainer Wendt war insgesamt 25 Jahre im Schichtdienst bei der Schutzpolizei. Er ist unverdächtig, ein »Verschwörungstheoretiker« zu sein. Wenn ein Mann wie Wendt vor nicht mehr beherrschbaren schweren Unruhen und dem Bürgerkrieg in Deutschland warnt, dann sollte man sich die Zeit nehmen, seine… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

..borgerkrig i Tyskland…
Enten blir det først i Tyskland eller Sverige…
Ikke tror vel jeg tyskerne skulle tape…ikke svenskerna heller, så vi kan jage ut alle muslimer.

achantus
Guest
achantus

Det er også mulig at det blir i Frankrike det smeller først.

Pluto
Guest
Pluto

FOLKEMOTSTANDEN i Europa vokser på alle fronter! Som vi alle vet; «Ungdommen er vår fremtid», og akkurat denne enkle kjensgjerning skjønner alt flere av den oppvoksende ur-europeiske slekt vedrørende dagens kaotisk tilstand: At ungdommene selv og deres framtidige barn slettes ikke vil ha noen framtid med dagens folke- og nasjons-utryddelsespolitikk som EU-globalistene med morderisk iver fører mot sine egne folk her i Europa. Masseinnvandringen til det europeiske kontinent, som alt mere tegner seg som en okkupasjon og de facto kolonisering av vårt Europeiske livsrom, er «alle problemers mor» i vår tid! Aldri gjennom tidene har vi indoeuropeere stått over for… Read more »

achantus
Guest
achantus

Det er helt riktig. Vi befinner oss i en eksistensiell kamp nå. Det handler om å være eller ikke være for samtlige europeiske folkeslag.

GOvSx
Guest
GOvSx

Ja, Omars feirende hettekledde venner i begravelsen – ser nå hva de har i vente. Jomfruer med mandeløyne og gjennomsiktig hud blir det ikke mere av å se fram til. Fett, flesk og svineblod derimot. Slik har det blitt.

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Jeg lurer på om de har/planlegger en teologisk vri her? Kanskje de vil hevde at tilsviningen ikke “gjelder” av en eller annen grunn? For hvis folk oftere og oftere tilsviner gravene og eventuelt restene av terrorister og selvmordsbombere har islamistene et stort problem.

River
Guest
River

Ja, happening, det er hvad det er. Godt udtrykt.
Nu venter vi bare på medierne der kan udlægge teksten for her er kød og blod på. Alle muligheder for sammenligninger med fortidens solvognen, helger, gabold, ungdomsredaktionen, christiania, hashrygning i kultministeriet, skulpturene af den indre svinehund etc.