16
sep
Seneste opdatering: 17/9-16 kl. 1833
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tirsdag sendte stationen Berlin Brandenburg (RBB) en 45-minutters dokumentarfilm med titlen “Vi er bange – Tabet af den indre sikkerhed”. Det viser bl.a., hvordan der i Berlin dannes borgervĂŠrn og selvtĂŠgtsgrupper pĂ„ grund af den stigende vold pĂ„ gaderne. Til orde kommer ikke kun bekymrede borgere men ogsĂ„ UDO Ulfkotte og reprĂŠsentanter for German Rifle Association, som mener at borgerne skal kunne bevĂŠbne sig for at deres egen sikkerhed. OgsĂ„ modige Tatjana Festerling og Edwin Wagensveld optrĂŠder i udsendelsen, der kommer lige tilpas til valget i Berlin i morgen sĂžndag. (Snaphanens oversĂŠttelse) Video, tysk, utekstet.

ZDF: Tahharush at German pools

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinadler
4 years ago

Det fortĂŠlles, at FC Ottomans bestĂ„r af bĂ„de ‘nydanskere og etniske danskere’, men klubbens logo er ikke desto mindre et militĂŠrt symbol fra Det Osmanniske Rige. Fra Lokalavisen.dk – Trusler og vold: Boldklub trĂŠk sig fra vanvidskamp. “Med kort tid tilbage af fodboldkampen, der blev spillet for cirka tre uger siden, bad Kildemosens BK dommeren om at flĂžjte opgĂžret af, da spillerne var skrĂŠmt fra vid og sans. 
 Uriasposten, 18. september 2016. Odense: Serie-4 kamp afbrudt efter osmanner-vold – Kildemosens BK var skrĂŠmte, turde ikke fortsĂŠtte.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Steinadler

Fotball er blodig alvor…krig..noen kamper mer enn andre.

Talibananas
Talibananas
4 years ago

SĂ€llan har jag pĂ„ senare Ă„r upplevt sĂ„ mĂ„nga minuter som varit sĂ„ (relativt) blattefria som i denna tyska video. Ingen propsande vĂ€rdegrund, narrativt offerskap eller “utanförskap”.

redrumkiss
redrumkiss
4 years ago

Jag hoppas att livrÀddarna tar sitt förnuft tillfÄnga och helt enkelt skiter i att rÀdda parasiterna, om de rÄkar simma ut pÄ djupt vatten. En idiot mindre i vÀrlden gör ingenting.

jasminum
jasminum
4 years ago

Jeg kjenner pÄ sorg!

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  jasminum

Man kjenner stresshormonene bygger seg opp.

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  achantus

…stort sett opplever ogsĂ„ jeg det slik. Men noe annet traff meg plutselig denne gang; Mennesker som fryder seg i sommeren, det skal nĂ„ problematiseres, vi skal ikke lenger ta slike stunder som selvsagte. Jeg ble denne gang ganske sĂ„ lei meg, en spontan reaksjon pĂ„ en realitet, ikke minst barn og helt unge skal mĂ„tte ta innover seg.

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
4 years ago

Her mÄ jentene ut pÄ dypt vann, I dybt vand, pÄ djupt vatten, for Ä komme seg i sikkerhet. Dette kan ikke Europas land gjÞre. Da er det bedre Ä fjerne det man mÄ komme bort i fra. NÄr mennesker ikke kan oppfÞre/opfÞre/bete seg, da er det klart at det er dem som mÄ fjernes.

MEN, sĂ„ har vi dette med Skandinaver pĂ„ sydentur ogsĂ„ da…… Og hvordan dem oppfĂžrer seg 😉 Bortsett fra at dem ikke er religiĂžst betont, bare alkohol-betont …..

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Men hvem Ă„rsaker at de mĂ„ Ut pĂ„ djupt vatten…jo, dessa Ăžkokriminella arab skjeggbarn…inte en vanlig borger..Slik er det i hele Europa, sĂ„ Ut med schiten, dom er kun en “utgiftspost” pĂ„ alle omrĂ„der.