27
sep
Seneste opdatering: 28/9-16 kl. 0559
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vejen til Helvede er brolagt med følelsesulde, unge kvinder. Et par af mine ikke så unge men meget erfarne veninder, mener slet ikke kvinder burde have stemmeret, i al fald ikke inden menopausen. Faktum er, at Danmark ikke vil have haft en rød regering i 50 år, hvis de ikke havde, og at USA ikke ville have haft en demokratisk præsident i 70 år.  Invasionen af det europæiske kontinent ville være stoppet for længe siden, hvis den overhovedet ville være begyndt.

Blandt andet dette betyder unge kvinder i poltik, de tager beslutninger som er imod deres og deres afkoms vitale interesser. Se bare hende her. Det er et sammenfald af faktorer, der er ved at ødelægge Sverige, men ingen betyder mere end at kvinder har vundet kønskampen og nu styrer landet som et de facto matriarkat. Mod ruin, som man ikke kan undgå at bemærke. –  ‘It’s disgusting’ Outrage as nationalists hand out ‘refugee spray to ward off migrants’

Sweden: No no-go zones

Google advarer mod videoen og har den skjult. Nu er I advaret. Apropos politiet og skyderiet i Malmø forleden, og grunden til at tunge, militære våben flyder uhindret ind i Skåne. Tolden tør ikke stoppe dem, og politiet har ikke tid til at kigge forbi. Sverige har kapituleret over for det kommende, voldelige opgør, i Sverige er man ulovligt bevæbnet efter behag. Fra et debatforum:

“Enligt tulltjänstemännen har man inte vågat stoppa just bilar med flera i, allra minst om man misstänker att de smugglar vapen, eftersom man är rädda för sina liv. De överansträngda polismyndigheterna har inga beväpnade poliser att skicka som backup.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
thomaskLotteKasper Klatmasksnaphanen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kasper K
Guest
Kasper K

I Sverige är matriarkatet ett faktum och därmed slutet på det välfärds- och förnuftsland vi kände. Måtte det inte gå lika illa för våra grannländer. Allra helst de har det varnande exemplet nästgårds.

latmask
Guest
latmask

Den unga danskan som snyftar så över “flyktingarna” kanske kan botas om hon låter ett par “ensamkommande flyktingbarn” bo hemma hos henne någon månad. Blir hon ändå inte botad är hon hopplöst förstockad och då ska vi inte beklaga henne.

Chingachgook Jensen
Guest
Chingachgook Jensen

Den unge dame er blevet groft svigtet. Der er aldrig nogen der har bedt hende om holde sin kæft.

jasminum
Guest
jasminum

Jeg holder knapt ut den sutrestemmen, hver gang jeg går inn her så hyler hun. Kan automaten slås av? Hun stopper ikke. Makan til idiot som skal bestemme om jeg skal bevæpne meg overfor voldtektsforbrytere eller ei. Hold da kjeft menneske!!!!,

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Danmark er virkelig ved at være en kæmpe stor børnehave, beboet af forældede små prinser og prinsesser.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Jag hatar videos som auto-startar. Det resulterar bara i en infernalisk kakafoni.

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Der kom også kun KACK ud af hende.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Jag lyssnar ofta på någon podcast och gör jag inte det så är det musik. Kakafonin är oerhört irriterande.

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Charlotte repræsenterer meget godt billedet på den Europæiske venstrefløj… følelser uden fakta… Jeg ønsker Charlotte alle de somalie/araber p-kke hun ønsker sig… Frivilligt eller som naivt offer… Medfølelsen fra min side er væk.. Held og lykke Charlotte virkeligheden har ingen følelser…!

Lotte
Guest
Lotte

Gad vide om hun osse græder for de af hendes medsøstre, der er blevet overfaldet og voldtaget af asylansøgere og andre mænd fra menap?
Fordi de ikke havde mulighed for at forsvare sig….?

Det gør hun nok ikke – den drama queen…..!

thomask
Guest
thomask

Jeg synes, Charlotte har ret. Hun medgiver, at Danmark ikke kan tage imod hele verdens flygtninge. Hun synes bare ikke, at man skal sparke til folk, der ligger ned. En sympatisk holdning.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Guest
Tafsa inte på yttrandefriheten

Så här kommer det bli i Danmark, Sverige, Finland och Norge! Då kommer inte spray att hjälpa!
https://www.youtube.com/watch?v=fOABjtNMYXQ

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Og Indonesian skulle være eksemplet på muslimsk demokrati… 🙂
GOOD: Stening, afhugning af lemmer, brande mennesker levende, kaste mennesker ud fra højhuse
WRONG: Glæde, kærlighed, det frie liv…
Venstrefløjen har virkelig solgt deres sjæl til djævelen…!
comment image

latmask
Guest
latmask

Muslimsk eller islamisk demokrati är lika otänkbart som ett helvetiskt himmelrike.

TheReligiousCynic
Guest
TheReligiousCynic

Mord eller selvmord. Implosjon eller eksplosjon. Valget er gitt, men utfallet er uvisst. Ennå håper svenskene på at systemet skal komme dem til unnsettning. Det svarer til å ville reddes av sin egen overfallsmann.