5
okt
Seneste opdatering: 6/10-16 kl. 0153
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-05-10-2016-234849

Funktionshindrade tiggare utnyttjades som livegna för att tjäna ihop pengar åt dem som kallas “bossar”. Uppdrag granskning har tittat närmare på två fall av organiserat tiggeri. Programledare: Janne Josefsson. Se Uppdrag Granskning. Blinde Mitko tvingades tigga: “De tog allt”, 58 minutter

I januar bloggede jeg den bulgarske Dokumentar: Zigøjnertiggere i Sverige. Da blev jeg stadig kaldt “racist” for at dokumentere virkeligheden, ligesom mange svenskere blev, men tingene i Sverige har bevæget sig hurtigere i år end i de foregående ti-tyve år. Den statsstøttede racismeindustris magt er i frit fald, vi har ikke kendt noget lignende i Danmark, som dens magt over svenskere.

Det er ikke politikerne, der bevæger sig, de halser efter den virkelighed, de selv har skabt. Sverige er “Mugged by reality”, man skulle måske sige “mugged by politicians.” Så  snart der går politiker i den, går der kage i den. Ikke så underligt, når man tænker på kvaliteten af dem.

Flere og flere indser, at de har været  regerede af enestående enfoldige politikere og journalister, der alle kørte med på den romantiske historie om tiggerne. Se f.eks. hvad den statsunderstøttede sosse-sprøjte Aftonbladet har skrevet det sidste år.

Der vil komme et folkeligt oprør, og med Sverigedemokraternes rekordcifre i målingerne, har vi knapt set begyndelsen endnu. Den samme aningsløse enfoldigheder har nu foræret en tredjedel af Sverige væk til delvist fjendtligsindede personer, retsstaten og velfærdssamfundet er allerede delvist borte. Det næste bliver nationen, det bliver midt i århundredet. Den svenske godhed, er allerede ondskab.

I Sverige er der pay back time i luften, hvad enhver der følger med under mediernes sigtelinje er klar over.

Solide Janne Josefsson holder stadig journalistikkens fane højt, som han har været temmelig alene om indenfor MSM. Flere vil komme, men det er kun fordi en af menneskets grundtilbøjeligheder er medløberens. Så avslöjade polisen människohandlarna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Så hele udsendelsen. Den svenske “godhed” udfolde sig til sidst: Tiggeri skal ikke forbydes, fordi så gøres ofrene til forbrydere. Hele udsendelsen viste, at menneske blev ofre, fordi tiggeri er lovligt, så sigøjnerne kan tjene penge på handikappede mennesker..

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago

Tigging burde ikke forbys da mange mennesker vil trenge den muligheten for å overleve i fremtiden, også mange fra Skandinavia. Man bør heller se hvem man gir penger til..

Psilly
Psilly
7 years ago

… eller evt. kun forby såkalt organisert tigging selvom det selvsagt skaper noen gråsoner. Det kan da ikke være tvil om at den plagsomme delen av tiggingen er organisert?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
7 years ago
Reply to  Psilly

Joda, men hvordan håndheve den? Politiet klarer ikke med vilje å etterforske eller forhindre de groveste formene for kriminalitet?! Men hvorfor ikke? Nei, det er ikke tvil og har selv sett dem langt mot nord og ytterst ute ved havet, altså endestasjoner som øyer og halvøyer. De reiser sørover før vinteren slår inn. En kjenning av meg fikk besøk av dem og han ble meget forbannet siden dem kom på hans dør. Det han sa var med moderering av ordene: Hvordan har dere råd til å reise helt opp hit? Jeg har ikke råd til å reise til deres hjemland.… Read more »

Psilly
Psilly
7 years ago

Jeg har vel nevt at det er tiggerforbud i Nederland hvor jeg bor når jeg ikke er på jobb, og på mange måter så er det jo positivt for “bybildet”. Likevel er jeg enig i argumentet at man jo ikke kan forby mennesker å be om hjelp. Hvordan håndheve et delvis forbud har jeg egentlig ikke noe godt svar på annet enn å evt. kun tillate dette for statsborgere eller sågar etniske nordmenn, men det siste vil jo ihvertfall bli stemplet som “rasisme” hvilket forsåvidt ville være korrekt.

Deplorable Cis Man
Deplorable Cis Man
7 years ago

Hva med å skille mellom tiggere med Norsk statsborgerskap og utenlandske. Egne innbyggere har rettigheter utlendinger ikke har på veldig mange områder – helt uavhengig av hudfarge – det gjelder alle nasjoner. Det kan derfor ikke ansees som rasisme.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Tiggeri bør kriminaliseres/ulovlig…som kom fram av rapporten er det noen få sigøynerfamiljer
som står bak og tar alle pengene av de handikappedes tiggeri..får ikke beholde engang mat selv .
En er også lei av alle leirer de bygger, og etterlater plassene som en søppelplass.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x