7
okt
Seneste opdatering: 8/10-16 kl. 1740
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mange så nok den opsigtsvækkende video Analyst: Muslim Army ready to attack Europe. Her er han igen i et radioprogram. Video 2 er en forlængelse af samtalen forleden.

K.O. Arnstberg: Europa begår selvmord

Måske man hellere skal kalde det elitens folkemord på europæerne ifølge talrige, anerkendte definitioner på ‘genocide.’ Der bør være en Nürnberg-domstol til dem. Ikke at de skal hænges, de hovedansvarlige skal bare bures inde i 20 år som Albert Speer, der i virkeligheden havde fortjent en værre skæbne. I Danmark hedder han Gammeltaft Hansen, med Gentafte ‘A.’ En foragtelig person, der har skadet Danmark mere end landsforrædderne under besættelsen. For det er han blevet ridder af Dannebrog. Hver tid har sine landsforræddere, Gammeltaft er vor tids Corfitz Ulfeldt.

Det mesta av det vi kallar för västlig civilisation överlever inte århundradet. Mycket kommer att försvinna redan under de ännu ungas livstid. De geografiska regioner som kallas för Italien, Sverige och Holland finns troligen kvar, men världsbilden och vardagen i dessa länder kommer att ha föga gemensamt med dagens. Anledningen är att västvärlden slutat att föda barn. Oavsett vad man tycker i olika politiska frågor, så går det inte att ta sig förbi detta faktum. Ett folk som inte föder tillräckligt många barn och som heller inte förstår nödvändigheten av endogami, det vill säga giftermål inom den egna gruppen, begår självmord.

Islam heter den religion som kommer att avlösa PK-religionen. Anledningen är att utövarna inte är mottagliga för den politiska korrekthetens besvärjelser. Medan feminismen gjort veklingar av PK-samhällets män, så finns det inga sådana tecken bland muslimerna. På gott och ont är de män och bekymrar sig föga över det patriarkala förtrycket. De vet också vilka som är deras största fiender: judar, kristna och ateister. Men framför allt, muslimerna har inga problem med barnafödandet. Muslimska kvinnor föder barn. Till alla ni som gått på PK-religionens påståenden om islam som en fredens religion och att vi som befarar det värsta är rasistiska islamofober vill jag säga följande. Om ni lever tillräckligt länge, bered er på en mycket obehaglig överraskning när muslimerna tar makten. Vår tids kättare

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago

Den ondskefulla finansmaffia som bl.a. kontrollerar USA och EU och som på olika sätt förstör och plockar ner det ena landet efter det andra, antingen genom krig eller genom massinvandring, vill ha världsherravälde, dvs. total makt, total kontroll och totalt ägande: en världsregering, en världsarmé/världspolis och en världsvaluta. Denna västliga skuggregering, som vill upplösa jordens länder, dela in världen i regioner och reducera, förslava och mikrochippa jordens befolkning, kontrollerar bl.a. politikerna, medierna, rättsväsendet, polisväsendet och utbildningsväsendet i väst. Sverige är finansmaffians allra lydigaste lilla knähund. Det spelar ingen roll vilken president som vinner det amerikanska presidentvalet – både Demokraternas presidentkandidat… Read more »

Steinadler
3 years ago

“The public discourse on the migrant issue has crossed the line into hate speech,” said Andras Heisler, the president of the Federation of Hungarian Jewish Communities, The Times of Israel reported. “Hatred acts like a virus, and can slowly but surely infect all of society,” Heisler added. Diana Gru, a director of historical documentaries, said the government campaign is “reminiscent of Nazi propaganda.” And Shoshanna Vijnu, a Holocaust survivor who lives in Hungary, said: “Hitler said the same things, he incited against one part of society. Today’s victims are Muslims and migrants. This is a very violent campaign that has… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago
Reply to  Steinadler

Riksdagsrepresentant Anna Hagwall fra SD ble tvunget til å avgå fra sine verv, men Aftonbladet og Löfven ser ut til å ha glemt den sosialdemokratiske kulturministeren Marita Ulvskogs motstand mot Bonnier-konsernets dominans, samt denne lederen fra Johan Ehrenberg i Aftonbladet fra 2008:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article23662227.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article23670949.ab
http://www.aftonbladet.se/kultur/article11368170.ab
http://jesperlange.se/dhh23.html

River
River
3 years ago

Først og sidst er det vores egen skyld. Det vi i dag kalder videnskab er i dag næsten udelukkende sort heksekunst som er lettest at se i Einsteins relativitetsteori og i dag i et nyt lavpunkt kaldet mørkt stof og energi. Vi kunne i Danmark ikke engang forvalte verdens bedste undervisningssystem uden at kører det totalt ned under gulvbrædderne, så vi i dag har en ungdom der er så dum at det trodser enhver beskrivelse. Skolereformen af 1937 med formålet at “give dem nyttige kundskaber” modereres i 1958 til “men først og fremmest er det skolens opgave at fremme alle… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Många generationer har utvecklat det svenska samhället.
Här ett exempel som de senaste tre generationerna har åstadkommit.
En ny population som saknar erfarenhet av det svenska klimatet
kommer att gå under om inte den tidigare lokalbefolkningen vägleder.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/08/leif-gustavs-grabb-eller-olof-albins-sonson/

jonny_99
jonny_99
3 years ago

1989 und 2016
DDR Fernsehen = BRD Fernsehen

https://www.youtube.com/watch?v=waYEqy3-alc

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Interessant kronik: “USA lader Merkel falde”.
Som noget nyt er de transatlantisk styrede løgnmedier begyndt at vise Angela Merkel i dårlige lys, som da hun løb spidsrod mellem demonstranter i Dresden. Hvorfor? Hun må have skuffet transatlantikkerne, idet hun ikke formåede at omsætte migrationen til alle EU-lande med kvoter, så nu hænger Tyskland på sidste års millioner, og tjenesterne strammest styrede land i EU har isoleret og destabiliseret sig, spekulerer forfatteren. Dertil åbner den tiltagende bankkrise for et regelret opgør mellem Tyskland og Italien. Det globalistiske greb smuldrer, og Merkel har ikke leveret på sine opgaver.

http://www.geolitico.de/2016/10/05/die-usa-lassen-merkel-fallen/

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Transatlantisk styrede medier forklares her af Die Anstalt ud fra et studie af Uwe Krüger. Hvilken forrykt tid, vi lever i, hvor man må få sin oplysning i satiren på Youtube!

Spol evt halvt frem:
https://www.youtube.com/watch?v=JFvQuZBxh-Q

sinnamor
sinnamor
3 years ago

Åå nei du, ikke selvmord. Dette er elitens og globalistenes mord på den jevne mann og kvinne: på de nordiske og europeiske samfunn

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago

“Ateismen, den enfaldige mördaren”. Man kan säga att ateismen springer elit judarnas ärenden, när de skattade då kristna förföljdes och dödades av profeten Muhammeds armé i Mellanöstern. Men ateisternas skratt fastnade i halsen, när det framkom att profeten Muhammed även var ute efter ateister, sekulära, humanister m.fl. Inte bara kristna, som den “enfaldige” trodde. Så skrattet har nu fastnat i halsen och det som är beklagligt, är att profeten Muhammed fortsatt har stöd av ateismen på denna kontinent. Men sedan så skriver “de” på sajter, att vi måste strida mot islam! Börja först med er själva. Och inse att det… Read more »

Lillemor
Lillemor
3 years ago
Reply to  GustaWasa

Noen står bak kommunismen, sikkert.

Hmmm… Hvem kan det være, tro?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago
Reply to  Lillemor

Hehe, du må ikke plage mennesker med finansieringen av kommunismen, nazismen eller globaliseringen. Det er ikke kosher..

Lillemor
Lillemor
3 years ago

Enn feminismen?

Og alt dette krever mer enn bare penger. Idéene er farlige nok i seg selv.

Psilly
Psilly
3 years ago

Ikke kosher? Trodde årsaken til at slikt var unevnelig nettopp var at det ER kosher 😉

redrumkiss
redrumkiss
3 years ago

Om folk slutade vara så PK, och det ända sättet är faktiskt att utplåna djävulsdyrkarna. Så gjorde förfäderna när det var krig, de hade bara skrattat åt PK trams fjollorna som styr nu.

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  redrumkiss

I dag har man jo noen og flere fredspriser man kan utdele til de trengende verden over, det har jo gått en viss inflasjon i antall slike priser, da man i dag ikke lenger bare blir tildelt en pris, men som på reality TV blir man jo “en vinner”, altså en TV sendt konkurranse mellom flere kjempende konkurrenter?

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago
Reply to  torstein

PS: Därför att judarna, den judiska överheten har insett att de kommer att förlora makt om de blir fredliga. Därför så sände de Kristus, att spikas upp på korset. Och mördaren Barabas friköptes. Och kom ihåg vad ståthållare Pontus Pilatus sade “jag två mina händer”, efter att ha frågat judarna en andra gång, vem friköper ni! Och på tal om “friköpandet”, så kan man nog med fog säga att i nedstigande led så är det Barabas, och vidare profeten Muhammed (600 år senare). Det handlar som Jesus sade om judarna, när de trängdes längst framme i synagogan. “Ni tror att… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

OT
En rapport fra en svensk brandstation, hvor man er begyndt at ansaette etniske kvinder fremfor brandmaend, uanset hvilke kvalifikationer de har.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0jhx39i_kg

papers__please
papers__please
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Det er selvsagt totalt hjernedødt, selvmorderisk og sindssygt at ansætte de primitive fremmede analfabeter i samfundets livsvigtige funktioner. Hvad andet kan der erfaringsmæssigt komme ud af det end en fatal katastrofe…

mjolly
mjolly
3 years ago

Om bare skandinaviske e-tjenester hadde snakket like sannferdig som denne ungareren. Media og NGO’ene driver en krig mot skandinaviske land.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  mjolly

Som ungaren siger, så er MSM en del af en globalistisk angrebsstyrke. Hvem husker ikke mediebillederne og den blødende medfølelse for en druknet dreng i Middelhavet sidste september under migrationsoffensiven, vejledt og forsynet på sit togt gennem Europa af George Soros International Organisation for Migration? Mens de selvsamme MSM ikke har haft den mindste medfølelse for de tusindvis af dræbte i Donbas, i Syrien, i Libyen og i Yemen? Men der dør jo kun slaviske undermennesker, Assad-støtter og Libyerne og Jeminitterne glemmer vi bare. Først nu, hvor russerne og Assads styrker faktisk smadrer globalisternes langskæggede moderate terrorister, flipper MSM ud… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago
Reply to  mjolly

Globalistene har startet en klassekamp uten like og har faktisk erklært krig mot befolkningene og nasjoner, så ikke forvent hjelp fra de økonomiske, politiske og religiøse elitene da dem er fienden. Ikke forvent heller hjelp fra Myndigheter, e-tjenester, politi, skole, MSM osv og mange av de alternative nettsidene sammen med Edward snowden, Alex Jones og Julian Assange er kontrollerte opposisjoner og alle jobber mot samme mål.

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

En ny fortelling er i ferd med å ta form i Vesten:

“Denna alternativa berättelse berättar om en ny generation som strävar efter att befria sina hemländer från den korrumperade nomenklatura som förslavat dem under Mammon och maler ner dem i den politiska korrekthetens kvarn.” http://nyadagbladet.se/kronikor/samhallsberattelsens-makt/

Vi lever i en spennende og uforutsigbar brytningstid.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago
Reply to  Tor Arne

Jeg håper folket vinner, men skulle jeg puttet penger på det som i et veddemål eller oddsen så ville jeg ha satset på elitene. Det handler mer om folket og deres manglende intelligens og evner, og ikke så mye om elitene. Jeg har f.eks aldri slåss om elitene, men de forenklet virkelighetsmodellene til folket. Mennesker blir lurt ved hvert valg og etter valget sitter de ofte skuffet tilbake, men like forbannet så stemmer dem år etter år på rike mennesker som ikke bryr seg. Folket er så dum at dem mener at hvis man ikke stemmer så kan man heller… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

Det har nok sammenheng med ønsketenkning, en av menneskets mange svakheter…
https://en.wikipedia.org/wiki/Wishful_thinking

bjørn
bjørn
3 years ago

Vi skal ikke se så håbløst på det: Man kan ikke både sætte USA over alt og være globalist på samme tid, som Trump. Han kan have været tiltænkt valgkampen som den ophidsede nationalist, der skulle få det til at ligne et frit og fair valg, men så erobrede han hele scenen og globalisterne panikker.

Vi skal heller ikke skrue forventningerne for højt op til enkelte mennesker som Trump, Putin, Nigel Farage, for intet menneske kan alene stille sig op mod globalisterne. Det kræver en folkebevægelse og den har ledere som Trump og Putin bygget op.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
3 years ago
Reply to  bjørn

Først vil jeg si Doc har stengt meg ute så kan ikke upvote noen kommentarer der siden jeg motbeviste Rustad og co for mange ganger. For det andre så er Trump og Putin mest sannsynligvis en kontrollert opposisjon. Det har jeg mange gode kilder på, men det beste beviset er at ingen skylder på banksterne, men heller sin motpart. Summen av dere handlinger samt den gjeldsbasert økonomien vil avvikle de fleste/alle nasjoner. Det eneste landet som er usikker på når det gjelder avvikling er Israel. Det kan se ut som “Yinon Plan” er deres vei og resten av verden blir… Read more »

bjørn
bjørn
3 years ago

Putin var udvalgt af Berezovsky og Guzinsky, som var de to af de russisk jødiske oligarker, som udpege Jelzins efterfølger. Men det er ikke så enkelt, for FSB stræbte efter at stabilisere sikkerhedssituationen og økonomien i Rusland i 1998. Resultatet er, at de siarussiske oligarker tror, at de har fundet en lydig grå funktionær til præsidentembedet, men efter indsættelsen vender Putin sig i mod dem med FSB i ryggen. Der følger nogle attentatforsøg på Putin, og flere af oligarkerne flygter til London eller Israel, men omkring 2003 slutter de fred, idet oligarkerne beholder deres tilbageværende rigdom, som de udveksler med… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Måske et nyt ord ville være passende? Suigenocide ;-(

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x