10
okt
Seneste opdatering: 11/10-16 kl. 1336
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– hvorfor mislykkes integrationen?”

I mit oplæg giver jeg et par brikker til forståelse af, hvorfor integrationen af islam er dømt til at mislykkes.”

Foredrag holdt på Gentofte Hovedbibliotek i lørdags. Cand. mag. Lone Nørgaard er forfatter til talrige kronikker, og medforfatter til flere bøger. Hun er en af de ikke særlig mange intellektuelle i Danmark, som har sat sig ind i islam og indvandring på et akademisk niveau. Hun formår som underviser at formidle stoffet let forståeligt for enhver. Det kan høres af nybegyndere såvel som specialister, for hun har også et veludviklet journalistisk gen.

Hun er medlem af Dansk Samling, og foredraget tager udspring i det muslimske hovedtørklæde, Jeg har optaget og fotograferet, hele fotografiet er synligt hvis I klikker ind på Sound Cloud. Et koncentreret referat af foredraget kan læses her.

Havde hun holdt dette foredrag for Folketinget for tyve år siden, – sølle 47  minutter – ville vi have skånet Danmark og vores børn for meget, men sådan skulle det altså ikke være. Naivitet og uvidenhed har været vores værste fjender, den har allerede kostet mange hundrede europæere livet, og det er kun begyndelsen på en langvarig tragedie, der ikke har nogen naturlig slutning i sigte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Islam er en kreftsykdom som må utryddes i Europa.

torstein
torstein
4 years ago

“Integrasjonen” mislykkes fordi den etniske urbefolkning i de skandinaviske land nekter å underkaste seg den styrende politisk/mediale elite og dens fantasier om multikultur, det gjør heller ikke de muslimske innvandrere som har kommet hit. Forstå det, aksepter det, den som vil og kan.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det har aldrig vært muslimers hensikt å integrere seg i samfunnet, men å overta det helt..på alle områder og gjøre den opprinnelige befolkningen til deres slaver ved terror…bare se i arablandene…og også i områder i f.eks
Sverige…no gone zon…terroren vinner fram med bilbrenner, voldtekter, rån, mord mm..frykt gjør innbyggerne til slaver, våger ikke å ta igjen..og med et elendig polis..etter Løfvens ordre..blir det bare verre…
I den 1 lederdebatten igår kalte han SD for et nazistisk parti…ca 2 millioner svensker nå, som bare øker.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago

Integreringen mislykkes med vilje siden grensene er åpen og målet er ikke integrering, men splitt og hersk og NWO. Skal man virkelige integrere noen andre som f.eks muslimer så er dem nødt til å tvinges til å delta alene i det øvrige samfunnet de har kommet til, men det som skapes nå er parallellsamfunn hvor dem engang ikke trenger å lære seg språket eller kulturen i landet de har kommet til.. Dynamikken som skjer nå er ganske likt som 30-tallet. Planlagt Økonomisk Depresjon hvor grupper av mennesker skal kjøres opp mot hverandre gjennom hat. Myndigheter og store deler av MSM… Read more »

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

Ingen eller dårlig “integration” skyldes, fagforeninger, socialisme og vaerdiforingelse af pengevaerdien (kronens köbekraft). Brutalt men sandt!

Dogen
Dogen
4 years ago

Som Nørgaard sier: Det forskjell på kristne og muslimer:

comment image

Og dette koster flesk:

comment image