13
okt
Seneste opdatering: 13/10-16 kl. 1208
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser her resultatet af Googles samarbejde med EU. “Denne video er skjult. Vær hensynsfuld, og tænk dig godt om, inden du deler den.” Tak, Juncker, Timmermans og Mogherini. Jeg har tænkt nu.

Gotland: Generalprøve på kontroltabet

Der er store og små kontroltab i Sverige. Der er når politiets må flygte fra “ungdomsgäng” og når de bliver “fastholdt af ungdomsgäng.” Kriseniveauet er nu konstant forhøjet, men myndighederne er naturligvis ikke væsentligt dummere end vi andre, de lyder bare sådan. De har et scenarie for den helt store krise, og Gotlandsvoldtægten lignede en sådan i deres øjne. Øens anklager blev konfronteret af borgere i sit hjem, hundreder demonstrerede spontant, de afghanske formodede voldtægtsmænd blev konfronteret og filmet. Hvad  så vi da myndighederne gøre?

80 politifolk kommer til øen. Lokalt politi aner ikke hvad der foregår. Det er styret fra Stockholm. Aktivisten der konfronterede voldtægtsmændene bliver anholdt, hans hjem gennemsøgt.

Internet på Gotland går ned

Debatforummet Flashback går ned. Det har jeg ikke oplevet i de fjorten år, jeg lejlighedsvist har benyttet det. Det ligger på US server, da svenske mydigheder har lukket det to gange, det har 2 mio. svenske brugere om ugen. Politi og journalister bruger det for at se, hvad der foregår i befolkningen. Det har bla. medvirket til opklaring af alvorlige forbrydelser. Det tjener nogenlunde den samme funktion for svenskerne, som BBC gjorde under den danske besættelse: Fri information og meningstilkendegivelse.

Sådan så det ud på overfladen, da magten rystede på hånden. Dette er sindsstemningen i den svenske nomenklatura, når effekterne af deres politik viser sig. Det var ikke elegant, og det var næppe heller nødvendigt. Det var helt tydeligt en overreaktion, magten er stresset.

Politikerne signalerer kontrol, som man så i partilederdebatterne, men det har aldrig set mindre overbevisende ud. De ved naturligvis, at det hele sejler: Politi, økonomi, boligmarkedet, skolerne, socialvæsnet, sygehusene. Deres offentlige fremtrædener er teater, de vil tabe kontrollen. Langt mere end vi allerede har set, jeg tror det nu er et spørgsmål om få år. Overreaktionen på Gotland viser, at de også selv ved det.

For en ordens skyld skal det nævnes, at Vänsterpartiet og FI går i fakkeltog mod racisme. Julia Caesar havde i lørdags læst deres tanker flere dage inden de tænkte dem selv. Det skal også med, at menige svenskere nu har indsamlet 130.000 til voldtægtsofret. Polisen, inte ryssen, invaderade Gotland Fra minut 34:30.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Christian_Andersson
Christian_Andersson
3 years ago

Nu ska Svenska Kyrkan gå främst i kampen mot rasiterna. När de goda krafterna inte kan hålla sams. Ni som är medlemmar i Sveriges största medlemsorganisation är ni med på det: “De goda krafterna inom Fi och V som tagit detta initiativ ser vad som hänt – käbblet har kommit i förgrunden och de angelägna frågeställningarna i bakgrunden. Sorgligt! För att i ett grepp vrida allt rätt igen så överlåter Fi och V det mötestillstånd man fått av polisen för söndagens manifestation till Svenska kyrkan. Jag lovar då en helt partipolitiskt neutral mötesplats för alla goda krafter i Visby. Alla… Read more »

Christian_Andersson
Christian_Andersson
3 years ago

Allt är förutsägbart. Nu hoppar landshövdingen av den partpolitiska manifestationen. Hur gör Svenska Kyrkan nu?

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Det ligger på US server.

Det samme, forstaar jeg, goer Snaphanens website. Jeg er ikke ekspert, men jeg har hoert gode ting om Island.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  snaphanen

Okay. Jeg ville vaere lidt nervoes for om Hillary blev praesident, men nu hvor internettet er blevet overladt til Kina og Saudi Barbarien, betyder det maaske ikke saa meget hvilket land man har sin server i.

Perechta P
Perechta P
3 years ago

Hvad i helvede er dette for noget?
‘ lokale, engasjerte aksjonsgrupper’

Det er vel bare at holde blyanten i den rigtige hånd når der er valg!

Det er sørgeligt at bevidne en horde norske hel eller halvfascister, brede ud sig på snaphanen.
Findes der ikke et norsk forum hvor de kan dyrke disse tankegange?

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg forstår dig udmærket Steen, selv skriver jeg ikke så meget mere overhovedet.

Dog kender jeg lusene på sin gang og man bør være fremme med tættekammen inden man bliver tvunget at barbere alt hår bort.

Din blog klarer sig fint, det samme kan jeg sige om Kim Møllers Uriasposten. der jo har haft en del snask fra nogle trolde.

Et gratis tip om du vil orientere dig om Sverige: http://ledarsidorna.se/

Det er en Socialdemokrat af Erlanderskolen der holder i bloggen, absolut læseværd vil jeg mene.
Hälsningar från Skåne PP.

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg ved at jeg kan blive noget ophidset når jeg ser/læser budskaber der ligger langt fra de demokratiske vurderinger jeg har vokset op med og da falder der sgu en ‘finke fra fadet’. Jeg er Dansk, bor i Sverige og har arbejdet i Norge, jeg har mødt mennesker fra alle samfundsgrupper i disse lande og med årene indset at der i alle disse lande findes en stærk slags nationalisme, en nationalisme der i denne tid en gang i mellem tager sig ganske markante former og udtryk, det i både tekst og rent håndgribeligt. Vi begge er jo til årene komne… Read more »

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  snaphanen

Nu ved jeg ikke hvem Krasnik og Wivel er, at leve uden fjernsyn og radio er en velsignelse, dog kan jeg tænke mig at de to er nogle der gerne vil ses og derfor løber rundt i manegen og råber ‘ulven kommer’.

Det er lidt af en oplevelse at se når der er noget populært program på SVT på skærmen, type ‘Lets Dance’ og jeg går med terrieren oppe i skovbrynet, da kan jeg se at flertallet stuer skifter billede på samme sekund!

Det er lidt skræmmende faktisk, lidt som i Orwells 1984 hvor alle fik samme dosis holdningsmassage.

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Perechta P

lokale, engasjerte aksjonsgrupper – som eksempelvis kan lage demonstrasjonstog.

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Ja så så det var humanitære og demokratiske midler du mente, hvorfor skrev du da ikke det, i stedet for noget der let kan misforstås som noget der handler om folk der går i takt med ens tøj på?

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Perechta P

Jeg trodde ikke at det var nødvendig å presisere at – hvis vi lever i demokratiske land – da er “demokratiske midler” alle som ikke er forbudte ved lov i våre demokratier, er du ikke enig i det? Og alle grupperinger, som ikke er forbudte eller dømte, er lovlige tihører det “demokratiske spekter”? I klartekst: jeg ser ikke noe i det jeg eller noen annen nordmann har skrevet på Snaphanen som rettferdiggjør din dom: “norske hel eller halvfascister”. Kan du vise til noe spesifikt eller presist? Og hvis du ikke har noe konkret og presist, kanskje du burde være til… Read more »

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Der har sgu været en del linjer hvor der har talts om ‘processer’ mod visse ansvarlige, så klart med konsekvenser af alvorlig slags. Jeg skal ikke hænge nogen ud med hverken navn eller alias, men det er ikke svært at finde faktisk. For den del findes det både DK-er og SE-er der virker være ret kamplystne. Jeg tror på demokratiet, et styresystem der har vist sig være overlegen både Monarki med hånd og halsret og forskellige afarter af despotisme der holder mennesker i et jerngreb. Det er dit og mit ansvar at holde rent fremfor forstuen, at være et godt… Read more »

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  Perechta P

Dog kender jeg lusene på sin gang budskaber der ligger langt fra de demokratiske vurderinger jeg har vokset op med hel eller halvfascister, brede ud sig Hvad i helvede er dette for noget? vores yderst demokratiske systemer Det er vel bare at holde blyanten i den rigtige hånd når der er valg! Ha, att du bor i Sverige är ju utmärkt. Du passar verkligen in i vårt “ytterst demokratiska system”. Intolerant mot de intoleranta brukar det heta i den humanitära stormakten. Vi behöver Trigger Warnings för kommentarerna! Btw tror du på fullt allvar att vi kan rösta/stemme oss ur den… Read more »

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  jonny_99

Ja.

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  jonny_99

“Vi behöver Trigger Warnings för kommentarerna!”

Jag har bott sex gångar i Sverige sedan 1975 och kan utan varken ‘Trigger Warning’ eller censur någon stans, klura ut vad som skrivs och menas.
Jag har varit med att bygga detta landet på gott och ont, men många lägenheter, skolor och villor har jag lämnat efter mig.
Kanske du bor i nåt jag har byggt?

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  Perechta P

Kanske du bor i nåt jag har byggt?
Tror inte det. Om du inte är 100 år gammal.

Vi tillhör olika generationer, med olika synsätt och värderingar.
Jag tror att tiden för “demokratiska lösningar” är, eller snart är, ute.

Nu får vi oss ett gott skratt istället.
https://www.youtube.com/watch?v=LVGY9DLv_7Y

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  jonny_99

Bra kontrat, jeg er bare 67, men har nog renoveret en del hus i den kategorien.

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago

Interessant om “Nordiska motstandsrørelsen” fra ca. 40.00 (42.00) Vi trenger unge, sterkt sammensveisede motstandsfolk. Vi trenger lokale, engasjerte aksjonsgrupper.

https://soundcloud.com/gomorron/036-polisen-inte-ryssen-invaderade-gotland

(Skulle dog ønske de droppet “nasjonal sosialisme” type retorikk, ganske enkelt fordi at alt dette ikke nødvendigvis er feil (positivt om folkefellesskapets betydning – jeg er helt med), men fordi det er for belastet historisk (og ikke nødvendigvis innholdsmessig)

Steinadler
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Selv det å snu om på ordene ville antagelig hjelpe en god del – i.e. sosial nasjonalisme istedet for nasjonal sosialisme. Burde også understreke at den sosiale nasjonalismen selvsagt også handler om solidaritet med andre nasjoner og folk som kjemper for å bevare sin suverenitet og selvråderett.

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Steinadler

Akkurat. Når det gjelder “Generation identitaire” i Frankrike, er det vel snakk om en tilsvarende gruppering – basert på lokale motstandsgrupper – men med type “ren” symbolikk som ikke er historisk belastet. Og i den grad de griper tilbake til nasjonal historikk, er det til den felles, uomstridte katolske symbolikk.

– Men nå litt vann i vinen: det er ikke jeg som aksjonerer – og hvem er jeg da å kritisere de som faktisk gjør noe konkret og reelt?
comment image

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Det er bare at holde op med at frekventere ‘Perker-pizzarier’, Kebab eller Sharwarma!
Det er sgu patetisk at se nogen såkaldt ‘Nationalist’, sidde og guffe på en Kebabpizza med halalslagtet kød og snakke om nation, ære og kultur, med munden fuld af muslimsk mad!
Køb en Steff-Houlberg pølse, rød og død, i brød med blod og bæ over ryggen, plus det løse.
Støt Dansk. Norsk og Svensk næring!
Kan det være så svært?

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Perechta P

Se mitt svar under. Jeg ser ikke noe presist kognitivt innhold i dette innlegget som muliggjør et svar.

https://disqus.com/home/discussion/snaphanen/gotland_generalprve_pa_kontroltabet/#comment-2949865813

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Tak for det, jeg vil lige sige at på den tiden i Danmark, ikke var frit frem for hvem som helst at få en standplads for en pølsevogn, de var i første hånd reserverede personer med nogen slags handikap, det af den grund at datidens invalidepensioner og lignende ikke var bare i nærheden af dagens beløb og da skabtes visse regler for udsatte personer. Omtalte pølsemand havde ‘træben’ fra knæet og ned. Meget har ændrets under mit liv, noget til det bedre, andet den anden vej. Dog står jeg fast på at det er enhvers eget ansvar at handle ret… Read more »

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Du får næsten ha en anekdote fra min ungdom midt i tresserne; det var på den tiden da sidste toget mod mit hjem gik fra København cirka klokken 1 om natten og traditionen tro købte vi altid en rød pølse med det hele på, midt på Rådhuspladsen i København Pølsevognen var vel på cirka fire kvadratmeter og havde en lille scootermoter for transport og han havde kogte og ristede Houlbergpølser, plus varm Cocio kakaomælk og lunken øl. Jeg spurgte ham hvordan han kunne få så meget ‘pølsesmag’ i de kogte og han sagde til mig; jeg skifter faktisk aldrig vandet,… Read more »

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x