15
okt
Seneste opdatering: 15/10-16 kl. 2045
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-15-10-2016-190505

“Svenske politikere er blevet befolkningens fjender”

Sverige opplevde en av sine verste måneder, hvis man ser på kriminalitetsstatistikken.15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner. Det blir totalt 195 tilfeller av voldskriminalitet i september alene.Tallene for september skiller seg dramatisk fra tidligere måneder da tallene for april var 96, mai 104, juni 129, juli 135, august 143 og nå altså september med 195. 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Professor Arnstberg skriver, at den svenske stat, den tidligere almoderlige, nu er blevet folkets fjende. Svenskerne skal ikke forestille sig, at de samme der har foranstalet dette på en generation, også kan reparere det bare delvist. Herfra bliver det kun værre. og der er to ting at gøre hvis man er svensker, især hvis man har børn:. Flytte fra landet, som mange gør, eller bevæbne sig. Gotland er lynmultikulturaliseret. På tre år er voldtægtsantallet gået fra nul til 28.

I en mailväxling skriver en skarpsynt filosof till mig att det är svårt för Sveriges medborgare att förstå att staten inte längre står på deras sida. Han syftar inte på pensionsåtaganden, a-kassa och liknande, utan på grundläggande kvaliteter som gränsskydd och rättssäkerhet. Det är åtaganden som staten i framtiden inte självklart kommer att se som sin uppgift. Tillspetsat uttryckt: I den nya världsordningen är staten folkets fiende. Nu ges ett smakprov på vad medborgarna har att räkna med. Fienden

Danske politikeres egenproducerede vold

Vi har været på samme vej som svenskerne i 33 år, og vi har ikke forladt den. Dette berører mig, fordi jeg kender en der bor præcis der. Ironisk mok har en masse politikere fra provinsen en Københavnerlejlighed på Islands Brygge. Jeg skammer mig ikke over at min første tanke var: Dette burde  have ramt en af dem, hvis der var retfærdighed til. Man er kun et menneske. Også de er i færd med at gøre sig til befolkningens fjender. Tænk tanken til ende, hvis du tør.

Den 1. oktober klokken lidt i 03 bliver vores søn (30 år) og hans fire venner (tre amerikanske statsborgere samt en dansk ven) umotiveret overfaldet af otte-ti maskerede unge med anden etnisk baggrund, da de går på fortovet på Islands Brygge få meter fra vores søns hjem.

De unge voldsmænd spørger om vores søns venner er amerikanere, og da det bliver bekræftet, bliver de bliver væltet omkuld, slået og sparket, truet på livet og med kniv.Det finder sted lige under vores vinduer, og vi bliver vækket af en af de unges paniske skrig »stop, stop, stop«.

Fra vinduet er jeg vidne til, at vores søns venner bliver jagtet og jeg skriger »stop, stop« ud ad vinduet. Vores søn står på hjørnet og holder sig for øjet og råber til os, at vi skal ringe 112.

Vores søn er værst tilredt efter spark i øjet. Voldspsykopaterne er væk. Vores søn og hans venner overfaldet lige udenfor vores hjem Se også Sygeplejerske: 8-10 AEH’ere angreb min søn, politiet var ligeglade – “Hvad er det lige, der sker i Danmark?”

Sverige har mange af den slags indvandreroverfald på svenskere om dagen. Et af dagens Hans-Erik, 41, utsattes för mordförsök i Alby – polisen vädjar om tips

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Nytårsaften 14/15 tilbragte jeg i Heidelberg, som altid har været en frede og behagelig by. Men den nytårsaften var perkerrudlerne kørt til fra Mannheim. Der var en mærkelig stemning hele aftenen og efter midnat, hvor hvor forsamlede sig på Karlsbroen, skød de sigtede raketter efter tyskerne. Mænd med venstreorienteret påklædning og frisurer blev srikt tossede, og da min ven ville gå lidt væk med konen hen til en trappe, gik de forbi en lille tyrk, som skød en raket efter dem på netop den trappe, hvor de ville hen. Tyrken slog øjeblikkeligt Ben på næsen og holdt en kniv op… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Tyvärr verkligheten tyvärr sanningen. Min svärmor i Slottstaden i Malmö som inte vågar gå ut på kvällen längre vem bryr sig om henne mer än vi. Sanningen är som sagt var att svenska staten har blivit svenskens fiende. Öppna era hjärtan för det här som Reinfeldt sa. Men han spelar i en annan division och sitter med toppuppdrag i globalisternas banker och svensken spelar i b laget inte ens det bara en bricka i ett fult spel helt utan värde. Folkmord är vad det är.