17
okt
Seneste opdatering: 17/10-16 kl. 1140
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg tror der skal mange flere gruppevoldtægter til [før svenske kvinder indser hvor farlige disse mænd er.] Svenske piger og kvinder er desinformerede af svenske medier. De ved ikke, hvor farligt det er at følge med en ukendt, indvandret mand….De må være mere varsomme. Forældre må tænke nøje efter, hvilke områder de tillader deres børn at færdes i. De svenske myndigheder gør intet for at oplyse indvandrerne, hvilke regler der gælder her…..Vi ser, at magten stiller sig på forbrydernes side.” (Söndagskrönika: Bristningsgränsen er læst af over 30.000, og har over 200 kommentarer.)

Eva Selsing: Racisme-kortet er den nye tabermarkør

Vi lever midt i en opinionstid. Alle har meninger om alt, næsten især dem, der har de ringeste forudsætninger for at have en. Politik er ligesom fodbold, alle mener at have forstand på det, ikke mindst de mest ignorante, der gladeligt skider på ethvert faktum. De fleste kunstnere for eksempel. Jeg værner mig mod vrøvlet ved ikke at læse eller lytte til det. Det er spild af tid, i bedste fald er det komisk. Hvorfor hidse sig op over en David Trads eller en Alternativ? Udvid din musikalske horisont i stedet, kys din kone, de fleste trænger mere til det.

»Historien er symptomatisk for den ucharmerende blanding af identitet, uvidenhed og blind moralsk fordømmelse, der udgår fra højrefløjens automathadere.«

Åh, hendes holdninger er bare sååå forfærdelige…«Det sagde en perifer bekendt, lad os kalde hende K, da jeg forleden stødte ind i hende. Hun henviste til en kvinde, jeg er heldig at kende, som er ærkeborgerlig og har været indvandringskritisk i årtier efterhånden. Hende kan vi kalde L. Racisme-kortet er den nye tabermarkør

Forskellen på de to er, at K intet ved om politik, mens L har interesseret sig for samfund, økonomi og indvandring det meste af sit voksne liv. Det tænkte jeg på, mens jeg granskede Ks ansigt for at se, om jeg kunne spore noget, der mindede om skam i det. Ignorantens moralske fordømmelse er jo en pinlig affære.

Men nej. Der var til gengæld et skær af selvtilfredshed. Som om hun nu, efter at have kælvet denne enkle udgydelse ind i verden, havde sagt noget utrolig tjekket. Jeg kiggede tomt på hende, og havde lyst til at spørge, hvad hun mon baserede sin dom over L på. Hvilket enormt korpus af viden om indvandring, kriminalitet, vold og integration lå dog til grund? Racisme-kortet er den nye tabermarkør

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

“SVT förklarar för utlänningar hur man undgår våldtäktsstraff
November 6, 2016 •
SVTs MANUAL TILL ATT VÅLDTA UTAN STRAFF”:
http://avpixlat.info/2016/11/06/svt-forklarar-for-utlanningar-hur-man-undgar-valdtaktsstraff/

“SVT Nyheter på lätt svenska
2 nov 17.15”:
http://www.svtplay.se/video/10912401/svt-nyheter-pa-latt-svenska/svt-nyheter-pa-latt-svenska-2-nov-17-15

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Två stycken väldigt kloka personer som står för demokrati. Därför är dom hatade av politiker o media.

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago

När det verkligen(!) kommer att gå upp för medborgarna i Sverige, Norden och Europa, att media är totalt involverad tillsammans med kommunism och vänsterliberalister. Att därmed media husens ägare står som garant för åsiktsdikaturen och “löpsedlarna” om censuren av våldtäkten på Gotland. När det går upp för medborgarna, att kommunister och vänsterliberalister hatar demokrati (!), yttrandefriheten(!) och tryckfriheten(!), så enormt mycket, att de lierat sig med det totalitära islam-ismen! När nu inte deras “Sovjet” finns längre, men de resonerar, diktatur som diktatur, är bättre än all demokrati på jorden. När det går upp för demokraterna och människorna att “DDR systemets… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  GustaWasa

Mycket var det. Men väldigt bra sen får man tänka på att mediaägarna samarbetar med globalisterna och har möten som inte allmänheten i länderna har tillgång till någon som helst information från dom mötena och dom sker ihop med politiker från EU o andra länder. Så demokrati existerar inte längre utan det har blivit en överhet som styr världen. Med politiker i lönndom.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Som Norsk kvinne bosatt i Sverige støtter jeg selvsagt det opprøret som endelig Gotlendingene viser overfor den nåværende regjeringen..deres skyld at Sverige har blitt en fristad for voldtektsmenn, mordere mm. Har lest om voldtekter begått i Sverige stort sett hver dag, og tenkt at dette må jo stoppes av polisen og påtalemakt med strenge straffer..men nei i Sverige slippes de fri, eller får veldig lave straffer. Begeret rann øver då, da 4 5 skjeggbarn gruppevoldtok en handykapped kvinne, uten sjanse å forsvare seg…, og de slapp fri..foreløpig…med begunnelse av at hun ikke gjorde NOK motstand..hvordan sjanse skulle en handykapped i… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Den tragik som uppstått på Gotland är ett symtom på en negativ samhällsutveckling som skapats av svenska politiker de senaste 50 åren. Inte endast Gotland är drabbat utan hela Sverige. Det finns områden som har ett akut behov av att samhällets service på olika plan återupprättas till vad som borde vara standard i ett välfärdssamhälle. Vad svenska politiker nu raserat försöker Stefan Löfvén nu med fagra löften återupprätta. Att han kommer att lyckas är det många som tvivlar på Hans nya “samhällsbygge” vilar på en lös grund av sand och finansieringen innebär att skatterna höjs rejält. Vad som nu krävs… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Den som inte har läst sin historia om samhällenas förrädiska ledare eller att en broder eller syster kan vara förrädiska.

De tror fortsatt att politiska ledare är korkade. Och att brodern och systern är oförstående. Men så är det inte. Det visar alla de åren som detta “skeende” pågått, att de aldrig har ändrat sig.