19
okt
Seneste opdatering: 20/10-16 kl. 0634
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er, som Gary Sullivan nævner, masser af fredelige områder i Syrien. “Det er nemmere at nævne dem, hvor der er krig, end dem hvor der er fred.” Selv i Aleppo kan der se ud, som Schweizisk TV viser, hvor overklassen nyder livet i et geværskuds afstand fra krigshandlingerne. Arabere er mildt sagt ikke solidariske med mindre heldigt stillede, at islam skulle sørge særligt for de syge og fattige, er rent bullshit. Man overlader det til de fattigste at lide, og lader nogle naboer og det kristne Europa om at være solidariske. Das kriegszerstörte Aleppo zwischen Elend und Luxus.

Afrikansk muslim indfører islams billedforbud i Rom

Smadrer uvurderlige statuer i fire kirker

Italian police have arrested a 39-year-old Ghanaian man who entered several historic churches in central Rome Sept. 30 and Oct. 1, destroying a number of statues and creating panic among the faithful and tourists who were there at the time.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
The Lying Press
The Lying Press
4 years ago

Pesten er over Europa – takket være de beskidte forræderiske politikere, der lukker vores fjender ind i Europa.

Knut Berg
Knut Berg
4 years ago

Forbannede vandal!

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
4 years ago

Hvor er det sørgeligt at se sådan en ski.. muslim vandalisere kirker. Jeg er sikker på at mange af de ting han ødelagde var fuldstændig uvurderlige.

Som ‘latmask’ skriver længere nede i tråden, så burde han straffes, efter sharia-lovgivning, som en kuffar der har vandaliseret moskeer. Så skulle i bare se…

I øvrigt på tide at ALLE politikere, både til højre og venstre (og alle andre også), får øje på hvilken katastrofe islam er. Der vil altid være ufred og utryghed hvor islam er. Ufred er simpelthen en ubrydelig del af ‘fredens religions’ dna!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Vi hører, at der er blevet bombet meget over Aleppo. Så gad vide om disse mennesker, der mener, det er helt OK at hygge sig i deres fredelige område, og som bare nøjes med at håbe for de andre i ruinerne, om de nu selv stadig har et fredeligt sted. Eller er de på vej væk… til Nordeuropa

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Hvorfor står der “TV2” på mikrofonen? Det ligner fuldstændig dansk TV2’s logo.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  Rune Hansen

Fordi det er TV2.

Rasmus Tantholdt fra TV2 havde fornyligt , som den eneste, fået et eksklusivt interview i stand med Bashar Al Assad . Bagefter stod han i nyhederne og plaprede op om, hvor svært det havde været at sidde og interviewe en, der helt sikkert var fuld af løgn..?
Men hvad… Sandheden er jo “vedtaget”…

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tak for svaret. Men har ovenstående interview ved swimmingpoolen været bragt i dansk fjernsyn?

redrumkiss
redrumkiss
4 years ago

Halshuggning som straff och visning av huvuden på pålar vore inte fel, för att visa dessa barbarer att man inte tolererar sådant skit. Lägg till straffet för våldtäkt, mord och vägras integreras och Allah gapande. Så slipper vi medeltidsidioterna. Får dom chansen kommer de att göra så mot oss.

PeterM
PeterM
4 years ago
Reply to  redrumkiss

Kan även användas som grisfoder

latmask
latmask
4 years ago

Plocka fram någon fin gammal lag om vandalisering i kyrkor från medeltiden. Alt. kan sharia tillämpas som om en kuffar skulle gå in och vandalisera i en moské. Verkställ straffet offentligt.