21
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 0516
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da det er Jalving, er vi også inden om Sverige. Foredraget blev holdt 15 Oktober 2016 i Valby Kulturhus i København. Del 2 Q & A er her, også meget høreværdig. I september talte Morten Uhrskov.

Multikulturalismen, der er drømmen om at alle folkeslag, religioner, konfessioner, klasser, klaner og eliter .kan leve side om side…….tåler, som vi har set det i Sverige og mange andre steder, ikke dissens, fordi dissidenternes virke minder dem om at de ikke er almægtige eller i besiddelse af et monopol på fornuft og politisk dømmekraft.

“Jag har börjat hata mitt eget land”

En kommentar til Dag Öhrlunds tekst i dag Landet jag inte känner igen. Våldtäkter och mord ger bra timlön

“Du är inte ensam om ditt tillstånd. Min tidigare livsglädje har övergått i en skön dödslängtan. Jag har börjat hata mitt eget land.”

Jag är tillräckligt gammal för att veta hur Sverige tidigare var och hur oproblematiskt det mesta var. Nu skall man ta hänsyn till och omfamna islam? Dessutom påstår man att muslimer och islam alltid funnits i Sverige. Det är helt enkelt INTE sant!

Nu senast läser jag i Expressen om Camilla 19 år som är demisexuell. Demisexuell ? Om man på 70-talet hade givit Monty Python-gänget dagliga doser kraftfull LSD skulle de inte kunna åstadkomma sketcher som ens tenderade den galenskap vi dagligen tvingas acceptera. Det är synd om alla yngre som får sina hjärnor söndertrasade av feminister och kulturmarxister. Yngre människor kommer att springa ner dörrarna på psykmottagningarna för att feminister och kulturmarxister stökat till huvudet på dem och fullständigt kvaddat deras självkänsla.

Undfallenheten för islam och muslimer är plågsamt. Inom några år har vi enorma värdekonflikter i vårt land enkom för att vi inte styrde upp det från början. Nu är de så många och därmed för sent. Serviliteten bland politiker gentemot muslimer kommer att bli omfattande och skadlig för landet. Sverige kommer att acceptera de vidrigaste av medeltida religiösa fasoner.Det gör mig heligt förbannad!

Ett gäng 40-50-åriga tjejer åker på konsert till Göteborg. En 50-åringn skall firas. Detta är människor som vanligtvis inte pratar politik eller ens är intresserade av politik.

Det enda de pratar om är den havererade invandringspolitiken under helgen. Vilket djävla 50-års firande? Och det är inga trevliga namn de gav invandrarna. En av tjejerna sa: ”skicka hem dem för helvete, jag vill inte se dem”. Det är medelklass jag pratar som har den inställningen och man är dödligt trött på invandringen. Det är den muslimska invandringen som orsakar deras vrede måste tilläggas. Rätt ska vara rätt!

Politikerna med hönshjärnan Löfven som ledare vet om alla dessa problem. De vet att det kommer att bli oroligt i landet om inte inflödet stoppas och återsändande påbörjas. Om inget görs närmaste tiden kommer det att kollapsa inom 2 år.

Min gissning är att inget görs. Man kommer istället att hänga ut och lagföra folk som säger ”neger”, protesterar mot något moskébyggen eller har synpunkter på halalslakt.Detta för att man vet hur fogliga svenskar ska hanteras. Muslimer är en helt annan femma och man är rädd för kravaller. Då är det kortsiktigt enklare att skjuta budbäraren. Långsiktigt är det en katastrof.

Sverige, landet som inte längre är!

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

“Sverige har, förhoppningsvis på goda grunder, beviljat asyl till en ung man som säger att han flytt från sitt land av skräck för att bli mördad. Så långt allt väl – vi ska hjälpa människor som flyr när de riskerar att bli mördade av galna rebeller eller lika galna regeringsstyrkor i Långtbortistan.” Ovennævnte er citat af Dags blogindlæg. Manden er en del af problemet. Før man indser, at det er den globale asylret, der er drivkraften i masseindvandringen, er det bare lappeløsninger at interessere sig for enkeltsager. Vi kan ikke grundet antallet, og vi har ingen moralsk forpligtigelse til at… Read more »

barfbag
barfbag
4 years ago

Off topic:Klik her for at stemme på bog, så den – forhåbentlig – vil blive udgivet. http://soopllc.com/blog/book-ideas/beyond-terror-anne-marie-waters/

GHjo
GHjo
4 years ago

Det er synd på de eldre,som vet hvordan det gode,gamle Sverige var.De unge vet ingenting, historiebøkene blir også forfalsket slik at de aldri får vite noe om dette,som de eldre vet og husker.
De unge har ingen mening og intet mål og ingen fremtid i et land.ødelagt av muslimsk innvandring og multikultur De er som barkbiter som driver og hvirvles viljeløst rundi i den politisk korrekte elv sine strømhvirvler.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Svenska politiker misslyckanden de senaste 50 åren överlåter de åt befolkningen att reda ut.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/21/politiska-visioner-och-verkligheten/

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

ikke en eneste lenke til hverken Lars Bern eller Peter Krabbe, hm.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Politikerna fortsätter att misslyckas. Dessutom hindrar de folket att reda ut någonting.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Man kan inte hata Sverige. Man kan bara hata dess styrande vilka nu som styr Sverige i verkligheten.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  snaphanen

Sverige är något som förfäderna har byggt upp. Som dom som lever år 2016 ska förvalta på bästa sätt. Hata Sverige då måste man ju hata dom som har byggt upp landet. Annars Sverige är ju bara sand o berg o vatten som har blandats ihop till en väldigt vacker natur. Hur tusan kan man hata det. Men jag tror nästan man hatar det för man förstör svensk natur för att bygga fula betonghus åt invandrare för vansinniga pengar. Jag ger mig man hatar Sverige när man borde hata politikerna som styr landet nu och inte våra förfäder. Jag skriver… Read more »

Doktor_Pillerman
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Skribenten skriver inledningsvis nedanstående som Snaphanen tydligen missat.

“Du är inte ensam om ditt tillstånd. Min tidigare livsglädje har övergått i en skön dödslängtan.
Jag har börjat hata mitt eget land.”

Notera att skribenten skriver “Jag har börjat hata mitt eget land”

Det har alltså inte alltid varit så. Något har tydligen tillkommit som gör att det land han är född i och älskat inte längre är värd att älskas. Jämför gärna med en skilsmässa.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Tack för reflektionen. Jag förstår han kanske bor i Södertälje med arab villorna. Sen tre månader är jag tillbaka i åkeri branschen efter 25 år. Jag lider fruktansvärt med Sverige man bygger fula snabbyggda hus precis överallt med stora fönster så man ser rakt igenom husen. Sen kommer man utanför samhällen är det en upphöjning i naturen så står det en stenkross där och plattar till landet så man kan bygga ännu mer fula hus utan någon som helst glädje. Eller så är det en jordtipp mitt i naturen man står tjugo meter ovanför och tippar av sitt lass och… Read more »

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Kommer att tänka på en plats i Stockholms utkant i början av 60-talet. Här gick den gamla Enköpingsvägen genom ett lugnt och stilla område med skogar åkrar och ängar. Här låg en gård som hette Rinkeby Gård. Den här idyllen förstördes 1967-1971 när man började mäta upp nya vägar i området. Det byggdes upp hus enligt byggklossprincipen. Det blev en ny stadsdel som aldrig var eftertraktad av svenskar att bo i. Här bodde det mestadels turkar, jugoslaver, och finnar. Den tidens turkar vill nog inte bo kvar längre för nu är det Vilda Östern i Rinkeby.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago
Reply to  latmask

Kommer ihåg körde virke till Akalla när det byggdes. och in mot Kista Mitten på sjuttiotalet man undra vilka ska bo här och vad ska det bli av det här. Brasorna brann hela tiden där formvirket användes en gång så eldades det upp på plats sen. Motsatsen var Klara kvarteren när man körde därinne när det revs då förstod jag hur det såg ut med dom utbombade städerna i Europa. Min åsikt är att Sverige har förvaltats fruktansvärt illa. Socialdemokratisk eller ska man säga kommunistiska storskaliga projekt. Och man har inte slutat med dom år 2015 ens. Blir bara värre.

PBrad
PBrad
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Uanset hvad så er det fuldstændig vanvittigt det svenske vælgere har ladet ske. Yderligere er Sverige efterhånden en sikkerheds-trussel mod nabolandene.
Illusionen om nordisk pasunion er stendød og bør skrottes så hurtigt som muligt.