22
okt
Seneste opdatering: 23/10-16 kl. 1447
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Midt i børnemyldret går en svensk klidmoster med skiltet: “De kallar mig mamma! Låt dem få stanna!” Hun er ikke helt opdateret på regeringen Löfvéns seneste ideologiske svingom. Det er svensk totalteater, 2000 såkaldte børn og nogle ex. kommunister. Nu skal de nemlig sendes hjem, når de runder 18, hvad mange af dem gjorde for femten år siden.

Man ser tyske skilte, der var samtidigt en lignende demo i Hamborg. De er iøvrigt hazarer og kommer fra Iran, men det bliver udvist til det land, de opgiver at komme fra. De kunne have ladet være med at lyve, da Sverige indbød hele verden til homeparty.

For knap to siden sagde enhver ledende svensk politiker: “Der er ingen øvre grænse for, hvor mange flygtninge Sverige kan modtage.” Formentlig ikke fordi de selv troede på det, eller var idioter, men fordi der nu engang havde været parolen i mange år. Ideologer behøver ikke tænke, deres publikum skal ikke. Blandt andre Ylva Johansson (S) bedyrede, at millionerne trygt kunne komme til Sverige i al fremtid. I dag er den tidligere skolelærer arbejdsmarkedminister, hun er også meget interesseret i fodbold, men nu er politikken lagt om og retorikken kryber langs panelerne.

Så mødte de muren, og den var ikke langt borte. Den bestod i 165.000 “flygtninge,” heraf 35.000 afghanske “børn.” De har mange af dem, hver kvinde får i gennemsnit 5.2 børn. 62 procent af landets befolkning er under 24 år, en uudtømmelig arbejdskraftreserve, tænkte svenske politikere. Hvis ‘tænke’ ikke er for stort et ord.

Nu skal afghanske børn udvises når de fylder 18, hvad der vil sige, at de skal alderstestes, hvilket var intet mindre end ‘nazisme’ for under to år siden. Fyrre års ideologi har været en tur i tørretumbleren. Nu ved svensken ikke rigtigt, hvad der kan og må menes.

Signalerne fra kommandobroen er diffuse. Måske skyldes det, at broen aldrig rigtig har anet, hvad den foretog sig, kun at man var ‘nazist,’ hvis man kritiserede det. Die Partei hat immer recht, også når det i fyrre år har haft uret. Sverigedemokraterne er nazister, fordi de havde ret. Hele etablissementet havde uret, big time! men de vil ikke tabe stemmer på at være de hurtigste tallerkenvendere i moderne tid. Glemt er al det vrøvl og løgn, de har spyet ud i årtier. Jeg havde forresten også ret, da jeg begyndte at skrive i danske aviser om dette i år 2000. Når man har taget imod så meget lort fra rene ignoranter, som jeg har, må det være tilladt at hovere lidt. Skadefryd er ingen dårlig fryd, når man har ventet så længe på den.

“Må der nu ‘bygges mure’ igen, hr. statsminister, eller er vi alle så nazister? Er man ikke længere mindreårig, når man er 32?” Sverige nærmer sig slutningen af denne generations galna kvartsekel. Det slutter ikke på grund af indsigt og visdom, det slutter af den nøgne nød. Det bliver aldrig sig selv ligt igen.

Denne generations ubesvarede spørgsmål er, om det er ødelagt for altid. Var det her, Sverige virkelig skred i svinget? Om et tiår ved vi det. “Nästan bara afghaner” i demonstration mot skärpta asylregler, Demonstranter i milslång vandring. Papperslösa blir vardag i Sverige, Lärare protesterar när afghanska elever utvisas

Sweden was overwhelmed by influx of child migrants…

 we should heed their lesson

Engelske medier har – til svenske journalister og politikeres store ubehag – fulgt den eskalerende svenske katastrofe på nært hold.  Den startede længe inden 2015, men der gik unægtelig en vis tid – årtier – inden det var evident for alle undtagen tanterne på Sergels Torg. The Telegraph har i dag en god oversigtsartikel:

Worse: nothing prepared Swedes for the abuse of their asylum system by predators and criminals. Back in January, Swedish authorities admitted that at least 70 girls in asylum centres were child brides. That same month, Alexandra Mezher, a worker in a refugee centre in Molndal near Gothenburg, was allegedly stabbed to death by a psychologically disturbed Somalian resident who claimed to be 15. Medical examination suggested that he was, in fact, at least 18 years old. This story is not unique. In December 2015, a Afghan called Ali Bahmani raped a 15-year old girl at a children’s psychiatric clinic in Stockholm. He claimed to be 16. Dental examinations revealed him to be around 19.

Sweden is an example of good intentions having decidedly mixed consequences. The peoples of the developing world are on the move – it is tempting, in the spirit of Christian charity, to open the door to them. But there are a lot of them. They are a mix of refugees and economic migrants. And some may even be criminal. It makes far more sense to focus on ensuring stability and development in their home countries than encouraging mass relocation here – and if refugees are accepted in significant numbers then the voters are going to want to know that they are genuine refugees. If the idea gains currency that hospitality is being exploited or rules broken, the popular mood will swing the other way. Life for migrants in Sweden is increasingly, tragically, uncomfortable. Racist attacks are up. An immigrant’s chance of being unemployed is now twice as great as a native Swede.

Liberals beware: evidence is mounting that open borders are unpopular and will not stay open for long. An act of mass generosity is likely to be followed by an act of mass intolerance – as Sweden’s asylum seekers will tell you.

Se også Sverige framställs som ett land i förfall log in. Talerne i Stockholm var:

15:00 Fatima Javed välkomnar – berättar om dagens agenda
15:03 Martin Piano – läser poesi
15:10: Juma Lomani Shahmamah och Salsal håller tal
15:20 Rädda barnens ungdomsförbunds-ordförande Jorge Löndono håller tal
15:30 Christina Larsen (V) håller tal
15:35 Flippa Almlund från SAK håller tal
15:45 Tillsammans-skapet Alex Bengtsson håller tal
15:55 Flyktingarnas riksråd Emma Persson talar
16:05 Lotta Hedström före detta riksdagsledamot (MP)
16:15 Iranska Flyktingarnas Riksförbund i Sverige Andishe Alishahi
16:20 Ensamkommande barn Amir Khavari som är utvisningshotad håller tal
16:30 Naser Veqar WHC håller tal om
16:40 Hania Karim berättar om Hazararnas situation i Pakistan
16:50: Resolution läses av Ester Privat
17:00 Avslutning av manifestationen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
4 years ago

Detta bevisar att Sverige inte går att rädda!

jasminum
jasminum
4 years ago

Jeg postet en video om NWO, aluminati som svar til haugianer her et sted, ser du har formidlet den tidligere. Den var fantastisk iflg. meg, publisert nå i oktober. Stor takk til deg, jeg/vi opplyses alt mer. Disse referansene er uvurderlige. Så du (her på snaphanen); Nato med Tyrkia rykker inn i Syria. Dette er spennende, men denne trykket meg ettertrykkelig ned i kjelleren, avskyelig som det er:

ER dette hva våre europeiske politikere har knyttet seg til! Er knuten SÅ behagelig…..

Olle lampa
Olle lampa
4 years ago

Hela världen har rätt att bosätta sig i Sverige.Är man emot detta kallas man för nazist av pajasen Löfven.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Olle lampa

Hans besøk i Saudia, avbildet med kvinner i burka…”føler meg som hemma” sier idioten…expressen

sinnamor
sinnamor
4 years ago

England bør ikke le for høyt. De mottar nemlig overskuddeslageret av skjeggebarn fra Calais. I motsetning til Norden, hvor globalister har samtlige offentlige nyhetskanaler i lommen, så har England ennå TV sendinger hvor blir politikere stillt til veggs. Dog er de ute av stand til å gi vettuge svar på hvorfor eksperter som alderbestemmer disse nye borgerne til mellom 25 og 40 år, ikke blir hørt eller tatt hensyn til. Forstermødre klager over at det første disse små fosterbarn ber om når de flytter inn er barberhøvler. *folk lar seg på ingen måte lure, men blir overhørt og overkjørt av… Read more »

invernes
invernes
4 years ago

Stakkars svensker som får forvandlet sitt vakre land til et helvete på jord 🙁

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago

A lesson on immigration from an American Indian | David Yeagley
https://www.youtube.com/watch?v=5OKUmjQZTzA

Snaphanen DK
4 years ago

Spar mig venligst for dine antijødiske videoer, som jeg desværre ikke kan komme ind o slette nu. Indianeren har jeg haft for flere år siden. Spar i det hele taget på videoes, der bruger MB som jeg godt selv vil bruge

barfbag
barfbag
4 years ago

bøbe->købe

barfbag
barfbag
4 years ago

“For knap to (blank space ??) siden sagde enhver ledende svensk politiker..”
Off topic. Klik på link for at gå til følgende webside, hvor man kan stemme på bog, som forhåbentlig bliver udgivet. http://soopllc.com/blog/book-ideas/beyond-terror-anne-marie-waters/
Antallet af afgivne stemmer er næsten halvvejs, det sker, når der er 500 stemmer fra 3000. Jeg poster lidt hist og her, men blogposter er jo et ekstremt hurtigt medie. Jeg vil bøbe denne memoir-bog, hvis den udkommer;det er jo i sidste instans op til forlaget.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

En fantastisk mulighet for polisen og militær å ringe alle dessa inn, ..så putte de i leirer inntil de ble sendt UT…

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Sidste år forklarede løgnmedierne, at de var “syriske flygtninge” og hvis man sagde andet, var man konspirationsteoretikker, forvirret, fremmedfjendsk og umenneskelig!

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago

Alltfler “syriske flygtninge” avslöjas nu som afghanska lycksökare – som kallar sig barn tills deras familjer kommit till Sverige. Men tack och lov börjar ‘de här barnen’ återsändas ev återvänder de självmant – med 30.000 sek på fickan. Många grusade förhoppningar i Afghanistan …

Följ https://meritwager.se/ och förstå!

jasminum
jasminum
4 years ago

Scapegoats er hva de er, all asylinnvandring er det; det tjener oligarkenes (AAO) pengepolitikk, som distraksjon, alt mens de graver den europeiske befolkningens grav.

En trøst er det jo at WW3 muligens ikke blir mass destruction av vestlige befolkningsgrupper. Istedet tar de rotta på vår økonomi. Skattebetalerne får regningen.

http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/order-out-chaos-doctrine-runs-world

Takk til signaturen Oliver Langeland for kunnskaper.

Utdyper kommentaren med sitat; kommer tilbake.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Vad demonstrerar dom för. Sverige åt afghanerna eller.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
4 years ago
Reply to  invandrare1957

Afghanistans sak är inte vår!

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Med en flere hundredeårig tradition for nedrigheder og tåbeligheder fra indflydelsesrige svenske politikere og ledere bag sig er der nok lang vej til almindelig tænkning og handlen får plads.
Men helt opgive bør man ikke, tilbudet om betingelsesløs overgivelse bør endnu bestå.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Da jeg så det i går tænkte jeg, måske er der et lys i mørket. Dejligt at de så dyre, for så når der at komme færre inden dørene forhåbentlig lukkes.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Er man ikke længere mindreårig, når man er 32?

De saedvanlige patriarkofascistiske hademeninger fra Snaphanen! Selvfoelgelig kan man vaere mindreaarig bare fordi man er 32; man er ikke aeldre end man foeler sig.

https://www.youtube.com/watch?v=dCVRrybYWNE

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Denne man(?) skulle passa bra i Sverige. Våra politiker och massmedia vill inte att vi mentalt ska bli äldre än 10 år.
Undrar hur många 6-åriga flickor han har som kompisar.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  latmask

Børn tiltrækkes ikke af uhyggelige klovne

sussebassa
sussebassa
4 years ago

…..kan jo være en ulv i fåreklær…pedofil…

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  sussebassa

Han-hun vil måske lege doktor med dine børn?

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det vil HEN sekert…men dom er stora og vet betre.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Nej, for alder er jo bare en zozial konztrukzion – lizzom på en eller anden måde, ikk’ ? 😉

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Er der 2000 mindreårige på videon…??? I så fald.. Er de en udgift på ca. 2MIA pr år…?? (selvfølgelig kun til de bliver 18..) Det svarer til skattebetalingen fra 20.000 gennemsnits lønmodtagere..!!

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago
Reply to  snaphanen

Det kommer til at blive verdens dyreste fortrydelsespille.. :-/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Hestehandleren

Hvad koster mon et storindkøb af “gratis” p-piller til den kønsmodne andel af Afghanistans
kvindelige befolkning til sammenligning?

Kan man evt. tilsætte p-piller til drikkevandet? 😉