2
nov
Seneste opdatering: 2/11-16 kl. 2021
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også “Lets learn from Israel” – Putin

“Sweden on the brink, Sweden in chaos”

Det er selvfølgelig avis-lingo, men nu har engelske aviser indstillet lasersigtet på Sverige, og det vil ikke forsvinde, Sverige er fanget i lyskeglen.

Alt det svenske politikere og journalister har forsøgt at skjule for befolkningen i årtier, er nu lagt frem for enhver. De vil ikke have ansvaret, men de vil få det og de kan ikke lide det. Den svenske ambassade i London har klaget over dækningen.

F.eks. dobbeltmordet i Gøteborg i forgårs på brødrene Farshad Rostami, 20 og Rowshan Rostami, 16. Det skete kl. 20 mandag aften og næste dag var det allerede væk fra forsiderne kl 12. De katastrofale følger af ortodoks, svensk politik i fyrre år, skal skjules og fortrænges, mens ligene hober sig op i forstæder over hele landet.

Jeg skal være den sidste til at beklage medieinteressen for Sverige, efter at have gjort opmærksom på samme problemer i femten år. Nomenklaturaens dirty-little-secret er ikke så hemmelig længere.

SWEDEN is on the brink of becoming a lawless state as the police force is losing the battle against unprecedented levels of crime and violence amid a growing migrant crisis.The Scandinavian country is facing an existential crisis with on average three police officers handing in their resignations a day.

On Monday, Express.co.uk reported a number of the arsonist attacks in the city of Växjö, in Götaland, had been committed by frustrated migrants. Currently there are more than 6,000 suspected crimes that are unsolved in the area and 400 of these cases are suspected to be rapes, murder or attempted murder.

Mr Stjernfeldt said the figures are alarming and police officers are constantly forced to work overtime in an attempt to solve the reported crimes. The Police Association admitted it fears the public will lose faith in the force and their ability to protect citizens if the situation is not resolved. Sweden on the brink? Police force pushed to breaking point by violence amid migrant influx

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper
Casper
3 years ago

Det er ikke en helt dækkende version som Putin giver om den irakiske voldtægtsmand i Østrig. Han blev ikke frikendt; højesteret bestemte bare at sagen skulle gå om ved byretten. Den slags afgørelser skyldes som regel noget teknisk. Egentlig kan man tage det som udtryk for at højesteret gerne vil have ham dømt, men at anklagemyndigheden ikke har gjort arbejdet godt nok – derfor giver man en ny chance til anklagemyndigheden. For hvis det var en ren frifindelse, ville de ikke tilbagevise sagen til byretten. Husk at Putin ikke taler til os, men til russerne. Det handler om at overbevise… Read more »

invernes
invernes
3 years ago

Putin blir nok vår redning får vi håpe ! for det ser svart ut for Vest Europa.

achantus
achantus
3 years ago

Putin burde ikke snakke så høyt om akkurat det der. Russland er heller ikke akkurat velsignet med det beste menneskematriellet for fremtiden.

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  achantus

Hva mener du. Store muslimske skarer, eller?

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  jasminum

Ja, Russland har store muslimske skarer som fyller Moskvas gater under fredagsbønnen. Dessuten har de en masse rølp fra periferien og grensene til de islamske landene, for ikke å snakke om alle etterkommerne av Djengis Khan & co. Russerne selv får ikke lenger barn, demografien går i dass og russiske menn drikker seg ihjel på vodka. 70 år med beinhard kommunisme gjorde heller ikke akkurat underverker for hjernecellene. Jo, Russland er i en like dårlig situasjon som Europa. Jeg vil tro at land som Tjekkia og Polen nå er blant de sunneste områdene i Europa, men det kan jo forandre… Read more »

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  achantus

Hadde enda Russland fått utvikle seg i fred. De har store ubebodde arealer, en håndfast ledelse, som ikke syr puter under armene på folk. Jeg leser, og vi ser at Putin orienterer seg not sørligere muslimske stater, klokt forsåvidt, ref. aggresjon fra vest mot landet, og muligheter for utvidelse nordøstover.
Russland hanskes nok bedre enn Europa islams, men ideologien er alltid en trussel i seg selv. Rights.no hadde neon gode ting om islamsk klanmentlitet idag. Europeiske politikere har ikke peiling på slikt. Returnerer om jeg finner saken.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Se det er derfor jeg elsker Putin og Trump. De siger sgu tingene som de er. Et samfund der ikke kan tage sig af sine børn, har ingen fremtid. Hvor svært kan det være..?
Og så skal man sidde og høre på Margrete Vestager og Lone Dybkjær tale om hvor forfærdelige de er..?
Én eller anden slå dem ned med et boldtræ..!
Rusland har en leder. Nu mangler vi bare USA også får en.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

“Statsminister” Stefans Löfvéns mantra “den svenska modellen” är som en väl begagnad bil.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/02/kan-man-beskriva-den-svenska-modellen-sa-har/

Kahlenberg
Kahlenberg
3 years ago

Men det har Russland? I don’t think so.

Russia to have muslim majority by 2050, Putin advisor says

http://windowoneurasia.blogspot.no/2007/08/window-on-eurasia-russia-to-have-muslim.html

God artikkel om Russlands katastrofale demografiske utvikling:

http://www.neweasterneurope.eu/articles-and-commentary/1690-russian-muslims-face-challenges-of-demography-and-migration

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Kahlenberg

Gode poeng. Men spørs om ikke de etniske russerne er bedre til å dominere og styre, enn dagens vest-europeere.

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  Kahlenberg

Ryssar har inte samma problem med sin självbild som västeuropéer. Den ryska eliten arbetar inte medvetet för att utrota ryssarna. Muslimerna är främst koncentrerade till sina traditionella regioner samt (tyvärr) till de större ryska städerna. Fast delvis har du rätt. Andras problem är ju enklare att fokusera på än sina egna. Samma sak gäller engelsk media. Varför fokuserar de på Sverige när de under årtionden har dolt vad som sker i Storbritannien? Problemen med icke-européer i England är gigantiska. Thousands of young girls are being groomed for sex in Rotherham on an “industrial scale,” but abuse victims say authorities have… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  Kahlenberg

Den har været oppe og vende nogle gange. Det skyldes at Rusland har en række sattelitrepublikker som netop fungerer som buffer for den muslimske verden. Moskva og Sankt Petersborg bliver aldrig Nørrebro. Den ortodokse verden spøger ikke med muslimer – som vi for øjeblikket gør…

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Langt tryggere for vakker, kristen, blond, lettkledd kvinne å spasere rundt i det sommerlige St. Petersburg enn i Oslo og Stockholm, ville jeg tro.

– Og som blekhudet nordmann har jeg ikke noe imot de barske russiske politimenns “raseprofilering” – på ferietur ble jeg aldri stoppet. Men så har da vi “vemmelige, patriarkalske, skandinaviske menn” heller aldri smelt bomber på metroen i Russland. – Raseprofilering: ikke vakkert, men russerne har gått en hard skole helt siden mongolers og tatarers herjinger, og gjør det de må.

MonaBriss.
MonaBriss.
3 years ago

Själv har jag tre favoriter här i världen som jag gillar extra mkt, och som jag anser vara magiska, vilket inte många personer är i dag i denna tokiga “postmodernistiska värld” som vi lever i. En av dessa tre är Putin. De andra två är Donnie Yen och David Garrett. De är min trojka.

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  MonaBriss.

Postmodernismen blir straks avløst av pre-nihilismen.

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  torstein

Nihilismen trådte inn allerede ved modernismen: modernismen i kunstene, i form av ulike avant-garde-retninger – særlig tydelig i maleri og skulptur – inntrådte like før 1. verdenskrig. VI lever fremdeles i etterdønningene etter den.

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Takk for forelesningen, professor

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  torstein

hehe!

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago

Sverige (og Norge) har ingen framtid så lenge vi ikke er i stand til å gjøre som Putin – jevne Grozny med jorden – for å stanse borgerkrig og islamistisk terrorisme. Men det er en bedre vei: hjelpe alle stakkars migranter og flyktninger tilbake til deres hjemland, eller til det kontinent og de kulturer de tilhører.

Breidablikk
Breidablikk
3 years ago
Reply to  Breidablikk

Legger til: det mest effektive vi kan gjøre er ikke vold, men ganske enkelt ta vekk muligheten for økonomiske fordeler av å søke asyl eller opphold i Vesten. Men da må vi skille mellom “oss” og “dem”, og ta vekk samtlige sosiale ytelser for fremmede. Samtlige. Og uhyre harde straffer for lovovertredelser, for alt fra ulovlig, illegal innvandring til hverdagskrim.

I Frankrike har G. Faye levert gode forslag til dette, se eks (fransk)
https://www.youtube.com/watch?v=dA7iaghhfCY

Ann O Nym
Ann O Nym
3 years ago

Herr Reinfeldt tillot seg å si at Sverige tilhørte innvandrere og ikke svenskene. Merkelig at denne mannen går løs. Han burdet blitt buret inne i et fengsel med høy sikkerhet.
Mona muslim tillot seg å si at innvandrere var heldige som hadde en rik kultur. Svensker hadde ingen kultur. Hvem vil ha slike politikere? Vi har slike i Norge også. De vet ikke hva norsk kultur er, men innvandreres kultur vil de beskytte. Forstå det den som kan.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Ann O Nym

Når politikere vil forkaste sin egen kultur for innvandrenes er den viktigaste årsaken å få deres stemmer vid val, som igjen gjer dom makt, pengar og posisjon…
De selger sin redan svarte sjel..på vår bekostning.

torstein
torstein
3 years ago
Reply to  Ann O Nym

Hvorfor led han (Reinfeldt) ikke samme skjebne som Olof Palme? Svar: Sverige har ulykksaligvis forført seg selv i troen på at de er verdensmestere; først Folkhemmet, så Volvo, Saab, Husquarna, SKF, IKEA, Wallenberg og den ulykksalige årlige Nobelprisutdeling, (måtte Nobel snu seg i sin grav) for å hedre sin egen storhet.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  torstein

…som alle nå enten er konkurs/næra eller flyttet til utlandet. og hva nobelpriset gjelder..mer utvannet enn tidligare…inte samme status.
Reinfeldt var/er moderat..ganske ufarlig..Palme sosse..en farlig agitator..”man utrydder inte sine egne”.
Så verdensmestere…inte nå lengre…mm det er i økoinnvandring og utslette eget land og folk…åja så på verdenstoppen hva voldtekter gjelder.

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  sussebassa

Vem säger att norrmän inte har humor? Johaug fortviler: – Visste ikke at leppene var del av kroppen
https://www.youtube.com/watch?v=cS0TvtXobgI
.

På tal om hästar: Själv tycker jag att vi bör sluta älta andra världskriget. Det bidrar inte med något positivt, utan slår bara split.

Vi er så få her i landet.. Alle har en bror eller venn som var i Waffen SS.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  jonny_99

Hadde flere slektninger som var med i motstandsbevegelsen…2 ble tatt og sendt i konsentrasjonsleir…så ingen bror eller søster som var i Waffen SS som dine.

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  sussebassa

Efter kriget hade väl alla varit med i motståndsrörelsen?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  jonny_99

Iallafall svenskene som hadde 1 fot i begge leirer Under WW2.

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det var bra att Sverige lyckades hålla sig utanför kriget. Jag önskar att samma sak varit möjlig för Norge och Danmark.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  jonny_99

Utenfor kriget…
De samarbeidet med naziene, så om du kaller det utenfor..mere ja takk begge deler..med en nazivennlig da konge.
De ble tvunget å velge side, og hadde de ikke gjort det hadde amerikanerne bombet Sverige…du burde lese deg opp på WW2 historien…

jonny_99
jonny_99
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, du låter verkligen som en expert på den historien. 😉

Vilken alternativ väg är det du skulle ha velat se?

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  jonny_99

Ja, og ingen hadde vært nazister.

invernes
invernes
3 years ago
Reply to  jonny_99

Den norske astma ekspressen 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  torstein

Det var ju faktiskt en vakt som sköts i bröstet i Sagerska palatset. Fallet avskrevs som självmord. Trots att han sköt sig med två skott. Kan ju ha varit ett misslyckat attentatsförsök. Sic semper tyrannis!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago
Reply to  torstein

Spørs om ikke vi snakker om helt ulike tilfelle her..
Palme var i veien for makta i verden; samme makta som er kommet adskillig videre på vei til sine drømmers verdensherredømme, – han knyttet veldig an til denne maktas fiender, som også var ute etter hele verden, – sovjet-kommunismen. Han var hard i kjeften mot USA.

Reinfeldt er venn med makta Palme ødela for, og demonstrerer med arroganse man må til Sverige for å oppleve i Skandinavia, at han er i veien for sitt folk. Selv om ikke svenske befolkningen synes å fatte det..

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

..Jodå månge svensker menar Reinfeldt er en forrædare av folk og land..iallaf dom ikkepK.. friatider.se.. dom fattar det.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Så här behandlar svenska politiker och myndigheter personer som är Whistleblowers.

Det hela rör sig om spridning av TBC i Sverige.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/02/sanningen-far-inte-na-allmanheten/

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Den här grafen säger i alla fall att ryssen har fått det bättre under Putin.BNP /capita har ökat markant under de senare åren.. Frågan är då hur jämlikt resurserna har fördelats.
https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ryssland+bnp+per+capita

Vi bör vara medvetna om att propagandan gentemot Ryssland speciellt i Sverige har tagit onödiga negativa former. Svenska socialdemokrater och kommunister verkar vara otroligt besvikna över att sovjetstaten föll.
Tidigare hade de ett allt för gott förhållande till diktaturen i Sovjetunionen och åkte ständigt till Moskva och kramade om ledarna i Kreml.Nu för tiden passar inte Putin och hans försök till marknadsekonomi in i deras världsbild.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/07/01/putin-en-karl-som-star-for-sin-hatt/

Svend
Svend
3 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Og her har vi så Sveriges og resten af Europas forbandelse i en sætning.

“Frågan är då hur jämlikt resurserna har fördelats.”

Befolkningerne er for størstedelen så hjernedøde, at de tror, at velstand er noget, der kommer af ressourcefordeling. Dem der har noget, har det, fordi de har stjålet ressoucerne.

Der er ingen frelse for svenskerne eller de andre velfærdseuropæere, før flertallet af befolkningerne kommer på nyttigt arbejde, så de kan se hvor ressourcerne kommer fra.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago
Reply to  Svend

Jag håller med dig i vad du skriver.Att en omfördelningspolitik då som i Sverige en extrem sådan är enligt min mening inget man bör eftersträva. För ca 30 år sedan var svenska medborgare mycket jämlika om man jämför i ett globalt perspektiv.. Då började man importera en befolkning som var beroende av olika bidrag. En som jag ser det en medveten strategi av svenska politiker för att kunna öka sin makt genom de skillnader som då uppstod. Svenska politiker då speciellt de socialistiska har Jantelagen som grund för sin politik och utnyttjar avundsjukan mellan olika grupper i samhället.De framför ständigt… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Da Putin blev ministerpræsident i 1998 var Rusland netop gået statsbankerot og kun få dele af samfundet fungerede, bl.a FSB og det jødiske oligarkis koncerners transatlantisk integrerede råvarer-for-dollar-handel. Resten var en slags europæisk somalia.
Af sammenbrudet og kaoset har russerne genskabt freden og skabt et russisk forår og det bør give os håb, for vor situation er fortsat langt bedre end russernes var i 1998 og vil være det en længere årrække endnu.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Putin har tydeligvis langt mere dybde og begavelse end de europæiske politikere, hvilket måske ikke siger så meget i sig selv. Men modsat de europæiske politikere, undervurderer han ikke sin befolkning og taler ikke udelukkende i overskrifter.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x