6
nov
Seneste opdatering: 6/11-16 kl. 2310
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se mere om det fremragende arrangement, der fandt sted på Grand Hotel i Stockholm, og som den totalitære svenske venstrefløj naturligvis gjorde alt for at forhindre. Selv har jeg kun fulgt overskifterne, da jeg ikke er hjemme, men I kan se hele den nedværdigende forestilling her. – Pristagaren Vaclas Klaus skrift Folkvandring nu på svenska,  Former Czech President Klaus: EU Resembles Old Communist Regime. Se nedenfor Nigel Farage og Jimmie Åkessons taler:

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
3 years ago

Europas folk må gjøre som folket som lå under Sovjetunionen , knuse diktaturet EU.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago

Så flott et arrangement, i en tid der man skulle tro ytre venstre utgjorde 75% av befolkningen i våre land her vest!
Jeg tenker på hvilke som forsyner oss med informasjon vi er tvungen å betale dyrt for, ikke bare i penger..

jasminum
jasminum
3 years ago

https://anthropocene.live/2016/11/06/ar-sverigedemokraterna-pa-vag-att-brytas-ner-av-den-politiska-korruptionen/

Dagen før valget i US. President byttes (kanskje) ut. “Skyggeregjeringen” består. Deres lydrike, Sverige festner sitt grep?

Anbefaler også peterkrabbe.wordpress.com idag.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  jasminum

..ikke kanskje, MÅ….
Heja Trump

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  sussebassa

😉

gunhild gunheim
gunhild gunheim
3 years ago

Det Klaus sier er sannheten! EU er et diktatur Europa må snarest fri seg fra.

jasminum
jasminum
3 years ago

Og, Sverige er en “lydstat” under USA. Den status har resten av europas nasjonalstater forøvrig. det er bare ikke utbasunert ennå. Det kommer. Alle land skal underlegge seg US “skyggeregjering” enten frivillig eller ved maktovertakelse. Etter 300 års manipulerende innsats, hvor engasjerte fascist-kommunistiske vestlige personer (tusentalls) dominerer alt av politisk virksomhet, inkl. ufattelig mange NGO´er, samt en intens lobbyvirksomhet så er målet deres i syningom. NWO, verdensherredømme-agendaen fortsetter – hele verden skal nås. Kompromisser finnes ikke i deres hode; de er utvalgte og har retten på sin side. Kveget; verdens befolkning, skal brukes til deres forgodtbefinnende. En utfordring er mengden… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago
Reply to  jasminum

Ja, det er vanskelig å utelukke noe som helst i vanviddet som utspiller seg. Men la oss vente å se hva som skjer. Slik jeg ser det er det er litt tidlig å konkludere enda;-). Jeg mener det er grunn til håp og optimisme. Også er det spennende å prøve å “dekode” det som skjer, med så mye motstridende informasjon. En trenger ikke å følge med på verken action eller thrillere på TV;-)

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  Tor Arne

Det siste er jeg helt enig i; nettet gir mangfold, norsk TV er enfold. Det blir for kjedelig, gir en følelse av det totalitære. Og etter to år uten TV, så tror jeg at den hadde blitt kylt ut av vinduet, med fare for de som måtte befinne seg under. Dramatisk jeg; bare når jeg finner det rimelig …. ;))) – og betimelig. Takk for din balansering 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x