8
nov
Seneste opdatering: 8/11-16 kl. 1756
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Han fangede Eichmann:

Rafi Eitan: Luk jeres grænser, Europa

Som Mossad-agent fangede Rafi Eitan (89) for 56 år siden Adolf Eichmann i Argentina. Han var siden anti-terror rådgiver under den israelske premierminister Menachem Begin. Nu taler ex-spionen på en konference arrangeret af FPÖ i Wien og giver østrigerne rådet: “Stop Indvandringen.”

Langsomt og velovervejet svarer den mangeårige leder af de tidligere israelske efterretningstjeneste Lakam på Kronen-Zeitungs spørgsmål om, hvordan han bedømmer den aktuelle sikkerhedssituation i Centraleuropa: “Den muslimske verden er markant forskellig fra vestlig kultur. Når nu muslimerne er i alle europæiske lande, må vi forvente, at der kommer vold og terror.  “Der er “mange ekstremister, som vil forsøge at gøre Tyskland eller Østrig til et muslimsk land,” siger den lille store mand advarende i et interview.

På spørgsmålet om, hvordan statslederne i Centraleuropa bør handle efter de store migrationsstrømme i de seneste måneder, siger Rafi Eitan: “Disse tre råd. For det første: Stop indvandringen med det samme og luk jeres grænser.  Giv en masse penge i repatrieringsbistand så flygtningene ender tilbage til Syrien og Irak. For det tredje: Hold dem travlt beskæftiget, giv dem ingen fritid. For virkelig at bekæmpe terror konsekvent, er et “verdenspoliti” nødvendigt, siger Eitan: “Dee skal simpelthen ikke have nogen lande at have træningslejre i.” Geheimdienst-Legende: “Sperrt eure Grenzen zu” (Snaphanens oversættelse)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Kan vi håbe på, at Mr. Trump’s valgsejr i USA kan give en vækkelse for fornuften her i europa?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Man kan følge CBS(N) live her:

http://www.cbsnews.com/live/?ftag=CNMdaef904

invernes
invernes
3 years ago

Jeg sier det samme som Rafi Eitan: Luk jeres grænser, Europa.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  invernes

Ja, men desværre for lidt 30 – 40 år for sent, fordi den selvbestaltede “elite” sov tungt i timen og nægtede at se virkeligheden i øjnene uden tanke for de meget alvorlige konsekvenserne af deres rablende vanvittige og kravløse sociale eksperiment i fuld skala og havde mere travlt med at fremvise deres endeløse godhed og velpudsede glorier for hinanden.