10
nov
Seneste opdatering: 11/11-16 kl. 1659
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trump’s big gains with blacks, Hispanics, women, youth, poor

Donald Trump outperformed Gov. Mitt Romney’s ballot-box support from African-Americans and Latinos. Se også Ezra Levant: Trump’s reply to Saudi prince proves “America made the right choice” og Ann Coulter on Trump’s Victory.

Kaos i Stockholm: Feministisk snerydning fungerede ikke

Har man set svenske tv-nyheder til aften, ved man at der faldt 40 cm sne i Stockholm, og al trafik gik i stå. “Fler borde ha feministisk snöröjning, skriver LOTTA ENGZELL-LARSSON og bloggen IOTAKT giver en mere detaljeret kritik. “If civilization had been left in female hands, we would still be living in grass huts,” sagde feministen Camille Paglia

I all hast ställdes de flesta busslinjer in. Tvärbanan rapporterade vagnfel, spårfel och växelfel. Pendeltåg och tunnelbana gick på halvfart och blev snart överfulla. I går kväll fick tusentals stockholmare pulsa fram på oplogade trottoarer för att över huvud taget komma hem. Och Stockholm är stort, folk fick vandra i timmar.

De som tagit bilen fastnade i köer, gatorna var glashala och de dubbfria stockholmsdäcken fick inget fäste. Bilar, lastbilar och bussar halkade hit och dit, en del fastnade i snödrivorna och stoppade upp resten av trafiken. Feministisk snöröjning funkar inte i Stockholm

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Svenska journalister borde lyssna istället för att propagera.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/11/hur-lyssnar-de/

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Nei..du da…svenska pk journalister lyssna..
Dom gjør et kjempejobb igjennom det de skriver…luger.
SD blir bara større og større.

invernes
invernes
3 years ago

Protester, flaggbrenning, ran og vold etter Trump ble valgt til president

https://ektenyheter.no/index.php/2016/11/protester-flaggbrenning-ran-og-vold-etter-trump-ble-valgt-til-president/

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

..men som den smarte mannen han er sier han nå at han velkommer det, viser passjon sier han..Expressen.
(inte helt dum den..”motsatt” psykologi (det uventede) har bestandig en god effekt).

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  sussebassa

Och jag er övertygad att sussebassen -invernes är samma skribent!

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  invernes

Som ‘Grønland’ i Oslo?
Feje fremfor egen dør først.
Utroligt hvad man læser her en gang i mellem….

invernes
invernes
3 years ago

Feministisk snerydning fungerede ikke , nei selvsagt feminister kan knapt brukes til å vaske et toalett.

Perechta P
Perechta P
3 years ago
Reply to  invernes

Det var svinsk, jag känner en ‘feminist’ där kan tvätta en skithusstol bättre än de flesta…

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Camille Paglia – er det ikke hende, der også forsvarer pædofili? Det skal bare være “pædo” på den fede måde… Men det bør jo ikke undre nogen, når hun ser prostitution som udtryk for “kvinders magt over mænd”. Det er den, der betaler for musikken, som bestemmer, hvad der skal spilles. Logik for mine høns, men, som altid, ikke for disse belæste “feminister”. Endnu et godt eksempel på, at “Feminist” ikke er en beskyttet titel. Enhver spade kan kalde sig feminist. Og det gør de så. Det er den slags feminister, der skulle trækkes ved håret hen på det lokale… Read more »

latmask
latmask
3 years ago

Tyckte jag mestadels såg karlar ute som skottade snö. Men de kan ju ha varit feminister.

samuelafugglas
samuelafugglas
3 years ago

Kan det ha något att göra med “Global warming”? Klimatskojeriet avslöjat kan man påstå!

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Allt är amerikanarnas fel. Dom röstade inte som Svensk media ville till och med det normala snöfallet. Jag är tillbaka i åkeribranschen efter 27 års frånvaro man har varit med om värre snöfall. Utan det här är ren dumhet I Stockholm börjar det bli för mycket folk det fungerar under normala förhållanden. Men när det blir snöfall så finns det inte plats för sandbilar o plogbilar. Sen en planering som inte finns utan det ska komma en viss mängd snö innan man åker ut. Man tittar inte ens att nu kommer det ett kraftigt snöfall utan reglerna gäller. Utan hade… Read more »

trackback

[…] Kaos: Feministisk snerydning fungerede ikke […]

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Fnis!