10
nov
Seneste opdatering: 11/11-16 kl. 1547
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-10-11-2016-184154

Det er ganske utroligt, hvad et stykke bar røv kan udrette.  Især når man ikke har løftet en finger, for at involvere pressen. BILD har 12 mio. læsere og et oplag på 3 mio. Havde Uwe været venstreorienteret og multikulturel, havde han allerede været kunstprofessor i Køln nu. Hvem tror, Vilks ville være blevet professor, hvis han skulle udnævnes idag ?

Efter at have cirkuleret i den midttyske presse med en ni-ti artikler, nåede Uwe Max Jesens happening i Wittenberg frem ti landsdækkende BILD Zeitung. Tyskerne tager dog sagligt og humoristisk på historien.

Anderledes med You Tube, der efter tre dage og 10.000 views slettede min video af historien. (Den er nyuploadet her.) I det hysteriske USA er det nemlig porno. Google/Facebook er i dag det mest potente censurinstrument, vi har. STASI ville have været misundelige. En statsleder der som Merkel indgår i samarbejde med dem for at begrænse ytringsfriheden, må betragtes som særdeles farlig.

BILD to historier fra i dag MANN ZIEHT VOR KIRCHE BLANK Nackt-Skandal an Luthers Thesentür og NACH NACKT-SKANDAL AUF LUTHERS THESENTÜR Schlosskirche kriegt Videoüberwachung. Min oprindelige historie med stillfotos fra 6 november, er her. Danske Metro Xpress har historien med et godt interview med Uwe:

Jeg har den der glæde ved min penis. Og så har jeg besluttet at gøre brug af den i kunstneriske sammenhæng, siger han og kalder sin penis en modpol til den kunstneriske feminisme.

indspilning-i-fuld-skaerm-10-11-2016-184321

I dagens anledning har kunstneren lavet en Wittenberg-collage

wittenberg-collage

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Deplorable Cis Man
Deplorable Cis Man
4 years ago

He he… 🙂