11
nov
Seneste opdatering: 12/11-16 kl. 1848
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg tror jeg igår kom til at skrive, at vestlige journalister er åndeligt indavlede. Uhh, jeg havde ingen begreb om, hvor indavlede, hvilket nok mest skyldes, at jeg ikke har haft TV i femten år. Paul Joseph Watson: CNN Caught Red Handed Faking News

Fredrik Reinfeldt får tommelskruen

SR’s Jörgen Huitfeldt strammer til, det foregår fra minut 13 og frem. Sådan var der ingen der turde interviewe ham, da han var chef for firmaet. Når Reinfeldt får penible spørgsmål, svarer han “ingen kommentarer.” Dette er ikke en brøkdel af det pres, der vil komme på Fredrik Reinfeldt i de kommende år, men det er opløftende at der trods alt stadig findes journalister blandt de højtlønnede, selvgratulerende efter- og glatsnakkere i Sverige.

“Ingen kommentarer…” Reinfeldt kommer til at forklare sig før eller senere. Og hvad er forresten “det åbne samfund” i dag, som Reinfeldt fortsætter med at tro på? Er det blot et nydeligt fyld-ord, eller er det en forlængelse af “den undtagelsesvise grænsekontrol” mod Danmark, der blev vedtaget igår? Politik er sandelig det midlertidiges domæne, og nu er Fredrik for alvor forhenværende.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Observant55
Observant55
3 years ago

Inget kan ta ifrån Fredrik Reinfeldt äran över att vara den mest framgångsrike borgerlige politikern på hundra år. Att som han gjorde leda en borgerlig regering i två mandatperioder är historiskt.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Observant55

“historisk”..på det settet at han fylte Sverige opp med økoinnvandrare som idag voldtar, dreper, råner mm svensker..gamla som unge..
Det kommer aldri svenskerna at glømma..som er hans korrekte ettermæle..

Andre´Kristian
Andre´Kristian
3 years ago
Reply to  Observant55

Namnet Fredrik Reinfeldt och begreppet “ära” torde vara dagens mest inkompatibla kombination. Denne dubiöse statskonstnärs syndaregister har gått till den svenska historien och karakteriseras näppeligen av några hedervärda insatser till fromma för den nation han var stadd att tjäna.
Andreas.

sinnamor
sinnamor
3 years ago
Reply to  Observant55

Fyren har vært med på å ødelegge Sverige for all framtid og du kaller dette fremgangsrikt?

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Vore det lite stake i svenskarna så satt Reinfeldt på häktning som man sa förr. Jag har så förbaskat svårt att förstå att han har gjort det här lagligt. Satt han i en styrelse i ett företag hade han inte fått ansvarsfrihet som det heter. Utan lura ett folk i egenintresse och sälja ut Sverige till globalisterna.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invandrare1957

HerreJ..I EUparlamentet er det fullt av folk som gjør det for egen interesse..kjempelønninger och frynsegoder..

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  sussebassa

Spot on; og denne egeninteressen innkluderer også bankierne/oligarkene i vest, men også i øst om vi skal ta artikkelforfatterens ord til oss. http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/order-out-chaos-doctrine-runs-world Takk for lenken, sign. Oliver Langeland. Dette utfylte en del av et puslespill som riktignok endrer seg på veien. Nye muligheter til å ødelegge nasjonalstater hentes inn på veien. Uansett bilde av bakenforliggende, rotfestede sannheten kommer tilsyne. Samtidig tydeliggjøres våre politikers svik. Reinfeldt er slett ikke alene. Hva er det som kjennetegner nordiske og andre europeiske land, hva har brakt oss hit. Hvilke krefter er det som hele tiden gjennom forrige århundre. Sosialismen? Svaret må (iflg. meg)… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago
Reply to  jasminum

Gode poenger, men viktig å nyansere også. Jeg tror ikke det er utelukkende onde hensikter som ligger bak. Vi mennesker trenger noe å tro på for å føle mening og retning med livet. Da har vi et utall ideologier å velge mellom. Den rådende ideologien i dag er “PK-ismen”: https://detgodasamhallet.com/2016/11/10/pk-ismen/ Og hva er røttene til PK-ismen? Det tror jeg er kommunismen. Det er derfor kommunismen er så immun for krtikk i medier og skoleverk: http://www.gp.se/ledare/myten-om-den-fina-tanken-1.3910913 Men noen som har opplevd kommunismens åk kjenner eimen av råtten fisk: http://www.breitbart.com/london/2016/11/05/former-czech-president-slams-orwellian-eu/ Vi er helt avhengige av en ideologi for å organisere samfunnet. Alle… Read more »

jasminum
jasminum
3 years ago
Reply to  Tor Arne

Breibart vil ikke ha meg på besøk idag, gjentatte avslag.
Anbefaler artikkel nr. II på anthropocene.live om klima i går. Du har nok vært der allerede 😉 Se omtalen av Romaklubbens strategi mot “innsektene”.

p.s. kommentarfeltet på anthropocene; en liten videosnutt om redsel/rädsla/fear. Den var fin, og dempet mitt arge sinn.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago
Reply to  Tor Arne

Sitat Tor Arne ; “Og hva er røttene til PK-ismen? Det tror jeg er kommunismen.”

– Tenker at en stor del av nazismen og fascismen, gikk direkte over i kommunismen, rett etter andre verdens krig. Det er som om -ismer aldri dør ut, det tar bare en annen form, eller “transformerer” seg inn i en større -isme.

“En hoved-isme kan ofte deles i flere underkategorier. Disse kan følge hverandre som en historisk utviklingsrekke, eller der kan oppstå skiller.”
https://www.google.com/url?q=https://no.wikipedia.org/wiki/-isme&sa=U&ved=0ahUKEwj5qsyd96jQAhUBnSwKHaSwCuEQFggIMAI&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHZpKnflN6ihp5TFupu8LkS-zpqbA

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

Det har du sikkert rett i. Det er jo ikke vanntette skott mellom ismene. Ismene dør ikke ut fordi de svarer på evige og grunnleggende behov i menneskesinnet, tror jeg. Dvs. behov for trygghet, tilhørighet, forutsigbarhet, mening for å nevne noe. Alle samfunn må ha ismer eller ideologier for å fungere. Dette fordi vi må ha en viss enighet om hva som er rett og galt , viktig og uviktig. Det er derfor det kan bli så mange problemer med et flerkulturelt samfunn, fordi ikke-forenlige ideologier eller ismer støter sammen.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago
Reply to  Tor Arne

Så sant, så sant.
– Isme er sikkert en god ting om den jobber FOR menneskene og ikke menneskene for ismen.

Tor Arne
Tor Arne
3 years ago

Men uansett -isme vil det være et element av tvang eller press for å følge ismens dogmer. Men graden av tvang varierer mellom ismene. Ismene ligger vel på en skala mellom frihet og tyranni/det totalitære.

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago
Reply to  invandrare1957

Fredrik Reinfeldt sålde även ut Sverige och svenskarna när han beslutade sig för att fara till Turkiet och bo hos den islamiske presidenten, i hans palats. Detta skedde nära på samtidigt som tragedin i Norge- Brevik, nyligen inträffat. Statsminister Fredrik Reinfeldt avstod begravningsakten i Oslos domkyrka för att ha ett möte med Turkiets president. Resan till Turkiet förklarades av regeringsdepartementen med “semesterresan som inte gick att avboka”. Det måste därmed ha varit en mycket viktig resa detta, inte ens ett massmord i Norge kunde få statsminister Fredrik Reinfeldt att avboka resan(!). Resan måste endera ha varit på order av den… Read more »

Kasper K
Kasper K
3 years ago

Förstår inte att media fortsätter att bjuda in och ge gratisreklam till denne vår värste landsförrädare när han kontinuerligt vägrar svara på frågor som inte passar honom.
Visserligen kan man märka en gradskillnad i frågor och attityd mot tidigare då “journalisterna” under hans åtta år vid makten enbart ingick i hyllningskören under deras gemensamma massaker av landet .

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago
Reply to  Kasper K

De måste nu göra allt för att skydda förrädaren, därför så gör de allt för att enbart “politisk korrekt” media gör intervjuerna. Skulle det därmed bli möjligt för alternativa media att klämma honom på en intervju. Då lär det nog avslöjas att han är galen. Personer som “honom” klarar sig bara i censurerade miljöer, för skulle han bli intervjuad utan denna säkra zon för honom, så skulle det bli att han tappade all fattning och skulle därmed bli både våldsam och galen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  GustaWasa

Litt som når jeg jobbet på psykiatrisk..
En for meg ukjent pasient ba om å få snakke med meg…
Det gjorde han vel og lenge..velartikularad..og jeg kunne ikke begripe hvorfor han var her…
Så etter 1/2 time, ble alt kaos hos hans tenkande..bare babel..og jeg tenkte…Åja, så det er derfor du er her…

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Litt OT…litt
Expressen slår nå stort opp om ..store nazidemonstrasjoner i Stockholm imot all økoinnvandringen….polisen har arrestert flere…
friatider.se ..Det er ikke bare nazier som demonstrerer, men den vanlige svenske også…
Igjen får man bekreftet PKmedias løgner, som no mera blir ledd av..ingen tar dom på alvor numera.

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Studieværten hedder Don Lemon, og mens han bekræfter historien (den ophidsede mand har faktisk været i Rwanda), afslører han også, at det ikke er en tilfældig mand på gaden: “Yeah, Ryan you know I used to live there and I know that guy. That’s John Grkovic. He actually went to Africa with me as a cameraman”.

John Grkovic har postet et link på sin egen facebook-side, hvor han åbenbart stadig er ophidset (eller stadig spiller ophidset).

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

“Herr” Reinfeldt bör inte ta allt för stora ord i sin mun. Han har med sina följeslagare orsakat den tidigare framgångsrika svenska nationen stora problem. Att avgå och inte ta ansvar för sina handlingar utan endast tro sig om att vara den som vet bäst är kännetecken för en person som har minst sagt psykopatiska drag.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/06/04/egoistiska-potentater/

invernes
invernes
3 years ago

comment image

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  invernes

“Lang i maska”…

pica_pica
pica_pica
3 years ago

Usch och fy för den ormen Reinfeldt! Varför kallas han in när vi äntligen blivit av med honom. Visserligen vill han göra gratisreklam för sin bok men efter detta självgoda svammel får man verkligen inte lust att läsa den.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Den nuvarande svenska statsministern Stefan Löfvénär en obegåvad person.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/11/fascism-och-nazism-ar-mycket-starka-negativa-ord/

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago

Det er ikke slik at alt går framover, bare tiden går, som denne enkle svensken hevder blant andre direkte feil om samfunn. Lytt til Roger Scruton som foredrar om “Human Duties”, så skjønner man hvor feil Reinfeldt har:
https://www.youtube.com/watch?v=oSnafftvFHg

Hestehandleren
Hestehandleren
3 years ago

Løfven er god for Sverige… Vi skal længere ind…. 2025 så er Sverige muslimsk… dvs.. der er stadig håb for Europa… Men det kostede tabet af Sverige, at blive klogere….!!!!

redrumkiss
redrumkiss
3 years ago

Jag hatar den där äckliga landsförrädaren. Han för mig att se rött, riktigt rött.

SÅ
3 years ago
Reply to  redrumkiss

Instämmer helt.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago
Reply to  redrumkiss

En meget normal reaksjon, vil jeg hevde, med tanke på den skade han har forvoldt et av verdenshistoriens definitivt beste samfunn. Sverige var kjent over hele verden for fred, harmoni, utvikling og produktivitet.
Til trøst for deg og andre; – tenk på hva denne mannen må svare for hver gang han kommer i kontakt med mennesker som har kunnskap om historie og samfunn. Han kommer i regel til å måtte svare “ingen kommentar”.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Reinfeldt er en forrædare av eget folk og land…Sverige og svenskerna.
I tillegg en fegis,. luntade ut bakdøren etter valtapet…en ynkrygg.
Når spørsmålene blir for vanskelige/konkrete..har han ingen kommentarer…som fegisar bruker gjøra..
Han har mye elende å stå til ansvar for…som Løfven fortsetter…hans tid kommer nog.
En ynkelig skitt, hvis konsekvens av hans “øppna hjertan” har fylt Sverige med voldtektsmenn, mordere, rånare mm…som det svenske folket betaler prisen for..mens han selv slipper unnan,.. enn så lenge.

GustaWasa
GustaWasa
3 years ago
Reply to  sussebassa

Inte att förglömma att “finansministern” har de största makten av dem alla, för han sitter på pengarna och beslutar om pengarna. Nu f.d. finansminister Anders Borg som även han smet ut från regeringshuset, två dagar efter att statsminister Fredrik Reinfeldt redan hade smitit ut som en ynkedomens person. Anders Borg försökte senare med make over genom att klippa av sig hästsvansen, i försöket att inte bli igenkänd ute bland folket. Men med eller utan hästsvans så såg finansminister Anders Borg till med att Miljöpartiet (MP) och statsminister Fredrik Reinfeldt (M) att kunna ingå en överenskommelse som sträckte sig från september… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  GustaWasa

Et meget godt formulert innlegg, som jeg er 100% enig i…så takk.
Usj..kommer ihåg han skitne hestsvans…mere rottsvans.
Leste på friatider at han nå logrer for sosserna…
Med slike vet man aldri..der penger og makt er det viktigaste.

Snaphane
Snaphane
3 years ago
Reply to  sussebassa

F Reinfeldt, läs en svensk Quisling = den store landsförrädaren.
Borde avrättas precis som Palme…..eller placeras i ett Nordkoreansk Gulag….

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x