11
nov
Seneste opdatering: 11/11-16 kl. 1825
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

He’s Standing Before the Lord of Song. Leonard Cohen R.I.P.  –  Leonard Cohen predicted his own death in moving letter to dying muse Marianne: ‘I will follow you very soon’. Det jødiske Tablet Magazine skrev en anmeldelse af, hvad der skulle blive Cohens sidste samling sange. Leonard Cohen releases his 12th album, Old Ideas. The troubadour and poet hasn’t always been popular, but he is always profound.

Svenske forskere mørklegger sammenhengen mellom innvandring og kriminalitet

Der skulle en norsk forsker til at skrive det indlysende. Den offentlige løgn om dette har varet lige så længe, jeg kan huske. Svenske politikere, journalister og forskere har gjort sig til medskyldige i mord, vold og voldtægt på deres eget folk for længe, længe siden. Hvor man dog ønsker, de bliver draget til ansvar af befolkningen en dag.

De lidt kvikkere af dem er godt klar over situationen: Det drejer sig om at lyve videre og anklage whistleblowers for “højreekstremisme og hatespeech”, og så håbe på at være gået på pension, når det hele braser sammen og det svenske folk vil se dem i en retssal. Den havde Fredrik Reinfeldt regnet ud. Efterfølgeren virker mindre kvik i pæren. At i det hele taget blive partileder i Sverige på dette tidspunkt, vidner ikke om den store situationsfornemmelse.

En ven af mig, der er godt informeret om Sverige, siger: “Hvis SD fik 51 % af stemmerne til næste valg, ville det svare til at Jimmie Åkesson blev udnævnt til kaptajn på Titanic en time efter, det havde ramt isbjerget.” Det er ganske tænkeligt. En international kendt islamforsker, sagde for nylig til en anden ven af mig: “Europa vågner ikke op, før der er 10-100.000 dødsofre for islam.” Det er også meget tænkeligt.

For et egentligt upolitisk menneske som jeg, er det skræmmende at være fanget i politiseringens net i resten af min tid, så sandt som islam er politik fra ende til anden. Jeg aner ikke, om jeg nogensinde slipper ud, hvilket er mit egentlige instinkt. At flygte.

Findes der en nedtrapning for dem, der betragter politik som et nødvendigt onde  eller en pest? Nu til det svenske løgneklima, som professor dr.jur. emeritus Jakob W.F. Sundberg i sine erindringer kalder Minnen från landet där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning

Hvis en langsiktig tendens er fallende drapsrate og den fire år på rad er dramatisk forhøyet, er det nettopp grunn til å rope varsku.

Det er flere grunner til å ta Sarneckis resonnementer og omgang med statistikk med en stor klype salt. Én av dem er at han sitter på statistikk han nekter å offentliggjøre. I Sverige har myndigheter og forskere oversikt over gjerningspersoners bakgrunn når det gjelder så vel drap, grov vold og voldtekter. Men de offentliggjøres ikke. Verken av Sarnecki eller det offentlige organet Brottsförebyggande rådet (Brå).

«Jerzy Sarnecki och andra kriminologer har tillgång till data om exempelvis andel våldtäktsmän som har bakgrund i muslimska länder, men har valt att inte redovisa det. Det är en demokratiska skandal att regeringen och kriminologer vägrar redovisa skattefinansierad data samtidigt som de utnyttjar mörkret de skapat till att förneka invandrares överrepresentation. Det går exempelvis inte att utvärdera Sarnecki påstående om invandrares överrepresentation i våldtäkt då siffrorna är hemliga. Är det normalt? Skulle vi acceptera om nationalekonomer hemlighetsstämplade inflationsdata som de själva har tillgång till?» Svenske forskere mørklegger sammenhengen mellom innvandring og kriminalitet

En af de hovedskyldige er den regimetro kriminolog Jerzy Sarnecki. Pressen har altid kunnet være sikker på et politisk uskadeligt svar, når de har spurgt ham om noget. Takket være blandt andre Breitbart, bliver den svenske nomenklaturas små hemmeligheder nu også kendt uden for Skandinavien.Claim: Researchers Covering Up Relationship Between Immigration and Crime

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det är skrämmande att se hur ett välfungerande land som Sverige har förstörts av vänstern och etablissemanget som alla har haft sin agenda. Politikerna och media försöker dölja sanningen men det börja bli svårt för dem nu för klockan klämtar och tiden klingar ut. Människor vill ha syre igen!

“Nästan samtliga våra mer framträdande politiker och myndighetschefer har fångats av en boa constrictor som vi i brist på bättre kan kalla politisk korrekthet även om ordet är slitet. Ormen är ”vänstern” som kommit att helt dominera media.” http://www.realtid.se/ett-gisslandrama

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Husker sangen..first we take Manhatten, then we take Berlin…
Gir meg assosiasjoner til at nå har Trump tatt USA, Berlin og Merkel neste..så Sverige..

Steinadler
4 years ago

Jerzy Sarnecki (Polish pronunciation: [ˈjɛʐɨ s̪arˈn̪ɛt͡skʲi]; born 7 July 1947) is Swedish professor in criminology at Stockholm University in Sweden. Sarnecki was born in 1947 in Warsaw, Poland. He is Jewish. During the 1968 Polish political crisis, his father was fired without motivation but it was because he was Jewish. The family emigrated to Sweden the same year, when Sarnecki was 21 years old, because of antisemitism. He studied to surveyor in Poland. He earned a Ph.D. in sociology at Stockholm University in 1978. During his studies he also worked part-time at several youth recreation centres in Stockholm. From 1977… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Steinadler

Interessant at Sarnecki er jøde. La meg først av alt si at jeg ikke på noen måte har noen negativ innstilling til det jødiske folk. Jeg har en dyp respekt for jødene som folk, deres prestasjoner og hva de har vært gjennom. Jeg merker meg dette av interesse og nysgjerrighet. Jeg er nysgjerrig på jødenes selvforståelse og identitet som borgere av Europa, hvordan de oppfatter seg selv som borgere av Europa. Jeg har fått et inntrykk av at jødene har en oppfatning av seg selv som å skulle være brobyggere på tvers av etnisiteter. Jeg har også et inntrykk av… Read more »