11
nov
Seneste opdatering: 11/11-16 kl. 1825
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

He’s Standing Before the Lord of Song. Leonard Cohen R.I.P.  –  Leonard Cohen predicted his own death in moving letter to dying muse Marianne: ‘I will follow you very soon’. Det jĂždiske Tablet Magazine skrev en anmeldelse af, hvad der skulle blive Cohens sidste samling sange. Leonard Cohen releases his 12th album, Old Ideas. The troubadour and poet hasn’t always been popular, but he is always profound.

Svenske forskere mĂžrklegger sammenhengen mellom innvandring og kriminalitet

Der skulle en norsk forsker til at skrive det indlysende. Den offentlige lÞgn om dette har varet lige sÄ lÊnge, jeg kan huske. Svenske politikere, journalister og forskere har gjort sig til medskyldige i mord, vold og voldtÊgt pÄ deres eget folk for lÊnge, lÊnge siden. Hvor man dog Þnsker, de bliver draget til ansvar af befolkningen en dag.

De lidt kvikkere af dem er godt klar over situationen: Det drejer sig om at lyve videre og anklage whistleblowers for “hĂžjreekstremisme og hatespeech”, og sĂ„ hĂ„be pĂ„ at vĂŠre gĂ„et pĂ„ pension, nĂ„r det hele braser sammen og det svenske folk vil se dem i en retssal. Den havde Fredrik Reinfeldt regnet ud. EfterfĂžlgeren virker mindre kvik i pĂŠren. At i det hele taget blive partileder i Sverige pĂ„ dette tidspunkt, vidner ikke om den store situationsfornemmelse.

En ven af mig, der er godt informeret om Sverige, siger: “Hvis SD fik 51 % af stemmerne til nĂŠste valg, ville det svare til at Jimmie Åkesson blev udnĂŠvnt til kaptajn pĂ„ Titanic en time efter, det havde ramt isbjerget.” Det er ganske tĂŠnkeligt. En international kendt islamforsker, sagde for nylig til en anden ven af mig: “Europa vĂ„gner ikke op, fĂžr der er 10-100.000 dĂždsofre for islam.” Det er ogsĂ„ meget tĂŠnkeligt.

For et egentligt upolitisk menneske som jeg, er det skrÊmmende at vÊre fanget i politiseringens net i resten af min tid, sÄ sandt som islam er politik fra ende til anden. Jeg aner ikke, om jeg nogensinde slipper ud, hvilket er mit egentlige instinkt. At flygte.

Findes der en nedtrapning for dem, der betragter politik som et nÞdvendigt onde  eller en pest? Nu til det svenske lÞgneklima, som professor dr.jur. emeritus Jakob W.F. Sundberg i sine erindringer kalder Minnen frÄn landet dÀr den offentliga lögnen fÄtt en svindlande omfattning

Hvis en langsiktig tendens er fallende drapsrate og den fire Är pÄ rad er dramatisk forhÞyet, er det nettopp grunn til Ä rope varsku.

Det er flere grunner til Ă„ ta Sarneckis resonnementer og omgang med statistikk med en stor klype salt. Én av dem er at han sitter pĂ„ statistikk han nekter Ă„ offentliggjĂžre. I Sverige har myndigheter og forskere oversikt over gjerningspersoners bakgrunn nĂ„r det gjelder sĂ„ vel drap, grov vold og voldtekter. Men de offentliggjĂžres ikke. Verken av Sarnecki eller det offentlige organet Brottsförebyggande rĂ„det (BrĂ„).

«Jerzy Sarnecki och andra kriminologer har tillgĂ„ng till data om exempelvis andel vĂ„ldtĂ€ktsmĂ€n som har bakgrund i muslimska lĂ€nder, men har valt att inte redovisa det. Det Ă€r en demokratiska skandal att regeringen och kriminologer vĂ€grar redovisa skattefinansierad data samtidigt som de utnyttjar mörkret de skapat till att förneka invandrares överrepresentation. Det gĂ„r exempelvis inte att utvĂ€rdera Sarnecki pĂ„stĂ„ende om invandrares överrepresentation i vĂ„ldtĂ€kt dĂ„ siffrorna Ă€r hemliga. Är det normalt? Skulle vi acceptera om nationalekonomer hemlighetsstĂ€mplade inflationsdata som de sjĂ€lva har tillgĂ„ng till?» Svenske forskere mĂžrklegger sammenhengen mellom innvandring og kriminalitet

En af de hovedskyldige er den regimetro kriminolog Jerzy Sarnecki. Pressen har altid kunnet vÊre sikker pÄ et politisk uskadeligt svar, nÄr de har spurgt ham om noget. Takket vÊre blandt andre Breitbart, bliver den svenske nomenklaturas smÄ hemmeligheder nu ogsÄ kendt uden for Skandinavien.Claim: Researchers Covering Up Relationship Between Immigration and Crime

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det Àr skrÀmmande att se hur ett vÀlfungerande land som Sverige har förstörts av vÀnstern och etablissemanget som alla har haft sin agenda. Politikerna och media försöker dölja sanningen men det börja bli svÄrt för dem nu för klockan klÀmtar och tiden klingar ut. MÀnniskor vill ha syre igen!

“NĂ€stan samtliga vĂ„ra mer framtrĂ€dande politiker och myndighetschefer har fĂ„ngats av en boa constrictor som vi i brist pĂ„ bĂ€ttre kan kalla politisk korrekthet Ă€ven om ordet Ă€r slitet. Ormen Ă€r ”vĂ€nstern” som kommit att helt dominera media.” http://www.realtid.se/ett-gisslandrama

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Husker sangen..first we take Manhatten, then we take Berlin…
Gir meg assosiasjoner til at nÄ har Trump tatt USA, Berlin og Merkel neste..sÄ Sverige..

Steinadler
4 years ago

Jerzy Sarnecki (Polish pronunciation: [ˈjɛʐɚ sÌȘarˈnÌȘɛtÍĄskÊČi]; born 7 July 1947) is Swedish professor in criminology at Stockholm University in Sweden. Sarnecki was born in 1947 in Warsaw, Poland. He is Jewish. During the 1968 Polish political crisis, his father was fired without motivation but it was because he was Jewish. The family emigrated to Sweden the same year, when Sarnecki was 21 years old, because of antisemitism. He studied to surveyor in Poland. He earned a Ph.D. in sociology at Stockholm University in 1978. During his studies he also worked part-time at several youth recreation centres in Stockholm. From 1977… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Steinadler

Interessant at Sarnecki er jĂžde. La meg fĂžrst av alt si at jeg ikke pĂ„ noen mĂ„te har noen negativ innstilling til det jĂždiske folk. Jeg har en dyp respekt for jĂždene som folk, deres prestasjoner og hva de har vĂŠrt gjennom. Jeg merker meg dette av interesse og nysgjerrighet. Jeg er nysgjerrig pĂ„ jĂždenes selvforstĂ„else og identitet som borgere av Europa, hvordan de oppfatter seg selv som borgere av Europa. Jeg har fĂ„tt et inntrykk av at jĂždene har en oppfatning av seg selv som Ă„ skulle vĂŠre brobyggere pĂ„ tvers av etnisiteter. Jeg har ogsĂ„ et inntrykk av… Read more »